Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anladim canim onlar da simdi meraktan catliyordur ama...

ya ben de bilmiyorum bekleyebilir miyim acaba :44::44::44::44: ama ketumumdur ben yaa, tutarim cenemi istedigim zaman belli olmaz :9::9::9: gerci bebek konusu heyecanli oldugu icin bakalim kismet olursa.. düsük yaptigim hamileligimde yemege gidip söylemeye ugrastim adam beni fast food yemeye götürdü anca :9::9::9::9::9: orda söyledigimde de adam gibi bir yere gidip de diyemedin mi demsiti :9::9::9::9: tabi yapistirdim ben de cevabi... götürdün mü ki???

harikasın bacım biz de herzaman cevap hazırdır

hoşgeldinnn :3:

inşallah hamişliktendir sancılarınnn:16:
patırpatır dökülelim hami,şiz dieeeee:52::52::52::52::27:

zaten hamiş olalım bi yayacaz oohh kim demiş doğuramıcaz allahın izniyle kız bide insanın zoruna giden kocanda sorun olup akrabaları senin üstüne gelir ya ne zaman yapıon çouk nie yapmıon sanki tek başıma yapıcam işin komiğide eşime sormazlar sorsunlar cvplarını alırar ben çok hassasım ya biliolar sinir edip moral bozmak hoşalrına gidio biride gelmiş ben 3. yapmaya karar verdim allahım hayırlısını versin dedim onun gibi cahillik etmedim utanmışmıdır .:)hele bide olmasın göbek atıcaklar allahım sen izin verme rabbim onlara

ben de ben de :52::52::52::52: o yüzden soruyorum sizlere.. herkesten ayri bi fikir cikar.. ben de böyle paket felan yollarim ama o anda yaninda da olmak isterim.. ikisini bi araya getirmek en güzeli bence..

evet canim, gecen sefer calismiyordum kaygananalarla birlikte oturuyorduk felan, attigmiz adim suc niteligindeydi o sebepten arada kaynamisti..

hosgeldin canim... nasilsin bakalim??? e senin de bu hakkaindaki düsüncelerini alalim hadi.. hamnis oluncaesine nasil söylemeyi düsünüyorsun???

soru bana değil ama bende heycanlandım böle bi soru görünce sanırım ben şöle yapardım bi kutu içinde sgk dan beklediğimiz evraklar geldi bi bak şuna derim sonunda geldi hele bi aç derim. içine kocaman bi kağıt yapıştırırım "babacım çok geç kaldım özür dilerim nolur benii affet"ver elini öpüm baba diye not yazarım bilmemki başka bişi gelmedi aklıma

canım çok güzel bi konu ama malesefki bizim için o işin heyecanı kalmadı :( 3 kere yaşadık o anı artık hamile olduguma ben bile doludolu sevinemiyorumki eşim havalara uçsun:43: Biz hamile oldugumu öğrenince birbirimizi teselli ediyoruz inşallah bu kez iyi olacak diye:( neyse canınızı sıkmayım gece gece

kızlar ben bu siteye buraya geldimden buyana şansım açıldı sanırım inş bide hamişlik haberi alırsam ha bu arada eşim bugün işe gitti allahım nolur devamını ver haftaya salı başlıcak bugün birinin yerine gitti allahım sen ne büyüksün inş meleğim şansıyla gelicek

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: günaydııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu hafta sonlarıııııııııııııııııııı:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

kızlar ben bu siteye buraya geldimden buyana şansım açıldı sanırım inş bide hamişlik haberi alırsam ha bu arada eşim bugün işe gitti allahım nolur devamını ver haftaya salı başlıcak bugün birinin yerine gitti allahım sen ne büyüksün inş meleğim şansıyla gelicek

eşin işe girmiş canım gözün aydın inan çok sevindim :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

eşin işe girmiş canım gözün aydın inan çok sevindim :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

tşk ederim canım sizler uğurlu geldiniz bana gerçekten karşılıksız başkalarına edilen dualar kabul oluo ben buna inandım ve daha bi sarıldım herşeye hevesten sevinçten kalktım kahvaltısını hazırladım gönderdim eşimi arkasından uğurladım dualarla allaha emanet ettim herşey daha güsel olucak inş bunun üzerine hamiş haberi de alırsam benden mutlusu olmaz sanırım inş devam eder ama ümitliyim bakalım

tşk ederim canım sizler uğurlu geldiniz bana gerçekten karşılıksız başkalarına edilen dualar kabul oluo ben buna inandım ve daha bi sarıldım herşeye hevesten sevinçten kalktım kahvaltısını hazırladım gönderdim eşimi arkasından uğurladım dualarla allaha emanet ettim herşey daha güsel olucak inş bunun üzerine hamiş haberi de alırsam benden mutlusu olmaz sanırım inş devam eder ama ümitliyim bakalım

Allah gönlüne göre versin canım inşallah bebeğinde seninledir canım menim hadi bu ay inşallah çifte mutluluk yaşarsınız:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::8::8::8::8::8::8::8::8::8::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah gönlüne göre versin canım inşallah bebeğinde seninledir canım menim hadi bu ay inşallah çifte mutluluk yaşarsınız:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::8::8::8::8::8::8::8::8::8::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım temiz kalbinle bu dua inan bana çok ii geldi olsada olmasada duacılarımız var ya ne mutlu bize bende rabbimden sizler için hep iii dileklerde bulunuyorum

selam kızlar nasılsınız? güzel hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...................mutlu haftalar olsun hepinize:21::21::21::129:

naber hadiskocum nasılsın tatlım?ne var ne yok nasıl gidiyo?:34:ay çokmu soru sordum kıssss:17:

naber hadiskocum nasılsın tatlım?ne var ne yok nasıl gidiyo?:34:ay çokmu soru sordum kıssss:17:

iiyim canım sen nasılsın bakalım kimseler yoktu sabah beridir bakıorum neseki gelen biri oldu sara da kayboldu sor kız ne geliosa içnden sor anam bizde cvp çok eşim hayırlısıyla işe başlıcak bugün yeni başlıcağı yere gitti bakalım arkadaş izinliymiş hem alışmak maksatlı olsun die dua et devamı gelsin anacım

iiyim canım sen nasılsın bakalım kimseler yoktu sabah beridir bakıorum neseki gelen biri oldu sara da kayboldu sor kız ne geliosa içnden sor anam bizde cvp çok eşim hayırlısıyla işe başlıcak bugün yeni başlıcağı yere gitti bakalım arkadaş izinliymiş hem alışmak maksatlı olsun die dua et devamı gelsin anacım

inşallah bacım etmemmi kıs tabikide cnm benim allah gönlünüze göre versin hayırlısı olsun tatlım:nazar:

inşallah bacım etmemmi kıs tabikide cnm benim allah gönlünüze göre versin hayırlısı olsun tatlım:nazar:

saol bebeğim sen neler yapıosun bakim bende pzt ye kadar beklim idrar testi alım tekrar yapım bakim diom belki değerim düşüktü adet geçmeden yapmıştım ya

saol bebeğim sen neler yapıosun bakim bende pzt ye kadar beklim idrar testi alım tekrar yapım bakim diom belki değerim düşüktü adet geçmeden yapmıştım ya

iyi walla tatlım işte bi bakayım dedim size birazdan anneme gidicem .H adi bakalım inşallah hamiş çıkar cnm hayırlısı pzrtesi kaç gün geçmiş oluyo?:53:

iyi walla tatlım işte bi bakayım dedim size birazdan anneme gidicem .H adi bakalım inşallah hamiş çıkar cnm hayırlısı pzrtesi kaç gün geçmiş oluyo?:53:

7 gün geçmiş oluo çıkar herhalde hayırlısı bakalım bide diorum 16 sınımı beklim acaba ozaman olurmuyum ama öle olucak olsam adet belirtilerşim olmazdı öle değilmi ara ara gelio adet sancısı ama bakıcaz

hoşgeldin regencim nasılsın canım nerde bu hatunlar tatil diemi yoklar yaa hüt gittinmi yoksa annene

soru bana değil ama bende heycanlandım böle bi soru görünce sanırım ben şöle yapardım bi kutu içinde sgk dan beklediğimiz evraklar geldi bi bak şuna derim sonunda geldi hele bi aç derim. içine kocaman bi kağıt yapıştırırım "babacım çok geç kaldım özür dilerim nolur benii affet"ver elini öpüm baba diye not yazarım bilmemki başka bişi gelmedi aklıma

güzel fikir canim bebegin agzindan yazmak daha duygusal oluyor galiba :31::31::31::31: neyse hele bi o günler gelsin..

harikasın bacım biz de herzaman cevap hazırdır

napayim tatlim adam kasiniyo zorla gel beni tersle diye :9::9::9:

hoşgeldin regencim nasılsın canım nerde bu hatunlar tatil diemi yoklar yaa hüt gittinmi yoksa annene

hosbulduk canim söyle bi iki sayfa gecmise bakayim dedim, kocis arabayi yikamaya gitti ben de oturuyorum öyle.. sen nasilsin peki??

Back
X