Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

belinay sabah sabah güldürdün beni kızz dur dur zapdetmek lazım seni bekle ecük benim de aslında 2 sinde başlardı gelmedi çok heycanlandım beklim 10 gün kan aldırcam

ewet kuzum yaaaaaaaaa görüşemiyoz götüreyim tatlım hemen gelllllllllllbende seni özledim kısss hamişlik nasıl gidiyo?iyimisin ?O kadın servis çağıramıyomu?seninki gidiyo aaaaaaaaaaaaaaaaaa hafata sonu gezersin cnm pikniğe gidersiniz çayır çimen gibi hııııııııııııı:2:

kıssssssssssssssss HADİSKO syf 316 da nassın dedik cvp yok aşk olsun sana

belinayyyyy hadiskoooo ne yaptınız geldimi hain kırmızılarrrrrrr....???

gelmedı daha sanırsam 9 ay gelmeyecek

benım ayın 1 deyınce kırmzı hafıfen kendını gosterrdı 2 devamı gelırdı hanı sımdı gelen yok

kız bide bana sor kocam dakka bir kontrol ettirio delimi ne bende kendimi deli hissediom ama içimdeki his hala anne olucan diyo bana senle biz hamiş kaldık sanırım ne ara:)

ben bakınca kocıs kızıyo sakın ol dıye kalmısızdır ıns bı ara

belinay sabah sabah güldürdün beni kızz dur dur zapdetmek lazım seni bekle ecük benim de aslında 2 sinde başlardı gelmedi çok heycanlandım beklim 10 gün kan aldırcam
kız 10 gunmu nasıl dayanacan ya ben bugun gıtemye dusnuyomda:18::18:

sevgılı kaynancıgımda sooruyo tesfık ettımı dıye yaaa herkez benım reglımı beklıyo cok utandım sımdıde annem arar sorar

ayy gelmeseler bari hamişş oldumuzu söleyebilsek ne güsl olurdu dimi gııı dayancamm napım kendimi nie boşa kaptırım

kız senin msjı bulabildimmi die sor yoksa yazmıomuyum iiiiimm bebeğim sen nasılsın yah neden face gibi msj olarak gelmio bu yazılanlar

hadi öyle olsun bakalım iyiyim bende şekerim öğleden sonra günüm var oraya gidicembirazdan çıkarım anca hazırlanırım süslenirim dimi ama ahhhhhhhhh biz kadınlar..................

hadi öyle olsun bakalım iyiyim bende şekerim öğleden sonra günüm var oraya gidicembirazdan çıkarım anca hazırlanırım süslenirim dimi ama ahhhhhhhhh biz kadınlar..................

tabi süslencen sonr aayy bakım yuk bilmem ne bakbak bi çarpacam böle zihniyetlere len biz hamiş bile kalsak dünya güseli yanımızda halt yer

tabi süslencen sonr aayy bakım yuk bilmem ne bakbak bi çarpacam böle zihniyetlere len biz hamiş bile kalsak dünya güseli yanımızda halt yer

dimi ama tatlım biz kocişlerimizin dünya güzelleri olalımda gerisini salla.................beğenen beğenmiş almış tabikide karşılıklı olaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…