Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kizlar merhabaaaa noluyo burda yaaa anlatin bi bana accik ozet gecin hadi...nasilsiniz bakalim

belinaysu,hadisko ve regenin günü geçti.regeni bilemiyorum test yaptımı ama belinaysuyla hadisko idrarda silik 2.çizgiyi gördü, belinaysu kan yaptırdı ama negatif ama ona rağmeeen hala idrarda 2.çizgi çıkıyo:26::26: hadiskoda bugün kan verdi teeeeee çarşamba çıkacak sonucu:27:

sen nasılsın canım????

belinaysu,hadisko ve regenin günü geçti.regeni bilemiyorum test yaptımı ama belinaysuyla hadisko idrarda silik 2.çizgiyi gördü, belinaysu kan yaptırdı ama negatif ama ona rağmeeen hala idrarda 2.çizgi çıkıyo:26::26: hadiskoda bugün kan verdi teeeeee çarşamba çıkacak sonucu:27:

sen nasılsın canım????

ooooohhhh hadi bakalim Allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin...belinaysuya olan banada olmustu kiss ama ilginc olan ben adet oldum 3 gun surdu az oldu bide ondan sonra test yaptim kac tane silik cizgi cikti hep...sonra kan negatifti...insalllah bebisleri gobuslerindedir yarabbbiiimmmm...iyiyim ben geziom yogun gecio ablam geldi corludan yegenimle oynuom bol bol...

sen nasılsın canım????

ooooohhhh hadi bakalim Allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin...belinaysuya olan banada olmustu kiss ama ilginc olan ben adet oldum 3 gun surdu az oldu bide ondan sonra test yaptim kac tane silik cizgi cikti hep...sonra kan negatifti...insalllah bebisleri gobuslerindedir yarabbbiiimmmm...iyiyim ben geziom yogun gecio ablam geldi corludan yegenimle oynuom bol bol...

kızlarrrrrr bugun 2 tane evde test yaptık 2 silik cızgı cıktı eşim kana gt dedı kana gırım 0.1 sonucum hala kırmzıda yok kafayı yiyecemm:14::14::14::14:

regen hadısko sız ne yaptınız kılar:43::43:

Bugün mü yaptırdınız kan testini
Ya aslında kanda çıkması lazım ama bi doktora git artık ya
O baksın baklaım kese felan görebilecek mi?

kızlarrrrrr bugun 2 tane evde test yaptık 2 silik cızgı cıktı eşim kana gt dedı kana gırım 0.1 sonucum hala kırmzıda yok kafayı yiyecemm:14::14::14::14:

regen hadısko sız ne yaptınız kılar:43::43:

allah allah niye ki yaa... kuzum sen bi dra git.. hani kanda ciksa idrarda cikmasa o mantikli.. ama nasil oluyo da idrarda cikiyo kanda cikmiyorki. acaba test yaptirdigin yerde bi sorun olabilirmi ki??

hadiskodan haberin olmustur canim.. benim de anyi henüz test yapmadim gelen giden de yok.. malum belki de benim önceden de oldugu gibi siradan bi gecikme de olabilir.. bekliyorum daha, bu hafta benim de belli olur muhtemelen.. öyle iste :31::31::31:

allah allah niye ki yaa... kuzum sen bi dra git.. hani kanda ciksa idrarda cikmasa o mantikli.. ama nasil oluyo da idrarda cikiyo kanda cikmiyorki. acaba test yaptirdigin yerde bi sorun olabilirmi ki??

hadiskodan haberin olmustur canim.. benim de anyi henüz test yapmadim gelen giden de yok.. malum belki de benim önceden de oldugu gibi siradan bi gecikme de olabilir.. bekliyorum daha, bu hafta benim de belli olur muhtemelen.. öyle iste :31::31::31:

Sen evde test yapmadın mı daha:26:

Sen evde test yapmadın mı daha:26:

yok canim yapmadim.. yani daha 4gün gecikti.. iki ay öncesinde 10 güne yakin gecikmisti.. yani belki yine gecikmedir diye düsünmek istemiyorum :50: biraz daha bekleyim bakayim bari bir haftayi tamamlasin.. belki gelir o zamana kadar..

Son düzenleme:
yok canim yapmadim.. yani daha 4gün gecikti.. iki ay öncesinde 10 güne yakin gecikmisti.. yani belki yine gecikmedir diye düsünmek istemiyorum :50: biraz daha bekleyim bakayim bari bir haftayi tamamlasin.. belki gelir o zamana kadar..

Hıı yani daha öncede yaşadın böyle bi,r şeyi
ama inşalah bu kez hiç gelmez ve hamilesindir

selammmmmmm güzellikler nasılsınız?napıyosunuz .Benim canım çok sıkkın dktra gittim bugün muayene oldum tüplerim tıkanmış istesemde hamiş kalamazmışım:50:tedavi olmam gerekiyomuş malesef öffffffffffffff:43:
üzülme canım yaa belkim rahim filmi çekinmeyle falan açılır çünkü olanlar oluyo öyle tedaviside basittir sanırım dimi? :26: neyseki oğluşların var canım aslan gibim 2 tane inşallah 3.süde gelir yaa üzülme sen yeterki :34::21:
meraklı hanımlar hani nerdesiniz sabahtan beri laf atıodunu<z git artık yap şunu die sevinçççç saç kalmıcak anam sende yola yolaa bak yolarım gelirsem oraya cvpları alım a mı diyim be mi diyim c mi diyim

bengisu sende ne alem senin günün kaç gün geçmişti

kızlar kime diorum bennn :49:testi yaptım iki dne aldım ilkinde 15 dk sonra silik çizgim çıktı ikinciiyide yapıorum emin olamadım c koyu çizgi t silik ama görünüoo hamilemiyim kan testi yarın vercekmişim ertesi gün sonuç alıcakmışım aile doktorum çıksada çıkasada gel kan testi yapıcam dedi annemi oluorum şimdi

ay hadiskocuuumm çok sevindim yaa demekki bu aylık ilk hamiş haberini senden aldııık :46::52::52::119: ay gözün aydın canım yaa ne güzel hemen hamiş kalabildin sanırım sen dimii? :26: ay yaaa bende istiyooom :84::14: darısı bizim başımıza inşallah yaa yok canım günüm geçmedi dediydim ya bugün daha 29.günüm 33 günde bi falan adet oluyom diyee daha 4-5 gün var bakalım 14ünde gelmesi lazım en geç 15-16sı gibim gelmezse ozaman yaparım testi :34: bu arada bugün accayip tiner boya kokusuna maruz kaldım miğdem bulandı bi halsizleştim falan bide üşüttüydüm sanırım bi tuhaf oldum anlıycağınız yaa :32::120::25: bencede git hemen yaptır kan testini bhcg değerlerine baktır bakalım :46:

Selam hatuncuklarım nasılsınııız? :21::3: ben biraz kötüyüm ama yaa miğdem bi tuhaftı yoğurt falan yiyince biras düzeldi zehirlendiysem kokudan diye yediydim :26: ay inşallah bebişim varsada bişii olmamıştır ona yaa :18::18:

Selam hatuncuklarım nasılsınııız? :21::3: ben biraz kötüyüm ama yaa miğdem bi tuhaftı yoğurt falan yiyince biras düzeldi zehirlendiysem kokudan diye yediydim :26: ay inşallah bebişim varsada bişii olmamıştır ona yaa :18::18:

İnş bir şey olmazda ne geziyodun boyalı yerde hayırdır

Back
X