Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tabi canım bu ay bide yumurtam pek büyümemişti ben genede çalıştım vallaa işimi şansa bırakmadım yaa canım evlendim benimde düzenim alt üst oldu şimdi 33 günde bi adet oluyom bakalım bu ay nasıl olcak glukofen yüzünden erken gelir heraldee :26:

hani ben hanii bitti aramızdaki herşey bitti kız daha benim kırmızılar gelmedi alla alla

pardon bana yazmışsın zaten heehe geri aldım sözümü seviom kız seni

ay ne güzeeel darısı başımıza inşallahhhh benimki daha hamiş olmadan şişti göbişim gören beni hamiş sanıyo 4-5 aylık var nerdeysee ühü iştee keşke içi dolu olsaydı içim yanmazdıı

kış uykusundan uyandı desene ozaman iyi
valla biz anca haftada bir çıkabiliriz izinli olduğunda benimki öğlende gidiyor gecenin bir yarısı geliyor eve
anca tanıdıklarla falan arada çıkabilirim bende

izinde nereye gidiyoznu bebgım ya inş bebgın tutumusturda calısmalarla ugrasmassın
basak ne dıyo yumurtala falan fark etmez yapın gıtsın dıyo kız dırek banyo oluyormus bak bebısı tuttu kafana takma bu kadar

bende o hastaneyı sevmıyorum ya bana kis var dedı ilac verdı onun üstüne 3 dok gittim hiç biri kıs var demedı yumrtam catlamamıs o kis gibi görükür dedi

canım test cızgısı tam ortada oldu bılemm belkı bozuktur belkı ben kendımı kanrıyomdur tatlım cok heycanlıyım ama negatf cıktı beklıyorum gelmese dogru kan verecem

iyiyim canım mantarı saymazsam vajinal mantar oldu yine her ay tam yumurtlama zamanları oluyor çalışmalar aksıyor üstüne bide kaşıntı yanma oluyor bende gittim fitil antibiyotik yazdırdım doktora

gecmiş olsun canım ya bende gecenlerde cok kotu olmuştum tamda yumrtlama zamanıma denk geldi oyle bi yanmam olduki anlatamam doktora söyledim bi tane suya atılıp icilen bi antibiyotık verdi sşimdi daha iyiyim cok şükür ama biz ogünleri kacırmamak icin calışmaları bırakmadık

iyi yapmissin hayatim calis calis calismaktan zarar gelmez

kis ben evlendikten sonra degil, bebek istedigimden beri düzensizlik basladi isin komik tarafi da o zaten.. dr diyo stres diye, ben de inaniyorum ama ne bileyim..

hayirlisi olsun tatlim, allahim kismet edecegi saglikli hayirli bebisler versin bi seneyi gecti bekledim bakalim daha fazla beklemek istemem ama hayirlisiysa böylesi napabilirim dimi?? sen yine de calismanin ucunu birakma bazen kücük bi ihtimal de olsa cift yumurtlama olabiliyor bazen de gec.. elinde geleni yap

tamam canim bekle biraz daha, yalanci negatif de olabilir ya da bi gecikme, ben kendim cok gecikme yasadigim icin biliyorum ne kadar zor bi durum oldugunu..

glukofen erken adet görmeni sağlamaz ben 1 seneden fazla kullandım öyle bir etkisi olmadı

kızlar herkese iyi geceler sabah görüşmek üzere öpüldünüz

iyi gecelr

dumancım merhaba

amaa ikiz olabilirmi dersiin banada yüksek gibim geldiydi değeri demek ondan olabilirmiş ay ne güzeeel kız başak milletten ikiz olursa tekini istiyodu bizde ondan isterik vermezsede tekini çalarık

kış uykusundan uyandı desene ozaman iyi
valla biz anca haftada bir çıkabiliriz izinli olduğunda benimki öğlende gidiyor gecenin bir yarısı geliyor eve
anca tanıdıklarla falan arada çıkabilirim bende

uynadı abla
senınkıde zor abla ya benım kocıs kıskanc oldugu ıcın benı tek basına bıyere yollamıyo hele bugun carsıda beklıyodum kocısı ana 2 tane hayvan ş.... güya laf attı normalde ck gucluyum ama tek olunca korkagın tekıyım kendımı tutum baktım karsıdan kocıs gelıyo yanına gıdıp sarılıp bi agladım bu olydan snra zaten kocıs benı asla dısarı cıkkarmaz

bazen bizde çalışma yapıyoruz ama acılı oluyor onun içinde sık olmuyor hem bulaşıcı oluyor birde
neyseki bu sefer dün başladı bugün hemen ilaçlarımı aldım çabucak geçsin diye

siz nerde oturuyorsunuz ki sincandaki o hastaneyi biliyorsunuz kizlar???? :44::44::44::44::44:

evet ben de cok iyi seyler duymadim o hastaneyle ilgili olarak tek degil zaten subesi var onun..

bence sen hamiş kaldın ondan haylaa çift çizgi çıkıyoo içime doğduuu kuzum iğneyi ne kadara aldın doktorun özeldemi devlettemi nereye nasıl vurdurdun biraz anlatırmısın canım

vucüdun sana bi işaret göndermiştir mutalak cnm bi dinlemeye çalış kendini bişi vardır mutlaka belirti... inşallah güzel haberler alıcaz senden...

evet canım rabbim ol dedimi olcak inş...onemli olan hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin dedigin gibi...inş cok beklemeden rabbim nasip eder hepimize...yok bırakmıyorum zaten ne olur ne olmaz ben işi saglama alayım elimden geleni yapayım nasipse olur zaten

kızlar herkese iyi geceler sabah görüşmek üzere öpüldünüz

iyi geceler tatlım

vucüdun sana bi işaret göndermiştir mutalak cnm bi dinlemeye çalış kendini bişi vardır mutlaka belirti... inşallah güzel haberler alıcaz senden...

suan ıcımde bulundugu durum ya aglamak geliyo ıcımden ya gülmekk

kırmzılar gelecekse gelsede bende bu sıkıntıdan kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…