maşallah de kızz kıskansın iiidr iii duysun ki kaçırmasın seni
muhasebede işler vardı bakamadım sayfaya burdayım canım 10 neyi bekliyosun anlamadım kan 1 günde çıkıyo inş belinay ve sen hamilesindir.
Hamilelik iyi tatlım göbüşümde biaz büyüdü artık ne bilim bizim koca bakacak oğlu şehit kadının iyi bi kadın zaten yalnız göndermem kocişimi hafta sonu biz hep ya onun annesine yada benim anneme gidiyoz bundanda sıkıldım biyere gidelim diyince arabamı var diyo amannn offff ayayay
muhasebede işler vardı bakamadım sayfaya burdayım canım 10 neyi bekliyosun anlamadım kan 1 günde çıkıyo inş belinay ve sen hamilesindir.
ben sana küsermiyim kuzum hiççççççççççççççç bende seni öpeyim duray dudağınamı geldi ne:26: ewet şekerim 1.70 boyum kısamıyım yoksa kocişimde 1.78 biz tencere kapağız :123:
hayır duymasın onu başımamı sıçratçam kıs zaten kıskanç diyom yaaaaaaaaaabazen sıkılıyom aşırı ilgisinden
inş tatlım inş
heheh sıyırdı dudagımıkocanda uzunmus ben kocısın omzuna gelıyorumm 1.60 boym var
kızlar pc acık ben mı kahfaltı yapayım:125::125::125::125:
ayyyyyyyyyyy ne güzel kıs göbüşün çıkmış büyüyo bebiş sıkma canını sen sizde yürüyerek gezin hem sana yürümek iyi gelir
ayhh napsakki kızz ne güsel buldun bunuonmu nee elalem kıskanılmak ister aşırısı olmamalı tabi o da senin elinde açık giyme diosa bide dedini yap baken
kız göbiş ne zaman çıkıo anlıomusun benim göbiş şişmanlaşıomuyumda çıkıo ama yumuşak eşim bakıo ya dio neden bukadar şişti
kız negatif çıkınca hemen baktırmım diorum daha bugün 1 gün geçti ilkkez tarih geçti düşün 31 çekio bide daha geriye gelmsi gerekirken bak tarihlerime ocakta 7 şubatta 5 martta 3 ve 16 sında da az lekelenmeler oldu şüphlendim die test yaptım mide kazınmam bel ağrım tükrük belirtim olmasına rağmen negatif çıkınca açıkçası elimi çektim ama heveslenmek te güsel boşa çıkmasa bari rabbim hepimizin dualarına cvp verecek canım
ama napıyım çok açkı giyinmiyom ama kısa dar giymeyi çok seviyom kıs ewet aşırı kıskançlık olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
göbüş beşinci aydan sonra birden çıkıyo tatlım senin göbüşün reglin daha gemedi ya şişmişsindir yada hamişsindir bilmemkine
bişi diyimmi hadi diyim bari ben 3 gün kala test yaptım beş dk bekledim baktım tek çizgi üzüldüm neyse dedim daha günüm var dedim tam o ara kapı çaldı müdür geldi bende hemen cebime attım 15 dk geçti aradan çıkardım baktım yine çok hafif ikinci çizgi var yani aslında test yapınca birazda bekemek gerek.
sen çuvalda giysnw yakışır ondan ne yapsan boş tüttü maşallah
sağol canım aminnnn....ayyyy ne güzel tebrikler hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah
hoşbuldum canım nasılsın?yeşşillim amman hoşgeldin
yesilimmmmmmmmmmm hoşgeldin nassın cnm nasıl gidiyo?
sağol canım aminnnn....
hoşbuldum canım nasılsın?
sultanım hoşbuldum bugün biraz belim karnım ağrıyor sanki adet döngüm geldi heralde ondan kaynaklanıyor yinede tedirginlik yaşıyorum tabi
sağol canım aminnnn....
hoşbuldum canım nasılsın?
sultanım hoşbuldum bugün biraz belim karnım ağrıyor sanki adet döngüm geldi heralde ondan kaynaklanıyor yinede tedirginlik yaşıyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?