Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bizide götürün o zaman nasılsa bedavaymıs ya bende nevsehırı merak edıyorum inş gidecez kısmet olursa

kis bizi de al yanina birlikte söyleyelim

belinaysu yun dengesiz halleri için söyledim o şarkıyı gel beraber düet yapalım

doktorum öncelikle zayıflamam yardımcı olması için verdi ve aynı zamanda yumurtalıkları geliştirsin diye
zayıflamamada baya faydası olmuştu

Son düzenleme:
aaa ne güzel evet hatırladım yazın gelecektin özür dilerimm güzel canım buralar alıştım ben seviyorum biraz kalabalık ama olsunnn:)

evet canim evet iste o benim hic kizilaya felan gidiyor musun??? gezmesi güzel, hele de alisveris amacli

vallaha ben bir sey kullanmadim :18::18::18::18::18::18:

tabeee en çok sabreden en çok hakedenler için daha çok duacıyız

ahahah çok komik yaa kız sakin ol delirmeee inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsın canım yaa hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah

olur canim bana hepsi uyar yalniz sesimi duyunca kacmak yok tamam mi???

ohhhhhhhh sabahlarrr olmasınnnnnnnnnnnnn sana zaten zor gelir sabah böyle giderse )) yarın kaçta yaparsın testi kız ona göre nete girip bakayım

bilmiyorum ki tatlım ya bida evde test yapmak istemıyorum dıyorum yarında durayım gelmese hemen kan vermeye gıdeyımm ama kararsızım ayy cok heycanlıyım ya tatlım

evet canim evet iste o benim hic kizilaya felan gidiyor musun??? gezmesi güzel, hele de alisveris amacli

kızlılay metro altı ohh izmir cad bende gelıyommmm hadı alısverse gidek

canım benim yaa herşeye hazırlıklı olmak lazım ama inşallah hamişsindir güzel haberler bekliyoruz senden ok..

iyi geceler kızlar ben çıkayım artık öpüyorum hepinizi...

iyi geceler canım

sağolun kızlar valla bana bu gidişle sabrımın mükafatı için madalya verecekler bebek yerine

kızlar hepinize başağın çok çok selamı var

oooooooooooo, ben de izmir caddesine, metroya takiliyom hadi o zaman adil isika gidelimmmmmm ay vallahi cikip gidesim geldi yaaa cok özledimmmmm az kaldi ama iki aycik o zaman gelsin gidelim

bizide götürün o zaman nasılsa bedavaymıs ya bende nevsehırı merak edıyorum inş gidecez kısmet olursa
inşallah gidersiniz canım yaa
hıı iyi bari inşallah işe yarar yaa bendedee
tabeee en çok sabreden en çok hakedenler için daha çok duacıyız
evet en çok sabredenlere en çok hakedenlere versin allahım ilk öncee

bu kadar dua dan sonra rabbimiz izni ile ben kesin hamileyimdir
inşallah canım inşallaah
iyi geceler canım

sağolun kızlar valla bana bu gidişle sabrımın mükafatı için madalya verecekler bebek yerine

aleyküm selaam evet canım hakediyosun madalyayı sana bi tane takmak lazım bebişin olsun kupada verceez sanaa

gitmemmiiiii daha bu pazar ordaydım kızılayın göbeğine kocamaaaan bi alışveriş merkezi açıldı biliyomusun oraya gittim gelince görürsün sende

güzel heyecanlar bunlar yaaa umudunun olması bile çoook güzel dimi canımm.... yaza hepimiz hamiş girsek yaaaaaaaaaaa....

iyi geceler canım

ben ii geceler dedim ama ççıkamadım yine

bu kez ii gecelerrrr kesin kesin :) öptüm hepiniziiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…