bilmiyomki yaa hangi turla kocişim ayarlayacaktı bakalım sanırım bedava gitces tanıdıkmış galiba diyomuş sizi suraya buraya yollayalım komutanım nereye isterseniz falan diye öyle yaani bedavaya gidersek süper olurdu
evet evet alalımben istiyom mutlakaa ama sanırım en çok nazo abla hak ediyo sabrı için yıllardır bekliyo onamı versekki 2. bebişi :26: inşallah nazomuzada en kısa zamanda kısmet olur dünya tatlısı nur topu gibi bi bebiş
ne bilem diyolar ya canım gebelik ovulasyonlada anlaşılıyo diyolarda ama şimdiden olmuyodur heralde dimi? :26: madem çift çizgi sen noolur noolmaz çalış canım biraz daha belkim hayla geçmemiştir yumurtlama dönemin :26:
kis bizi de al yanina birlikte söyleyelim
canım peki sen ne için kullandın? sende hiçmi bişeye etkisi olmadı bi topikte okudumda zayıflatıcı etkisi varmış soonracığımaa adeti düzene sokuyomuş yumurtaları büyütmeyede yarıyomuş falan filan diyoduu :26: benim yumurtaları büyütmesi için vermişti doktorum inşallah bi işe yarar
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: korkuyorummmm
mutluyumm
icimden oynamak geliyoo
aglamakkkkkk
:84::84::84::84::84::84: hemde bagıra bagıra aglamak geliyoo
:122::122::122::122::122: şimdide zıplamak :124::124::124::124: oynamak
:44::44::44::44: ama kafam cok karısık
kızlar şuan icide bulundugum durum buu
kendımı delırmıs hısedıyorumm:101::101::101::101::101::101: bu sonuc cıkana kadar inş dayanabılırım
aaa ne güzel evet hatırladım yazın gelecektin özür dilerimmgüzel canım buralar alıştım ben seviyorum biraz kalabalık ama olsunnn:)
canım peki sen ne için kullandın? sende hiçmi bişeye etkisi olmadı bi topikte okudumda zayıflatıcı etkisi varmış soonracığımaa adeti düzene sokuyomuş yumurtaları büyütmeyede yarıyomuş falan filan diyoduu :26: benim yumurtaları büyütmesi için vermişti doktorum inşallah bi işe yarar
tabeee en çok sabreden en çok hakedenler için daha çok duacıyızbilmiyomki yaa hangi turla kocişim ayarlayacaktı bakalım sanırım bedava gitces tanıdıkmış galiba diyomuş sizi suraya buraya yollayalım komutanım nereye isterseniz falan diye öyle yaani bedavaya gidersek süper olurdu
evet evet alalımben istiyom mutlakaa ama sanırım en çok nazo abla hak ediyo sabrı için yıllardır bekliyo onamı versekki 2. bebişi :26: inşallah nazomuzada en kısa zamanda kısmet olur dünya tatlısı nur topu gibi bi bebiş
ne bilem diyolar ya canım gebelik ovulasyonlada anlaşılıyo diyolarda ama şimdiden olmuyodur heralde dimi? :26: madem çift çizgi sen noolur noolmaz çalış canım biraz daha belkim hayla geçmemiştir yumurtlama dönemin :26:
suan yoktu ama 1.2 hafta önce sag kasııgm cok agrıdı bende hatta kismi var dedım kendı kendıme gecenler de karnım falan agrıyodu hafıf şişlik var sürekli idrar cıkıyorum bide cok üşüyorum ellerim ayaklarım:2:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: korkuyorummmm
mutluyumm
icimden oynamak geliyoo
aglamakkkkkk
:84::84::84::84::84::84: hemde bagıra bagıra aglamak geliyoo
:122::122::122::122::122: şimdide zıplamak :124::124::124::124: oynamak
:44::44::44::44: ama kafam cok karısık
kızlar şuan icide bulundugum durum buu
kendımı delırmıs hısedıyorumm:101::101::101::101::101::101: bu sonuc cıkana kadar inş dayanabılırım
belinaysu yun dengesiz halleri için söyledim o şarkıyı gel beraber düet yapalım
doktorum öncelikle zayıflamam yardımcı olması için verdi ve aynı zamanda yumurtalıkları geliştirsin diye
zayıflamamada baya faydası olmuştu
ohhhhhhhh sabahlarrr olmasınnnnnnnnnnnnnsana zaten zor gelir sabah böyle giderse )) yarın kaçta yaparsın testi kız ona göre nete girip bakayım
evet canim evet iste o benimhic kizilaya felan gidiyor musun??? gezmesi güzel, hele de alisveris amacli
vallaha ben bir sey kullanmadim :18::18::18::18::18::18:
canım benim yaa herşeye hazırlıklı olmak lazım ama inşallah hamişsindir güzel haberler bekliyoruz senden ok..
iyi geceler kızlar ben çıkayım artık öpüyorum hepinizi...
bilmiyomki yaa hangi turla kocişim ayarlayacaktı bakalım sanırım bedava gitces tanıdıkmış galiba diyomuş sizi suraya buraya yollayalım komutanım nereye isterseniz falan diye öyle yaani bedavaya gidersek süper olurdu
ahahah çok komik yaa kız sakin ol delirmeeeinşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsın canım yaa hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah
tabeee en çok sabreden en çok hakedenler için daha çok duacıyız
olur canim bana hepsi uyaryalniz sesimi duyunca kacmak yok tamam mi???
iyi geceler canım
sağolun kızlar valla bana bu gidişle sabrımın mükafatı için madalya verecekler bebek yerine
kızlar hepinize başağın çok çok selamı var
bilmiyorum ki tatlım ya bida evde test yapmak istemıyorum dıyorum yarında durayım gelmese hemen kan vermeye gıdeyımm ama kararsızım ayy cok heycanlıyım ya tatlım
kızlılay metro altı ohh izmir cad bende gelıyommmmhadı alısverse gidek
inşallah gidersiniz canım yaabizide götürün o zamannasılsa bedavaymıs ya bende nevsehırı merak edıyorum inş gidecez kısmet olursa
hıı iyi bari inşallah işe yarar yaa bendedeebelinaysu yun dengesiz halleri için söyledim o şarkıyı gel beraber düet yapalım
doktorum öncelikle zayıflamam yardımcı olması için verdi ve aynı zamanda yumurtalıkları geliştirsin diye
zayıflamamada baya faydası olmuştu
evet en çok sabredenlere en çok hakedenlere versin allahım ilk önceetabeee en çok sabreden en çok hakedenler için daha çok duacıyız
zamanı gelen sabreden hakeden herkesin olur inşallah
önce sesini duymam lazım:44:
anlastıkoooooooooooo, ben de izmir caddesine, metroya takiliyomhadi o zaman adil isika gidelimmmmmm ay vallahi cikip gidesim geldi yaaa cok özledimmmmm az kaldi ama iki aycik o zaman gelsin gidelim
nirde konustun basak la abla
yok canim senin kulak sagligin icin en iyisi iptal edelim
inşallah canım inşallaahbu kadar dua dan sonra rabbimiz izni ile ben kesin hamileyimdir
iyi geceler canım
sağolun kızlar valla bana bu gidişle sabrımın mükafatı için madalya verecekler bebek yerine
gitmemmiiiii daha bu pazar ordaydım kızılayın göbeğine kocamaaaan bi alışveriş merkezi açıldı biliyomusun oraya gittim gelince görürsün sendeevet canim evet iste o benimhic kizilaya felan gidiyor musun??? gezmesi güzel, hele de alisveris amacli
vallaha ben bir sey kullanmadim :18::18::18::18::18::18:
güzel heyecanlar bunlar yaaa umudunun olması bile çoook güzel dimi canımm.... yaza hepimiz hamiş girsek yaaaaaaaaaaa....bilmiyorum ki tatlım ya bida evde test yapmak istemıyorum dıyorum yarında durayım gelmese hemen kan vermeye gıdeyımm ama kararsızım ayy cok heycanlıyım ya tatlım
kızlılay metro altı ohh izmir cad bende gelıyommmmhadı alısverse gidek
iyi geceler canım
inşallah canım inşallaah
aleyküm selaamevet canım hakediyosun madalyayı sana bi tane takmak lazım bebişin olsun kupada verceez sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?