iyiyim kuzum be napak , hemen kaçıyo kızlar bi durun diyom iki çift lafın belini kırak ya dimi haksızmıyım bacıımm
5 te geliyolar kuzum şimdi hemen çıkmam ya biraz sonra falan iyi walla ne olsun bildiğin gibi aynı işte .Hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım inşallah kalırsın hamiş bu ayda sen anne adayı olursun kıs halvete tam gazzzzzzzzzzz devammmmmmmmmmay utandımmı ne?:26:
yemek yeme cnm sadece atıştır işte iyi erken geliyomuş hadi 3 saatin kaldı yaptınmı yemek kıs naptın söle?
selammmmmmmm hadisko nbr cnm?hoşgeldin nassın kıs?
buzlugumda yesıl fasulye vardı onu cıkartmıstım salata ıle onu yapacaktı kı vazgectımm kızartma yapcamm markede gıdp patlacan lfalan almam lazımda cokk üşüyormm
hoşgeldin canım tatil güzel geçti anlaşılan
evet tatilden sonra hiç çekilmez ama ne yapacan
hşgldn cnmm nasılsınnn ..tatil dönüşü işi bende hhiiiçççççç sewmezdimmm hiç çekilmiyor 1 hafta..
buzlugumda yesıl fasulye vardı onu cıkartmıstım salata ıle onu yapacaktı kı vazgectımm kızartma yapcamm markede gıdp patlacan lfalan almam lazımda cokk üşüyormm
kuzum hiç üşenme sen çık dışarısı güzel nerde oturuyodun ben eskişehirde,sabah burda havayı görseydin kar yağdı şimdi güneş açtı
sağolasın canım hurrcum, iyi dileklerin için inşallah hep beraber hamiş kalalımda ayoool sendemi hamişsin diyelim birbirimize ayhh süper olurdu vala, ama pek takmamaya çalışıyorum artık, bende bildiğin gibi işe devam çalışıyorum, aman artık halvetten utanmıyoz kız tutturamadık die utanoym ben
sürekli idrarım gelıyo kzlar üşüttüm ondanmı oldu yoksam ıdrar yollarında ınthpdnmı olr:18:
sendemi kızartma hadi bakalım bu akşam yiyelim kızartmaları beraber cnm ohhhhhhhhhh mis gibi bende çok severim walla niye üşüyon kıs hava soğuk değilkibenimde markete gitmem lazım zor geliyo ben üşeniyomda
hoşbulduk iiiyim sultanım sen nasılsınız inşallah dertleşioruzz konu baya bi başka yerleye gitti ama bunlarda konuşulmalı ortak derdimiz kahrolasıca kötü niyetli insanlar sinirlendiriolar bizi
ankara dayım tatlım sabah burda da bulutluydu sımdı gunes acmıs ama bem cokk usuyorumm
evet annem kızartma canım cok ıstyo cayla ohhh
ay nasıl üşüyorum yaa titriyorum hava soguk degıl ama hele dun aksamm dişleim nasıl titiriyodu:18:
belkimde hamilelikten olur canım menim
iyiyim tatlım bende hayrola cnm kim üzüyo seni döveyimmi onları hııııııııııı
sürekli idrarım gelıyo kzlar üşüttüm ondanmı oldu yoksam ıdrar yollarında ınthpdnmı olr:18:
ayy abla inş öyledir ama sanmıyorum aslınsa cook umutluyom bı tarfdann her an kırmızılr gelcek dıye nasıl korkuyrmmm abdest alıyom bı tarfdan camasırama bakıyomm kkrımzı geldı sanıyomm :18::18::18:
ayy abla inş öyledir ama sanmıyorum aslınsa cook umutluyom bı tarfdann her an kırmızılr gelcek dıye nasıl korkuyrmmm abdest alıyom bı tarfdan camasırama bakıyomm kkrımzı geldı sanıyomm :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?