stresten gelmemiştir canım o yaabencede eğer bebiş yoksa biran önce gelsin bitsinde adetin hopaa çalışmalara başlaaa bende öyle diyom zaten hamiş diilsem hemen gelsinde bitsin biran önce diyee sonra izinden döndüğümüzdede çalışmalara yeniden başlarık artıkın hesapladım dönmeye yakın çankırıdayken falan yada dönüşümüze denk gelir heralde bu arada ay çatlayacam bende meraktan daha 29.günüm ve 33 günde oluyom yarın falan yapsam 4 gün erkenden çıkarmı acep sanmıyom ama yaa bekleyim dimi en iyisi boşa test harcamayım :44:
ah canım
allah hepinize hayırlı evlatlar
versin
valla bende ağlarım
en iyisi kaçayım
bugün benim oğlanın ve babamın kontrolu vardı
allaha şükür oğlanda bişey yok
ama babam
perşembe günü
kalpten anjıo olacak
2 kere olmuştu zaten
2.sinde stend takılmıştı
perşembede 3 .ye olacak
işallah bi sorun olmaz
valla şimdi den
kastırmaya başladı
oy insanın anne babası gibi yok
bak şimdi bile ağlayırum
ooh iyi dimiş kocişin bencede kan testinin sonucunda hamişsen koy önlerinede çatlasınlar onlarda hasetlerindenkaynana anlamam ben dedi görümce baktı -- attım kızz görümce öle diyince sinirlendim attım yarın kan tahlilinde çıkar varsa biişler ben kalpten gidiodum sen ne diyosun yah baktı görümce bakar bakmaz yok dedi çıkmamış dedi dedim nasıl görmüomuusn eşim bile görüom diooo aşkım sen ona ne bakıon anlamıo manyak dedi bacısına hahaha o öle diyince dünya benim oldu sanki kendime geldim ayh ne kötüyüm ben kız kötü gelin hıhben bunları çiğ çiğ yerim
kesme canım lütfen bak bizi üzüosun benimde nnet sonuç yok ortada ama napıorum herşey allahtan bu sefer yoksa kesin bidahaki ay yerini bulucaktır üzme bizi ve bugün yat dinle kafanı yarın kalk ultrosonda muayeneye muahakka güsel haberlerini alıcaz bak herkes inanıo hamiş oldumuza sen neden inanmıosun
stresten gelmemiştir canım o yaabencede eğer bebiş yoksa biran önce gelsin bitsinde adetin hopaa çalışmalara başlaaa bende öyle diyom zaten hamiş diilsem hemen gelsinde bitsin biran önce diyee sonra izinden döndüğümüzdede çalışmalara yeniden başlarık artıkın hesapladım dönmeye yakın çankırıdayken falan yada dönüşümüze denk gelir heralde bu arada ay çatlayacam bende meraktan daha 29.günüm ve 33 günde oluyom yarın falan yapsam 4 gün erkenden çıkarmı acep sanmıyom ama yaa bekleyim dimi en iyisi boşa test harcamayım :44:
çok geçmiş olsun cnaım allahım şifalar versin
ay inşallah yaa nerde o günleeeerinşallah canım seninde göbeciğindedirde beraber doğurur beraber büyütürüz topikte
heeeh bi sen eksiktiin ağlamayanah canım
allah hepinize hayırlı evlatlar
versin
valla bende ağlarım
en iyisi kaçayım
bugün benim oğlanın ve babamın kontrolu vardı
allaha şükür oğlanda bişey yok
ama babam
perşembe günü
kalpten anjıo olacak
2 kere olmuştu zaten
2.sinde stend takılmıştı
perşembede 3 .ye olacak
işallah bi sorun olmaz
valla şimdi den
kastırmaya başladı
oy insanın anne babası gibi yok
bak şimdi bile ağlayırum
yaa benide heveslendirdiniz naapiim sen kaç günde bi adet görüyodun kaçıncı gününde yaptın peki canım testii? :26: bi sağlık sorunun falan yoktu dimi senin pcos falan hanii? :26:yapma adetin geçsin bizde erken yaptık yıkıldık bence beklemek en güseli onun heycanı bile güğsel oluo
selam kızlar benim bir sorunum var bir türlü başedemiyorum. fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun. eşimle 2 yıllık evliyiz. 6 ay korunduktan sonra bebek istedik boşuna korunmuşuz eşim varikoselmiş. ameliyatı olduk. ekim 29 son adetimdi. malesef 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum.ilk ay korundum sonra korunmadım ama gelelimki benim kocam olacak bu adam beni sinir ediyor. yumurtlama günleri ilişkinin önemini bilse bile eğer canı istemiyorsa sen istersen kı... yırt umrunda bile değil. stresten kafayı yeme noktasına geldim. valla başkalarının kocası yeterki karısı yatmak istesin 3 günlük yoldan koşarak gelir benim adam hayır derse asla yapmaz. öyle cazibe falan sökmüyor oduna. ne yapmalıyım bana yardım edin
anladıgım kadar sorun eşinizdemı canım bence gurur yapıyo üstüne gitme akısına bırak illa yumurtlama gününde bebk olack dıye bısey yok bu işler nasıp kısmett adetıne 1 hafta kalanlar hamıle kalıyo kafana takma hersey düzelır
hadi yaa cazibe falan sökmüyoysa o kötüymüş yaa Allahtan benim kocişim öyle diil geçenlerde benimde yumurtlama günlerimden biriydi kocişimede küstüydüm yattıydı oda içime dert olduydu benimde ya yumurtladıysam falan diyee gecenin 2sinde kocişi uyandırdım gözlerini zor açıyodu seni istiyorum özledim falan diye 2 öptüm kur yaptıydım adamda uyku falan kalmadı atladıydı üstüme iş bitincede uyuyabilirsin senle işim bitti didim adam şaştıı neysem sonra sarılıp yattıydıkselam kızlar benim bir sorunum var bir türlü başedemiyorum. fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun. eşimle 2 yıllık evliyiz. 6 ay korunduktan sonra bebek istedik boşuna korunmuşuz eşim varikoselmiş. ameliyatı olduk. ekim 29 son adetimdi. malesef 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum.ilk ay korundum sonra korunmadım ama gelelimki benim kocam olacak bu adam beni sinir ediyor. yumurtlama günleri ilişkinin önemini bilse bile eğer canı istemiyorsa sen istersen kı... yırt umrunda bile değil. stresten kafayı yeme noktasına geldim. valla başkalarının kocası yeterki karısı yatmak istesin 3 günlük yoldan koşarak gelir benim adam hayır derse asla yapmaz. öyle cazibe falan sökmüyor oduna. ne yapmalıyım bana yardım edin
sinirimden ağlıyorum şuan bile elimde değil takmamak bu gün doktora gittim. yumurta takibine aldı kadın beni. yumurta çatlatma iğnesi verecek. yumurta çatlama zamanına kadar spermler hazır olsun diye bu akşam ilşki dedi. ama yok olmuyor. şimdi yumurta çatlatma iğnesini bile olmak gelmiyor. doktorun dedği zaman beyefendi ilişkiye sıcak bakmıyor. ey Allahım bize de hz. meryeme nasıl verdiysen öyle ver. şu erkeklere muhtaç etme. bir çocuk olsun. artık geceleri o gözlesin inşallah. ne zaman müsait olcak diye
ah canım yaa ağlama dur ağlanırmı hiç bunaa erkeklerin bi çoğu sıkıntıya gelemezler sende söyleme yumurtlama günlerini ona nasılsa kendiliğinden mutlaka bi gün isteyecektirsinirimden ağlıyorum şuan bile elimde değil takmamak bu gün doktora gittim. yumurta takibine aldı kadın beni. yumurta çatlatma iğnesi verecek. yumurta çatlama zamanına kadar spermler hazır olsun diye bu akşam ilşki dedi. ama yok olmuyor. şimdi yumurta çatlatma iğnesini bile olmak gelmiyor. doktorun dedği zaman beyefendi ilişkiye sıcak bakmıyor. ey Allahım bize de hz. meryeme nasıl verdiysen öyle ver. şu erkeklere muhtaç etme. bir çocuk olsun. artık geceleri o gözlesin inşallah. ne zaman müsait olcak diye
hadi yaa cazibe falan sökmüyoysa o kötüymüş yaa Allahtan benim kocişim öyle diil geçenlerde benimde yumurtlama günlerimden biriydi kocişimede küstüydüm yattıydı oda içime dert olduydu benimde ya yumurtladıysam falan diyee gecenin 2sinde kocişi uyandırdım gözlerini zor açıyodu seni istiyorum özledim falan diye 2 öptüm kur yaptıydım adamda uyku falan kalmadı atladıydı üstüme iş bitincede uyuyabilirsin senle işim bitti didim adam şaştıı neysem sonra sarılıp yattıydıkneysem ben çeşit çeşit kombinezonlarımı falan giyip çıkıyom karşısına heçte hayır deyemeyoo zaten canına minnet oluyo adamın keşke seninkinede işlesede yapsan söyleme ama yumurtlama günlerini sırnaş seni arzuluyorum de seksiice giyin giyin gez evde hatta önce yüz verme zaten o yanaşacaktır sanaaa sonra pek istemiyomuş gibi öperse falan yapmaa huylanıyorum falan de iyice dayanamıyolar öyle yaani ne biliim değişik taktikler uygula dekolteli seksii gez evde çok yüz verme kendi isteyecektir zaten merak etme sen hadi yumurtlama günüm halvet yapalım dersen adam zorunluluk olarak görür istemez tabii bide dediklerimi uygula bakalım canım
benim eşim keşke değiniz taktiklerden etkilense neler yapmam ama sökmüyor öyle şeyler inan etkilenmiyor. aferdersin dokunmasan yaklaşmaz. hele onu uykusundan uyandırsam hayatta bana sn kafayımı yedin der.yani öle çözümsüz bi durum. rabbim ancak hz meryeme verdiği gibi verirse olacak. yaşım 36 daha erken olsa umrumda bile olmaz. ama inan ister istemez kafaya takıyorum. bir çocuk olsun. halvet olmak için fırsat kollasın inşallah. ben nasıl beklediysem Allah'ta onu bekletsin.
benim eşim keşke değiniz taktiklerden etkilense neler yapmam ama sökmüyor öyle şeyler inan etkilenmiyor. aferdersin dokunmasan yaklaşmaz. hele onu uykusundan uyandırsam hayatta bana sn kafayımı yedin der.yani öle çözümsüz bi durum. rabbim ancak hz meryeme verdiği gibi verirse olacak. yaşım 36 daha erken olsa umrumda bile olmaz. ama inan ister istemez kafaya takıyorum. bir çocuk olsun. halvet olmak için fırsat kollasın inşallah. ben nasıl beklediysem Allah'ta onu bekletsin.
hmm durum vahim desene neden öyle oluyo acabaa? kaç yıllık evlisin canım peki eşin kendiliğinden artık hiç arzulamıyomu seni yoksa anca kafasına esersemi oluyo o iş? :26: inşallah canım yaa tez zamanda olurda bebişin sende onu bekletirsin intikamını alırsın artıkın bu seferdeehaklısın acele etmekte ama stres yapma böyle yaa stres en büyük etken olmaması için peki geçmi evlendiniz neden beklediniz bu kadar bebek için özel diilse cevaplarmısın canım? :26:
canim benim.benim esimde oyleydi.iyne oluyordum doktor bu gece sart diyordu.ama yok yorgunum falan istemiyorum diyordu.geceleri sessizce agliyordum .kayinvalidemlerde noldu o kadar masraf yapiyoruz bu ayda kalamadin diyordu.ama ne haberi oglu arkasini donderib uyuyordu .ama hic ummadigim zamanda kizim oldu. tabii simdi sartlar degisdi.o geliyor ben yorgunum diyorum. uzme kendini insallah sendede oyle olucakkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?