- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
baaaa bakkkk sevincimi kimseye vermem haa bana gadırgalı hatça derler:)gel anam olalım kanka ayıpsın o sevinci yolacam saten gelmio

geldik geldik kimse yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baaaa bakkkk sevincimi kimseye vermem haa bana gadırgalı hatça derler:)gel anam olalım kanka ayıpsın o sevinci yolacam saten gelmio
Ohh maşallah ellerine sağlık bende yarıladımmmiyi akşamlar hanımlar nasılsınız güzel haberler varmı?
benim bahar temizliği bitti darısı başlarınıza![]()
vallamı kız gel gel he ya ısındı koşar coşarızzz sonucu adanadanmmı alıcaktın sen
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız güzel haberler varmı?
Amann annen söylemiş demekkii
Kız ne bilem hayırlısı amann bende geçen yazda vardı fitil kullandım geçti
Şimdi gene gelmiş yine fitil kullancem
SEN TESti ne zaman yaptıracaksın canım kan testini
Ohh maşallah ellerine sağlık bende yarıladımmm
Aaa gerçekten mi baban öyle mi dediiiii
Ohh iyi yapmışsın canım alışverişi bende yaptım hastaneye gittiğim gün çıkışta hemen çarşıya indim:)
Kullanıyorum canım inş şifa olur
bu mantarla enfeksiyon gebe kalmaya engelmiş kız sen duydun muydu
selam kızlar nasılsınız? belinaysu hala gelmedimi kırmızılar? bu işte bir iş varidrar testini yinelesen çıkarmı acaba???
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız güzel haberler varmı?
kızz yazık neden çok gelenin var birazda sen git hizmet etsinler yardıma gelen olmaz ama çok yorma hele kendini sende yavaş yavaş yap
kız sorma yarın test yapsam erken olmaz sanrım ben de heycanlıyım göğüslerim acaip ağrıo sank iyük taşımışımda bacaklarım kopuo ayaklarım yanıo akşamları bakalım vercem inşş o güsel haberi
kızlar men geldimmmmm nassınız nirdesiniz ahada kimi gördüm ben kankacım gelmiş![]()
Yağacakk daha nisan yağmurları varrohhh seninde ellerine sağlık canım miss oldu misssss
temizliğin gözünü sevim yaaa
gerçi yarın birgün yağmur yağar bende ki şans![]()
ayy nefret ediyorum bu mantardan bide ilişki sırasında kuruluk yapıyooo zıkkımbenimde çok olur bazen her ay mantarım hortlar tamda yumurtlama zamanı ama bilmiyorum bende hamileliğe engelmi
a.s dumancım
iyi akşamlar huzurla otur mis gibi evinde
iyi geceler canım yarın test yapcakmısın inş güsel haberlerle gelirsin![]()
yok kız eşim saolsun yormuo herşeye el atıo kız bilionmueşim işe başlıcak inş salı belli olucak tam dua et sizin dualarınız bana ii gelio
hadiskooooooooooooooooooooooo![]()
canım menemyaerın böle olcam inş
evet canım şahsen bizzat almam gerekiyormuş dua et :18::18::18::18::18::18: