dün bide icime battı geldese bı uyutsaydım sabah zor kalktıı oyüzden cok özledımm
canım patates kızartması uzerıne patlacan kabak bıner kzıartması ve domets sosuu nasıl cektıı:125::125::125::125::125:
ayyyyyy tmm gelince sıkı sıkı sarıl kocişine ................KISSSSSSSSSSS aşmı eriyon ne?biliyomusun bugün bende kızartma yapıcaktım hem walla hem billa içimi okudunmu ne?
sultanım iyiyim sağol sen nasılsın? inşallah canım bakalım yarın gidecezcnm benim yesilim napıyon? kalbini ferah tut tatlım herşey güzel olacak
ay ne gıcık ya sen heyacanla bekle doktor olmasın arayıp haber verselermişya
gelmedı kırmızlarr hayy gene hatraladım ya :18::18::18:
ıcını okumussum yaa
valla sabah taa uyandıgımda canım nasıl cektıı yanında cayy ohhkocıs gelsde yesek yaa
sultanım iyiyim sağol sen nasılsın? inşallah canım bakalım yarın gidecez
aslında bizdede oldu dr gelince hemen gelin randevu almayın test yapacaz zaten dedi bizde aramadan gittik yokmuş kısmet artık geç olsun güç olmasın dimi
kıs gelmedi hadi bakalım ne zaman gelcek peki geçtimi zamanı?karnın acıktı heralde senin cnm
nasılsınız kızlar hurr,belinaysukaçmayın hemen konuşak biraz yhaaa
iyiyim cnm bende sağol iyi düşün sonuçlar iyi çıkacakkkkkkkkk ewet doğru sölüon tatlım geç olsun güç olmasın
nasılsınız kızlar hurr,belinaysukaçmayın hemen konuşak biraz yhaaa
bugun canım yaa gelmez ıns 9 ay
evet acıktım tatlım ya tek basıma yemek yıyemıyrm kocıs geleene kadar bole ac otrum
inşallah sultanımben iyi düşünüyorum bakalım inşallahta iyi olacakkk
hadi inşallah gelmez tatlım allah gönlüne göre versinKıyamam sana eeeeeeeeeee azıcık atıştırmalık bişiler yesene aç bekliyon sende alemsin yani kaçta geliyo seninki?
isteee erkekler bunu anlamiyorlar.. kadin affettikce yükleniyorlar sanki mecburmusuz gibi.. aliskanlik haline geliyor.. halbuki güven yikildi mi bi süre sonra artik, cogu kadin ya cocugu icin ya gidecegi yer olmadigi icinya da sirf bosanmis olmamak icin kaliyor erkegin yaninda.. erkelerse bunu daha farkli degerlendiyor bana muhtac diye düsünüyor.. güven bu baska bir seye benzemezki, kirildimi yerine yenisini koyalim diyemezsinki...
valla benimkiler bana acsyip dis bilyior gitmicem bi süre yanlarina iste lafi dedigin zaman kötü oluyorsun herkes ayri bi geliyor üstüne... ayni durum benim de basimda, sükür benim esim calisiyo.. ben de calisyorum bu bebek mevzusu yüzünden oldugunu demedim de, belki tatilden sonra calismam dedim de kendilerini yirtiyorlar o niyeymis evde napcan diye.. hem esimi pohpohluyo kayinbabam, oglum sen calisan adamsin beli maasin var sigortan var cart curt, onun haricinde gelen bütün para sana havadan geliyo onlari hesaba katmabu ne demek hadiskocum söylesene??? valla hepsine karsi doluyum zaten nefret ediyorum sabah sabah yine nefretim kabardi
iyiyiz kuzum sen nassın?burdayız kıssssssss ama ben birazdan çıkarım yemek yapçam
iyiyz tatlım burdayız kız bı yere kactıgımız yok naslsın
amann akşama daha çok var sende yaparsın, neler yapıyon nası gidiyo bacım benim bu hafta çalışmalar başlıyo, inşallah hayırlısıyla yüzümün akıyla geçiriirim bu ayıda gelir bebiş
atıstryorum da yemek hazrlamıyorum kendım ıcın 6 dogru gelıyo canım
evet canım cidden insanın evi gibisi yok inşallah bizde bu ay hamiş haberlerimizi veririz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?