Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

muhasebede işler vardı bakamadım sayfaya burdayım canım 10 neyi bekliyosun anlamadım kan 1 günde çıkıyo inş belinay ve sen hamilesindir.

kız negatif çıkınca hemen baktırmım diorum daha bugün 1 gün geçti ilkkez tarih geçti düşün 31 çekio bide daha geriye gelmsi gerekirken bak tarihlerime ocakta 7 şubatta 5 martta 3 ve 16 sında da az lekelenmeler oldu şüphlendim die test yaptım mide kazınmam bel ağrım tükrük belirtim olmasına rağmen negatif çıkınca açıkçası elimi çektim ama heveslenmek te güsel boşa çıkmasa bari rabbim hepimizin dualarına cvp verecek canım

ayyyyyyyyyyy ne güzel kıs göbüşün çıkmış büyüyo bebiş sıkma canını sen sizde yürüyerek gezin hem sana yürümek iyi gelir

muhasebede işler vardı bakamadım sayfaya burdayım canım 10 neyi bekliyosun anlamadım kan 1 günde çıkıyo inş belinay ve sen hamilesindir.

inş tatlım inş

heheh sıyırdı dudagımı kocanda uzunmus ben kocısın omzuna gelıyorumm 1.60 boym var

kızlar pc acık ben mı kahfaltı yapayım:125::125::125::125:

hayır duymasın onu başımamı sıçratçam kıs zaten kıskanç diyom yaaaaaaaaaabazen sıkılıyom aşırı ilgisinden

ayhh napsakki kızz ne güsel buldun bunuonmu nee elalem kıskanılmak ister aşırısı olmamalı tabi o da senin elinde açık giyme diosa bide dedini yap baken

ayyyyyyyyyyy ne güzel kıs göbüşün çıkmış büyüyo bebiş sıkma canını sen sizde yürüyerek gezin hem sana yürümek iyi gelir

kız göbiş ne zaman çıkıo anlıomusun benim göbiş şişmanlaşıomuyumda çıkıo ama yumuşak eşim bakıo ya dio neden bukadar şişti

ayhh napsakki kızz ne güsel buldun bunuonmu nee elalem kıskanılmak ister aşırısı olmamalı tabi o da senin elinde açık giyme diosa bide dedini yap baken

ama napıyım çok açkı giyinmiyom ama kısa dar giymeyi çok seviyom kıs ewet aşırı kıskançlık olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kız göbiş ne zaman çıkıo anlıomusun benim göbiş şişmanlaşıomuyumda çıkıo ama yumuşak eşim bakıo ya dio neden bukadar şişti

göbüş beşinci aydan sonra birden çıkıyo tatlım senin göbüşün reglin daha gemedi ya şişmişsindir yada hamişsindir bilmemkine

bişi diyimmi hadi diyim bari ben 3 gün kala test yaptım beş dk bekledim baktım tek çizgi üzüldüm neyse dedim daha günüm var dedim tam o ara kapı çaldı müdür geldi bende hemen cebime attım 15 dk geçti aradan çıkardım baktım yine çok hafif ikinci çizgi var yani aslında test yapınca birazda bekemek gerek.

göbüş beşinci aydan sonra birden çıkıyo tatlım senin göbüşün reglin daha gemedi ya şişmişsindir yada hamişsindir bilmemkine

ne güsel dedin öle anam inşallah kız belkide buraya kendimle beraber şansı getiren benim ben geldim ertesi gün başaka hamiş kaldı:)sonra belinay , sonra ben olurmu olur eğer sıra böle olursa tahminlerimi sölicem herkes için hehe merak etmeyin siz

yok kız bekledim 1 çizgi vardı çok belrgindi

ayyyy ne güzel tebrikler hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah
sağol canım aminnnn....
yeşşillim amman hoşgeldin
hoşbuldum canım nasılsın?
yesilimmmmmmmmmmm hoşgeldin nassın cnm nasıl gidiyo?

sultanım hoşbuldum bugün biraz belim karnım ağrıyor sanki adet döngüm geldi heralde ondan kaynaklanıyor yinede tedirginlik yaşıyorum tabi

sağol canım aminnnn....

hoşbuldum canım nasılsın?

sultanım hoşbuldum bugün biraz belim karnım ağrıyor sanki adet döngüm geldi heralde ondan kaynaklanıyor yinede tedirginlik yaşıyorum tabi

amannnnnnnnnn cnm dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…