Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kasık ağrısı var özelliklede ilişki sırasında ve sonrasında oluyor :18:
gögüslerde hassasiyet vay uçları acıyı 1 haftaya yakındır :26:
ayaklarım falan ara ara yanıyo bööyle sıcaklık basıyo hani derler ya içim yanıyo baazen öyle hararet yapıyom iştee :1: soonracığıma idrara suyu güzel içtiğimde çok wcye çıkıyom heleki geceleri yaa idrardada koku bi oliyi bi olmiyi anlamadım gitti rengi bi açık bi koyu bugünde 29.günüm 4-5 güne gelir bakalım benimki belirtiler var ama özelliklede göğüs ve kasık ağrımdan dolayı ama sanmıyom hamiş olduğumu yaa yumuytam fazla büyümediydi ne yazıkki bu ay :14: genede allahtan ümit kesilmez ama sanmıyom hamiş olduğumu yaa :50::50:

bengi bence sen hamilesin

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar herkese mutlu bi hafta diliyorum

cidden bu bir mucize Allah herşeye kadirdir

sabah sabah bu ne güzel dilekler çok sağol canıııım seninde günü hep aydın hep güzel geçsin

sanada günaydın canım ben kaçar kankam aşağı çağırdı oturcaz bakalım bereber dükkanda gel dondurma yiyek didi bende öğleden sonra yerik didim :1: neyse ben kaçar akşam görüşürük öpüldünüüüz :21::21: hoşçakalıın :3::3::3:

bengi bence sen hamilesin

ay inşallah Allah söyletiyodur canım yaa çok sağol :52::46::16::16: belirtiler onu gösteriyo ama inan hiç sanmıyom ne yazıkkii :50: psikolojiktir belkim ay baktım gene idrarım koyu sarı ve kokuluydu yaa bu idrarımda pek bi kararsız bi normal bi böyle yaa neyse ben kaçtım canım görüşürüz çok öpüyorum senidee :21::21::21::3::3:

hşbuldum cnm gitti teysem kocişte arkadaşlarıyla ...yarın tatil ilan etmiş kendine ...ohh bende yarın gezicem bolboll edirneye gezi düzenledik arkadaşlarla bolbol gezicemm:21:
sen nasılsın cnmm

:21::21::21::21: ohhhhhhhhh gezin vallaaa dağıtın kafaları:51::51:

Günaydın güzellikler nasılsınız?Manisa sabahından herkese günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar .Gününüz ve haftanız hatta tüm ömrünüz güneş kadar aydınlık ,gözlerinizdeki ışıltılar,yüreğinizin bir köşesinde sakladığınız güzellikler gibi olsun.Çok ama çok güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile .Saygılarımla...................Gününüz aydın olsun,neşe mutluluk dolsun.............:21::21::21::52::34:

:21::21: sanada günaydın canım ne güzel dilekler bunlar yawss kendime geldim birden
öpüyorum bye :32::32::32:

hı hııı tamam geldiim sev hadi beni okşa saçlayımı dizinde uyuuut kocişim ditti yalnıs kaldım ilgiye muhtacım :14::14: inşallah gelmez kıymızılayım yaa bu arada dün sabah halvet esnasında gene girdi sağ kasığıma ağrı yaa son 2 seferdir nooliyi anlamadım 4 gün öncekindede çok kötü olduydu hatta o gece bayaa kötü olduydum yaa neyseki bu seferki öyle olmadıı :32: nooliy bana acabaa yaa bi yanar oldum zati bu aralar ayaklarım falan yanıyo adet zamanım geldi desem dahada 4-5 günüm var ama neeyse göğüs uçlarımda acıyo haylaa belirtiler iyiyi işaret etsede şansım bu ay çok düşüktü hamiş diilimdirde yaa nooluyiki bu üşüttüm falanmı acep yada kistmi oluştu acaba yaa nooliyi banaaaa :84::84:

canım valla hamiş olabilirsin haaaa benimde ayak tabanlarım yanar hamileyken :53::53::53::53:
Allahın işi bu belli olmaz umudunu yitirme bakalım hayırlısı :46::46:

amin canım yaa belirtiler onu göstersede diilimdir heralde yaa dedim ya yumurtam fazla gelişmemişti bu ay devlette göbişten bakan doktorun teki dedi 19 mm olmuş özelde alttan bakan doktor dedi 12 milim olmuş en büyüğü :53::53: üstelik bi kaç saat arayla bakılmıştı :53: anlamadım gitti en azda 18 mm olmalıymış genede allahtan ümit kesilmez dediydi ikiside ya ben şimdi hangisine inancam anlamadım gitti vallaa :18::53::26: 12. günümdemi ne gitmiştim üstelik zor bu ay hamiş olmam amam bakalım kısmet canım yaa ben genede diilmişim diye davranıyom vallaa :1::34:

sen yinede dikkat et canım
Allahın işine karışılmaz hade hade canlanın verin güzel haberleri yaws :10::10::10:

kız ne yaptın testi merak ediyorum girdim bekle bekle haber yok :63:

belinaysu ne yaptın tatlım :26::26::26:

:46::46: hade bekliyok güzel haberleri :16::16:

günaydın canım :3:

:31: bekliyoz daha haber eden olmadı
meraktan çatlıyoz
güzel haberler alıp sevinelim yaws:24::24::24::24:

bencede canım ama belinay bence hamiş ablamında idrarda çıktı kanda çıkmamıştı sonra tosunu oldu inş ALLAH isteyen herkese versin çok güzel bi duygu daha doğmadı ama içimde atması beni çok mutlu ediyo:52:

bencede canım ama belinay bence hamiş ablamında idrarda çıktı kanda çıkmamıştı sonra tosunu oldu inş ALLAH isteyen herkese versin çok güzel bi duygu daha doğmadı ama içimde atması beni çok mutlu ediyo:52:

canım yaaaa inşallah kucağınada sağlıkla alırsın evet
benimde başıma gelmişti bencede belinay hamile
gelsin hamişlerrrrrr:8::8::8::8:

cuma günü 4 de çökmüş bende izlemeiştim ablam aradı söyledi banada

bugün birinin cansız bedenine ulaşıldı ama diğerlerinden hala haber yok

çok zordur ateş düştüğü yeri yakar biz tv karşısından ne kadar üzülsekte onlarınkinin tırnağı kadar olmaz üzüntümüz..evet canım benim memleket sürekli üstüneden geçtiğimiz köprü

başımız saolsun demekten başka sölencek söz yok lütfen sende çok üzülme

Back
X