Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay şerefsizzzz bölelerini ip assan ip kabul etmes nasıl ödicek bu hesabı nasıl vericek karnında çocuğu olan bi kadına yapılırmıkızlar dünden beri çok kötü hissediyorum kendimi
dün yan komşum geldi anlattıklarına inanamadım yaaaa
daha 5 aylık evli 4 aylıkta hamile bu kadın evlendi kaynana kayınbaba yok diye benle otur demiş
evi benim yan daireye döşediler bunlar kaynanada kaldılar
kadına yapmadıkları kalmamış ne eziyetler etmişler en son namusuna iftira atmaya kalkmışlar
kadın dayanamamış karnındaki babağine bile acımadan intihara kalkışmış
hastaneye zor yetiştirmiş kocası midesi felan yıkanmış neyseki bebeğe bişi olmamış
evine geldi komşum eve gelmek istiyorum izin vermiyorlar diyor
hastaneye kaldırdıklarında kaynana eve gelmiş altınlarını çalıp gitmiş
komşum farkedince biz almadık eve gelen acil servis doktorlar almıştır demişler
komşumda polise haber vermiş altınlar kaynanada çıkmış
5 ayda daha neler neler yaşanmış düşünebiliyormusunuz
gözü ne kendi canını ne de bebeğini görmemiş
offffffff offfffffffffff
mervecim avatarım nasıl olmuş beğendinmi:44:
canım valla hamiş olabilirsin haaaa benimde ayak tabanlarım yanar hamileyken
Allahın işi bu belli olmaz umudunu yitirme bakalım hayırlısı![]()
bugün belli olacak ayy heyecanlandım hadiyedende ses çıkmadı haa![]()
kızzz hamiş olabilirsin kırmızı kart yemeden ümidini yitirmek yok
bak başaka![]()
sen yinede dikkat et canım
Allahın işine karışılmaz hade hade canlanın verin güzel haberleri yaws![]()
ay hadi inşallah canım yaa sırayla hepiciğimiz hamiş kalak inşallah çokta ümitlendirmek istemiyom kendimi yaa hep böle belirti oliyi sonra fos çıkayi üzüleyom bendeebencede yaa banada öyle geldi
bu arada belinaysu dan da çok ümitliyim![]()
henüz beklemede olan adayları var olarmı? belinaysu hadisko ve bende ümit var gibim bakalım bakak görekgünaydın kadınlarım topigimizde yeni hamiş varmı bakem?
git işine bekle bekle öldük
hanıma bak uyumuş kalmış![]()
aç karnınamı verilio peki şimdi gitsem yarın gel dicek sabah alıos derse yada öğleden sonra yaptırp yarın sonuç derse
dua et kız yarın vercem haberi bugün test alıcam yarın sabahtan yapım diorum erken kalkarım yarın sabah aç karnınada kan testi yapmaya giderim olsada olmasada kız dış gebelik değildir dimi bak bengisudaki ayak yanmaları bendede var bileklerim nasıl demir gibi sanki gezmiş tozmuş gibiyim hem yanıo hem ağrıo hele parmaklarım başlangıç yerden nasıl ağrıo namaza eğilirken çok kötü oluo
kızım sağlıkocağı yokmu yakınlarda git kan versene daha kesin olur![]()
kızlar kime diorum bennntesti yaptım iki dne aldım ilkinde 15 dk sonra silik çizgim çıktı ikinciiyide yapıorum emin olamadım c koyu çizgi t silik ama görünüoo hamilemiyim kan testi yarın vercekmişim ertesi gün sonuç alıcakmışım aile doktorum çıksada çıkasada gel kan testi yapıcam dedi annemi oluorum şimdi
selammmmmmm güzellikler nasılsınız?napıyosunuz .Benim canım çok sıkkın dktra gittim bugün muayene oldum tüplerim tıkanmış istesemde hamiş kalamazmışımtedavi olmam gerekiyomuş malesef öffffffffffffff
![]()
silik milik bence hamişsin kıs hayırlısı olsun cnm hemen yaptır kan testini hadi bakalım anne adayı![]()
kız ne üzülüosun iki tane aslan gibi oğluşun varmış allahtan ümit kesilmez üzülmeee
sağol cnm orası öyle tabi allah oğluşlarıma uzun ömür nasip etsin sağlıkla .Ama işte üzüldüm yaaaaaaaa yinede ne ümitle gittim ama boş çıktı![]()