Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ya hadisko sevinç bacılar birer avatar koyun ya böyle bi tuhaf oluyoo:26:

idrar rengin nsl canım? koyulaştımı? inşallah geç döllenme olmuştur ondan çıkmamıştır bebişin suan ordadır....

koyu canım sanırsam ama kokusu değiştı:25::25::25::25:

belinaysu

inşallah kızz
valla bak hatta o zamanlar başka bir topic teydim
geldim ağladım zırladım kızlara
kanda çıkmadı diye
bekledim bekledim kırmızılar gelmedi
7 gün sonra idrar testinde çıktı
8. gün kan testinde:53::53::53::53::53:

canım ben hangı gun verdım unutum şimdi 2 sinde olmam lazımdı diyorum yarın idrar yapayım salı kan vereyim:26::26: ayy perşembe yazmısım sildım allah mı söyletti

ivet yapıcam canım dayanamıorum artık 7 gün olck yarın

yap bakalım canım güsel haberle gelirsin inş bebgin senledir:emir_bebek:

kız hazır gaza glemişken benim evde batıooo .)hiç gözüm kesmioo yapmaya keşke bende hamarat olsam senin gibi el atıom eşim dio bekle az dhaa yapma bişi olmaz diee

ben senin durumunda olsam elimi sürmem kımıldamam bile :9::9::9:
öyle bir ihtimal olmadığı için kendimi yerden yere atıyom:52::52:

Off bugün öyle ggezdikkii ohhh Taksime felan gittikk nasıl yorulmuşum

Yağacakk daha nisan yağmurları varr:27:

ayy nefret ediyorum bu mantardan bide ilişki sırasında kuruluk yapıyooo zıkkım
Tahriş olmuş heo yaa

aynen bide acı oluyor. bende busefer anladığım gibi hemen fitil aldım ikinci günü fitil kullandım 2 günde geçti şükür

hadisko belinaysu güzel haberlerinizi bekliyorumm... ben çok hasta suan size selam vereyim diye gelmiştim ii akşamlar diyorum hepinize.öptüm sizi.

geçmiş olsun canım bende seni öpüyorum

slm hatuncuklarımmmmmmmm ayy nasıl özlemişim siziiiiiii abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv:30::30::30::30::30::30::30:

eşim bugün gidecek evimizeee ben biras daha kalıcam. interneti olan bi komşumuz var oraya geldim. bundan sonra burdan giricem hergün ohhhhhhhhhhhh

kimse de yokmuşşşş ayolllllll:12::12::12::12::12::12: neyse gidiyim ben sonra gelirim

başakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :54::54::54::54: kendine çok iyi bak bebeeemizedeee

aynen bide acı oluyor. bende busefer anladığım gibi hemen fitil aldım ikinci günü fitil kullandım 2 günde geçti şükür

geçmiş olsun canım bende seni öpüyorum

Ayy nazom ya nasıl özlemişim kaç günden beri girmiyodum:38:

koyu canım sanırsam ama kokusu değiştı:25::25::25::25:

canım ben hangı gun verdım unutum şimdi 2 sinde olmam lazımdı diyorum yarın idrar yapayım salı kan vereyim:26::26: ayy perşembe yazmısım sildım allah mı söyletti

yap bakalım canım güsel haberle gelirsin inş bebgin senledir:emir_bebek:

ooo ozman bizimde çıakr idrarda dimi kız 7 gün olcak yarın göğüsler fora benim ağrıyyy nedense belirtiler akşam oluo

Back
X