dimi ama tatlım biz kocişlerimizin dünya güzelleri olalımda gerisini salla.................beğenen beğenmiş almış tabikide karşılıklı olaraktan
kızlar kan versemmı kı
kızlar kan versemmı kı
sanada mrb belinay hanım nassın dedik cvp yok ayol kaç gün geçti?git ver durduğun kabahat koşşşş uçççççççççççç kıssssben olsam çoktan uçmuştum bile
senin boyun posun yete anacım sen yoldada rahat yürüemiosundur şimdi :)
bekle kızz başağın takdiğini uygulaaylım beklemiorus giibi yapalım 10 gün bekleyelim süpriz yapalım kırmızılara beraber vede edelim 9 ay
sanada mrb belinay hanım nassın dedik cvp yok ayol kaç gün geçti?git ver durduğun kabahat koşşşş uçççççççççççç kıssssben olsam çoktan uçmuştum bile
kız test yaptı negatif çıktı beklesn biraz 2 gün daha en azından
yarında olmasa gıdecem ben dayanamıyorum:18::18:
bıtanem ne olur kusura bakma bı yandan yatagımı topluyrm yuzumu yıkadım gıbı buraya geldımgormedım anlamadım gozum hıc bısı gormuyo:18::18::18::18::18:
yarında olmasa gıdecem ben dayanamıyorum:18::18:
bıtanem ne olur kusura bakma bı yandan yatagımı topluyrm yuzumu yıkadım gıbı buraya geldımgormedım anlamadım gozum hıc bısı gormuyo:18::18::18::18::18:
heeeeeeeeeeeeee tmm o zaman cnm
hadi yarını da bekle kaç gün olcaktı 2 gün geçti dmi
tmm anladım cnm belkim hamişliktendir kısssssssssssss
niye kıssssssssss? boyum 1.70 işte aman kociş duymasın zaten kıskanıyo heeeeeee bakıyolaröküz gibin açık giyinme diyo amannnnnnnnnnnnnn
kız benim gelmedi 2 sinde 1 gün önce yani adet sancım ara ara geldi bacaklarım koptu resmen dedim eyvah geliooo bugün 4 ü 1 gün geçti bakalım bel ağrım aralıkla oluo ha dün gece tv isliorum uzandım yerden midem ağzıma geldi istifal edicem sandım
ewet kuzum yaaaaaaaaa görüşemiyoz götüreyim tatlım hemen gelllllllllllbende seni özledim kısss hamişlik nasıl gidiyo? iyimisin ?O kadın servis çağıramıyomu?seninki gidiyo aaaaaaaaaaaaaaaaaa hafata sonu gezersin cnm pikniğe gidersiniz çayır çimen gibi hııııııııııııı:2:
hadi kıs hayırlısı bakalım inşallah hamişsindir tatlım belirtileri ondan oluyodur belkim neden olmasın dimi
ksel hoşgeldin tatlım nikolay ordamsın canım
2 gun gecıktı yarında olmasam 3 dunum olcak
öpeyımde barısak tatlımm kız boyun 1.70 mı kocanın kac
muhasebede işler vardı bakamadım sayfaya burdayım canım 10 neyi bekliyosun anlamadım kan 1 günde çıkıyo inş belinay ve sen hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?