Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam hatuncuklarım nasılsınııız? :21::3: ben biraz kötüyüm ama yaa miğdem bi tuhaftı yoğurt falan yiyince biras düzeldi zehirlendiysem kokudan diye yediydim :26: ay inşallah bebişim varsada bişii olmamıştır ona yaa :18::18:

iyi yapmissin canim bence.. korkma bir sey olmaz insallah, osnucta kasitli yapmadin degil mi...

Bende iyiyim canım çok şükür sıkılıyorumm

ayni moddayim canim ben de :9: esim cikti gelmedi henüz gelse de filme baksak bariiiii :31:

hee kız sinir etti beni :52::52::52:

hadi bakem kız ben sendende çok umutluyum valla haa:21::21::21:

neyse sevinçcim hadiskodan sonunda gzel haberi aldık ya değdi beklediğimize valla ben kendimi çok ümitlendirmek istemiyom ama kısmet tabi yaa inşallah göbişim bebişimle dolar bundan sonra onun yüzünden şişer inşallah :1::16::34: aah ahhh nerde o günleeer :16::16::8::8:

Ben yinw depresyona girdimm
Çook uzaklara gitmek istiyorum ufff

iyi yapmissin canim bence.. korkma bir sey olmaz insallah, osnucta kasitli yapmadin degil mi...

ayni moddayim canim ben de :9: esim cikti gelmedi henüz gelse de filme baksak bariiiii :31:

Eşin nereye gitti işemi ne filmi kız:23:

Eşin nereye gitti işemi ne filmi kız:23:

güya bana dondurma almaya gitti :9::9::9::9: gidis o gidis.. allah vere de unutmasa bari dondurma getirmeyi, belli olmaz onun isi..

yani film dediysek mervecim, dizi :9::9::9: bizim türk kanalimiz yokya, dizileri netten tajip ediyoruz, yani biraz gec basliyor ama olsun, hic yoktan iyidir :1:

İnş bir şey olmazda ne geziyodun boyalı yerde hayırdır
hıımm şeey kasıtlımıı? :17::17: yaa şeey iştee kankamın dükkana buzlu cam yaptılarda bugün bende yanındaydım adamlarla yalnız bırakmak istemedim sonrada gtimedi bi türlü kokusuda öğlenden akşam 6ya kadar falan ara ara maruz kaldım işte kokuya kızlar yaa neyseki bebiş varsada minicikte bişii olmaz solumaz falan kokuyu içim ondan biras rahat yaa :18::17:

Ben yinw depresyona girdimm
Çook uzaklara gitmek istiyorum ufff
genemi len sana bi şaplak atiimde kendine gel istersen :1::9: yavrim yaa gene noooldu genemi ilgisizliik ahanda bak bu sefer sol kasığımda hafif ağrı var gibim yaa hep sağıma batıyodu soluma ne olakiii? :26::26::18: bebişim sence hamiş olabilirmiyim bugün yazdıklarımı okudumuyduuun? :26:

hıımm şeey kasıtlımıı? :17::17: yaa şeey iştee kankamın dükkana buzlu cam yaptılarda bugün bende yanındaydım adamlarla yalnız bırakmak istemedim sonrada gtimedi bi türlü kokusuda öğlenden akşam 6ya kadar falan ara ara maruz kaldım işte kokuya kızlar yaa neyseki bebiş varsada minicikte bişii olmaz solumaz falan kokuyu içim ondan biras rahat yaa :18::17:

kasitli derken kötü anlamda demedim canim.. hani bilmiyorsun henüz bebis var mi yok mu.. bu durumda zaten doga korur onu, ama hamis oldugunu ögrendikten sonra dikkat etmen lazim tabiki.. hem o ne kadar küsük olursa olsun, düsündügümpüz kadar savunmasiz degil.. kac kisi biliyorum, düsük olsun diye aspirini kutusuyla yutan ama yine de doguran :31::31::31:

kız belinay kötü bişi mi dedim neden cvp vermiosn cnaım benim biliorum çok kötü bi zamandayızzz heycan şüphe kuşku üzüntü korku sevinç hepsi bir arada yaşıoruz şuanda ama sen kendinden eminsen hamişsindir ben hala öle hissediom herşeye rağmen

tel gırmıstı cnm

slm kızlar nasılsınız

merve benımde keyfım yokkk:14::14::14::14: hatta şuan aglıyorum:14::14:

güya bana dondurma almaya gitti :9::9::9::9: gidis o gidis.. allah vere de unutmasa bari dondurma getirmeyi, belli olmaz onun isi..

yani film dediysek mervecim, dizi :9::9::9: bizim türk kanalimiz yokya, dizileri netten tajip ediyoruz, yani biraz gec basliyor ama olsun, hic yoktan iyidir :1:

Hııı dondurmaa anladımmm:27:
Hangi diziyi izleyeceksiniz o zaman
Niye kız türk kanalları ordada çekiyo euro d euro star atv avrupa diye:26:

Hııı dondurmaa anladımmm:27:
Hangi diziyi izleyeceksiniz o zaman
Niye kız türk kanalları ordada çekiyo euro d euro star atv avrupa diye:26:

yani kanallar var canimmmm, ama bizim canagimiz yok, onun catiya kurulmasi gerekiyormus, onu da sadece firma kendi yapiyormus ama dünya paraya.. biz de dedik gerek yok, nasilsa net var, kendi evimize tasinana kadar idare ederiz diye.. amaaannn iste aklina hangi dizi gelirse, kafamiza göre yuvarlaniyoruz :9::9::9: bugün arka sokaklarin ölümsüz kahramanlari var ona bakariz galiba.. onlari izleyince daha cabuk geliyor uykum :9::9::9::9::9:

genemi len sana bi şaplak atiimde kendine gel istersen :1::9: yavrim yaa gene noooldu genemi ilgisizliik ahanda bak bu sefer sol kasığımda hafif ağrı var gibim yaa hep sağıma batıyodu soluma ne olakiii? :26::26::18: bebişim sence hamiş olabilirmiyim bugün yazdıklarımı okudumuyduuun? :26:
Amaan at kendime geleceksem evlilikten sıkıldım işte
Hep tek tarafın fedakarlılklarıyla olmuyo off annemin evine gidesim varr
Yok kız okumadım hele anlat:26:

tel gırmıstı cnm

slm kızlar nasılsınız

merve benımde keyfım yokkk:14::14::14::14: hatta şuan aglıyorum:14::14:

canımmmm kıyamam sana noldu bu belirsizlik çok canını sıkıyo insanın dimi...en kısa zamnda dr a git sen tatlım üzme hi kendini,Allah ol desin olur merak etme,herşeyin bi zamanı vardır olmazsa da yıpratma kendini olurmu:(

Belinaysu canım sen bi kadın doğuma git yarın
Kese felan varsa muhakkak görünür bekleme boşunaa

Ben çıkıyorum en iyisi gideyimde uyuyayım belki yarın güzel bir güne uyanırım:31:

Canım bozma moralini ya her şey olacağına varır hayırlısı uff ağlamaa lütfen

canımmmm kıyamam sana noldu bu belirsizlik çok canını sıkıyo insanın dimi...en kısa zamnda dr a git sen tatlım üzme hi kendini,Allah ol desin olur merak etme,herşeyin bi zamanı vardır olmazsa da yıpratma kendini olurmu:(

Belinaysu canım sen bi kadın doğuma git yarın
Kese felan varsa muhakkak görünür bekleme boşunaa

kızlar elım tıtrıyo yazamıyorum o kadar bunaldı hersey ustume gelıyooo sırf bebk degıll mesela annem sureklı sıkıntıda ona cok zuluyrm sureklı aklımda suan reglmın gelmemsı boguluyorumm yarın gıdecem doktra:14::14::14::14:

kızlar elım tıtrıyo yazamıyorum o kadar bunaldı hersey ustume gelıyooo sırf bebk degıll mesela annem sureklı sıkıntıda ona cok zuluyrm sureklı aklımda suan reglmın gelmemsı boguluyorumm yarın gıdecem doktra:14::14::14::14:

arada bi hepimize böyle oluyo canim yeterki kendini cok yipratma olur mu.. annen icin gözlerini kapatacak degilsin ya.. elinden geliyorsa yardim da edersin, hic bir sey yapamiyorsan onun icin dua edersin.. dra da git tabi ögren bi durum nedir, bize de haber ver ama merakta koyma :54:

Back
X