Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyyyyy tmm gelince sıkı sıkı sarıl kocişine ................KISSSSSSSSSSS aşmı eriyon ne?biliyomusun bugün bende kızartma yapıcaktım hem walla hem billa içimi okudunmu ne?

ayyyyyy tmm gelince sıkı sıkı sarıl kocişine ................KISSSSSSSSSSS aşmı eriyon ne?biliyomusun bugün bende kızartma yapıcaktım hem walla hem billa içimi okudunmu ne?

gelmedı kırmızlarr hayy gene hatraladım ya :18::18::18:

ıcını okumussum yaa
valla sabah taa uyandıgımda canım nasıl cektıı yanında cayy ohh kocıs gelsde yesek yaa

cnm benim yesilim napıyon? kalbini ferah tut tatlım herşey güzel olacak
sultanım iyiyim sağol sen nasılsın? inşallah canım bakalım yarın gidecez
ay ne gıcık ya sen heyacanla bekle doktor olmasın arayıp haber verselermişya

aslında bizdede oldu dr gelince hemen gelin randevu almayın test yapacaz zaten dedi bizde aramadan gittik yokmuş kısmet artık geç olsun güç olmasın dimi

gelmedı kırmızlarr hayy gene hatraladım ya :18::18::18:

ıcını okumussum yaa
valla sabah taa uyandıgımda canım nasıl cektıı yanında cayy ohh kocıs gelsde yesek yaa

kıs gelmedi hadi bakalım ne zaman gelcek peki geçtimi zamanı?karnın acıktı heralde senin cnm

iyiyim cnm bende sağol iyi düşün sonuçlar iyi çıkacakkkkkkkkk ewet doğru sölüon tatlım geç olsun güç olmasın

bugun canım yaa gelmez ıns 9 ay
evet acıktım tatlım ya tek basıma yemek yıyemıyrm kocıs geleene kadar bole ac otrum

hadi inşallah gelmez tatlım allah gönlüne göre versin Kıyamam sana eeeeeeeeeee azıcık atıştırmalık bişiler yesene aç bekliyon sende alemsin yani kaçta geliyo seninki?

hadi inşallah gelmez tatlım allah gönlüne göre versin Kıyamam sana eeeeeeeeeee azıcık atıştırmalık bişiler yesene aç bekliyon sende alemsin yani kaçta geliyo seninki?

atıstryorum da yemek hazrlamıyorum kendım ıcın 6 dogru gelıyo canım

ayyy bende damarına basmışım regen çok zor çok ama senden uzak olsunlar boşver tavrını koy bacım onlara bu yarıo pohpohlasalarda sen ona uygun bi dille tatlı dille konuşursun onların lafı havada kalır senin aldığın para madem havadan gelio gelmeyiversin

iyiyiz kuzum sen nassın?burdayız kıssssssss ama ben birazdan çıkarım yemek yapçam

amann akşama daha çok var sende yaparsın, neler yapıyon nası gidiyo bacım benim bu hafta çalışmalar başlıyo, inşallah hayırlısıyla yüzümün akıyla geçiriirim bu ayıda gelir bebiş

amann akşama daha çok var sende yaparsın, neler yapıyon nası gidiyo bacım benim bu hafta çalışmalar başlıyo, inşallah hayırlısıyla yüzümün akıyla geçiriirim bu ayıda gelir bebiş

5 te geliyolar kuzum şimdi hemen çıkmam ya biraz sonra falan iyi walla ne olsun bildiğin gibi aynı işte .Hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım inşallah kalırsın hamiş bu ayda sen anne adayı olursun kıs halvete tam gazzzzzzzzzzz devammmmmmmmmmay utandımmı ne?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…