Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yeni Doğmuş Bebeğin Topuk İziyle Annenin Parmak İzinin Aynı Olduğunu Biliyor muydunuz.?

Çocuklar Karışmasın Diye Yüce ALLAH Tarafından Alınan '' Mükemmel Bir Tedbir...!"

bunu biliyormuydunuz kızlarr çok şaşırdımm ALLAHIMMM NELERE KADİRSİNN

bende sipariş kutularımı bitirmek üzereyim wernikliyorum bi taşlarnı takmak kaldı eklicem birasdan buraya yorumlarınızı bekliyorumm

tamam canım bekliyoruz

bitek dün sürdü annemde yedıgınden olmustr dedı:26:

benimde ıspanak falan yedimmi olur seninkide sürmediğine göre tehlikeli bişey yoktur

Yeni Doğmuş Bebeğin Topuk İziyle Annenin Parmak İzinin Aynı Olduğunu Biliyor muydunuz.?

Çocuklar Karışmasın Diye Yüce ALLAH Tarafından Alınan '' Mükemmel Bir Tedbir...!"

ben biliyodum canım şok olmustum rabbimin mucuzesı

hiç duymamıştım ALLAH ın takdiri

Günaydınlar sevgi pıtırcıklarıım:16::16:
Bayram şekerleriim:16::16:
seksii hatunlarım günaydııın :21::21::21::21::3:
Dün giremedim akşama misafirim vardı hazırlıklarla misafirlerle falan uğraştım kankamlar geldi okey falan oynadık yemekten sonrada ooh ne güzel sardııı erkende yattım zaten 12 gibi güzeel bi pattis kızartması yedim kahvaltıdada bu aralar acayip kızartma yer oldum yaavf :1: neysem kocişim bugün nöbetçi sizle bool bool ilgilenebilirim bugün canlarıııım :21::21::16::16: keşke sabah sabah birileri olsada sohbet etseydik yaav :26: ha bu arada gebelik aşısı diye bir şey çıkmış bilmem gördünüzmü haberlerde gebeliği %40 artırıyormuş tüp bebek denemesi yapıpta başarılı olamayanlarda veya değişik nedenlerle hamiş kalamayanlarda bebişi değişik nedenlerle düşenlerde falan güzel işe yarıyomuş yaav kadından kan alınıp ayrıştırılıyormuş ne eksik ne lazımsa işleniyomuş o kan aşı şeklinde rahmemi ne vuruluyormuş ooh sonra gelsin bebişleeer :52::52: ay bide pahalı olmasa süper olurdu yaa pahalıdır kesin oda :30::30: nazocanım mervişim size lazım sanırım böyle bişii bu arada mervişim senin dediğin pgt yöntemimi ne bumu oluyodu canım yaa? :26::26:

Günaydın güzellikler nasılsınız?Manisa sabahından herkese günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar .Gününüz ve haftanız hatta tüm ömrünüz güneş kadar aydınlık ,gözlerinizdeki ışıltılar,yüreğinizin bir köşesinde sakladığınız güzellikler gibi olsun.Çok ama çok güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile .Saygılarımla...................Gününüz aydın olsun,neşe mutluluk dolsun.............:21::21::21::52::34:

günaydınlar sevgi pıtırcıklarıım:16::16:
Bayram şekerleriim:16::16:
Seksii hatunlarım günaydııın :21::21::21::21::3:
Dün giremedim akşama misafirim vardı hazırlıklarla misafirlerle falan uğraştım kankamlar geldi okey falan oynadık yemekten sonrada ooh ne güzel sardııı erkende yattım zaten 12 gibi güzeel bi pattis kızartması yedim kahvaltıdada bu aralar acayip kızartma yer oldum yaavf :1: Neysem kocişim bugün nöbetçi sizle bool bool ilgilenebilirim bugün canlarıııım :21::21::16::16: Keşke sabah sabah birileri olsada sohbet etseydik yaav :26: Ha bu arada gebelik aşısı diye bir şey çıkmış bilmem gördünüzmü haberlerde gebeliği %40 artırıyormuş tüp bebek denemesi yapıpta başarılı olamayanlarda veya değişik nedenlerle hamiş kalamayanlarda bebişi değişik nedenlerle düşenlerde falan güzel işe yarıyomuş yaav kadından kan alınıp ayrıştırılıyormuş ne eksik ne lazımsa işleniyomuş o kan aşı şeklinde rahmemi ne vuruluyormuş ooh sonra gelsin bebişleeer :52::52: Ay bide pahalı olmasa süper olurdu yaa pahalıdır kesin oda :30::30: Nazocanım mervişim size lazım sanırım böyle bişii bu arada mervişim senin dediğin pgt yöntemimi ne bumu oluyodu canım yaa? :26::26:

selam bengisucum nasılsın?nbr tatlım ?:34:

oy gülümmm kıyamam kedicime bebeğimm onların günü geçti die söledimm :16:
yoksa hergün dua ediyorum hepimiz içinnn olurmu öle şeyy ...mesela yarın komşunun mewlüdü war oraya gidicem inşallahh we hepimiz için dualar edicemmm bolbollllllll bebeğimmmm ....inşallahh seninde 9 ay boyunca kırmızıların gelmez cnmmm...
nasılsınn bu arada ..
gelcem birasdan kocişi yolculyim ok

hı hııı tamam geldiim sev hadi beni okşa saçlayımı dizinde uyuuut kocişim ditti yalnıs kaldım ilgiye muhtacım :14::14: inşallah gelmez kıymızılayım yaa bu arada dün sabah halvet esnasında gene girdi sağ kasığıma ağrı yaa son 2 seferdir nooliyi anlamadım 4 gün öncekindede çok kötü olduydu hatta o gece bayaa kötü olduydum yaa neyseki bu seferki öyle olmadıı :32: nooliy bana acabaa yaa bi yanar oldum zati bu aralar ayaklarım falan yanıyo adet zamanım geldi desem dahada 4-5 günüm var ama neeyse göğüs uçlarımda acıyo haylaa belirtiler iyiyi işaret etsede şansım bu ay çok düşüktü hamiş diilimdirde yaa nooluyiki bu üşüttüm falanmı acep yada kistmi oluştu acaba yaa nooliyi banaaaa :84::84:

ben dyim canım inşşaaalhhhhh bizden önce haberini alrsın bizi sevindirirsin senin günün geçmişmidi senmidin iltihap varmış diyen
yok canım henüz geçmedi geçen ay 12sinde olduydum 33 günde bi adet oluyom ya heralde 14ü 15i gibi gelir benimki :26: yaa iltihapta varla yok arası sankim koku bi oluyo bi olmuyo suyu çok içince geçiyo az içince gene koku oluyo hep öyle oluyo benimki bi garip neyseki tedavisi bol su kolay yaaniii :60::60:
aynen darısı başımıza ve göbeğimize oyyyy ne güsel olurdu şimdi içimizde kıpırtı olsa

aay ayy nerde o günleeer gelsin bebişlerimiz artıkın yaa :16::16:uğraştırmasınlar bizi daha fazlaaa :20: hele bi olsunda doğsun doktordan rica edip ben şaplak atacam poposuna beni beklettiği için görür o gönünüüü :60::60:

slm hatuncuklarımmmmmmmm ayy nasıl özlemişim siziiiiiii abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv:30::30::30::30::30::30::30:

eşim bugün gidecek evimizeee ben biras daha kalıcam. interneti olan bi komşumuz var oraya geldim. bundan sonra burdan giricem hergün ohhhhhhhhhhhh

kimse de yokmuşşşş ayolllllll:12::12::12::12::12::12: neyse gidiyim ben sonra gelirim

ah canım iyi olmuş artıkın her gün görebiliceez senii :16::16: bizde özledik seni kuzum yaa iyiki girebilicen artıkın :46::46::16::1:

aa hadi yaa çok şaşırdııım :53::53::16::16:

en erken hamilelik belirtileri adet olacakmışsınız gibi olandır
her an adet oldum olacam dersiniz ama bişi olmazz:21::21::21:
kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet
huzursuzluk gibi
ben bunları hissettim geldi gelecek dedim gelmedi
:17::17: bakalım sizde neler olacak heyecanla bekliyoz valla :10::10::10:

kasık ağrısı var özelliklede ilişki sırasında ve sonrasında oluyor :18:
gögüslerde hassasiyet vay uçları acıyı 1 haftaya yakındır :26:
ayaklarım falan ara ara yanıyo bööyle sıcaklık basıyo hani derler ya içim yanıyo baazen öyle hararet yapıyom iştee :1: soonracığıma idrara suyu güzel içtiğimde çok wcye çıkıyom heleki geceleri yaa idrardada koku bi oliyi bi olmiyi anlamadım gitti rengi bi açık bi koyu bugünde 29.günüm 4-5 güne gelir bakalım benimki belirtiler var ama özelliklede göğüs ve kasık ağrımdan dolayı ama sanmıyom hamiş olduğumu yaa yumuytam fazla büyümediydi ne yazıkki bu ay :14: genede allahtan ümit kesilmez ama sanmıyom hamiş olduğumu yaa :50::50:

Son düzenleme:
kuzum yaa geçmişi okuyodum 18 sayfa oku oku bitmedi bi türlğ ondan görmemişim kusura bakma canım sanada günaydın canım mutlu huzurlu haftalaar :16:

tmm cnm önemli, değil ne demek tatlım kıs hadi inşallah hamişsindir:49:bakalım hayırlısıyla olsun allah gönlüne göre versin cnm :46:

tmm cnm önemli, değil ne demek tatlım kıs hadi inşallah hamişsindir:49:bakalım hayırlısıyla olsun allah gönlüne göre versin cnm :46:

amin canım yaa belirtiler onu göstersede diilimdir heralde yaa dedim ya yumurtam fazla gelişmemişti bu ay devlette göbişten bakan doktorun teki dedi 19 mm olmuş özelde alttan bakan doktor dedi 12 milim olmuş en büyüğü :53::53: üstelik bi kaç saat arayla bakılmıştı :53: anlamadım gitti en azda 18 mm olmalıymış genede allahtan ümit kesilmez dediydi ikiside ya ben şimdi hangisine inancam anlamadım gitti vallaa :18::53::26: 12. günümdemi ne gitmiştim üstelik zor bu ay hamiş olmam amam bakalım kısmet canım yaa ben genede diilmişim diye davranıyom vallaa :1::34:

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar herkese mutlu bi hafta diliyorum

cidden bu bir mucize Allah herşeye kadirdir

Günaydın güzellikler nasılsınız?Manisa sabahından herkese günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar .Gününüz ve haftanız hatta tüm ömrünüz güneş kadar aydınlık ,gözlerinizdeki ışıltılar,yüreğinizin bir köşesinde sakladığınız güzellikler gibi olsun.Çok ama çok güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile .Saygılarımla...................Gününüz aydın olsun,neşe mutluluk dolsun.............:21::21::21::52::34:

sabah sabah bu ne güzel dilekler çok sağol canıııım seninde günü hep aydın hep güzel geçsin

Back
X