Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yapma adetin geçsin bizde erken yaptık yıkıldık bence beklemek en güseli onun heycanı bile güğsel oluo

çok geçmiş olsun cnaım allahım şifalar versin

nese kızlar ben kaçar iii geceler sabah yazılanları okuyup cvlplıcam misafirlikten yeni geldim öpüldünüz yenibirgüne güsel başlamanızı diliom

selam kızlar benim bir sorunum var bir türlü başedemiyorum. fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun. eşimle 2 yıllık evliyiz. 6 ay korunduktan sonra bebek istedik boşuna korunmuşuz eşim varikoselmiş. ameliyatı olduk. ekim 29 son adetimdi. malesef 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum.ilk ay korundum sonra korunmadım ama gelelimki benim kocam olacak bu adam beni sinir ediyor. yumurtlama günleri ilişkinin önemini bilse bile eğer canı istemiyorsa sen istersen kı... yırt umrunda bile değil. stresten kafayı yeme noktasına geldim. valla başkalarının kocası yeterki karısı yatmak istesin 3 günlük yoldan koşarak gelir benim adam hayır derse asla yapmaz. öyle cazibe falan sökmüyor oduna. ne yapmalıyım bana yardım edin

ooh iyi dimiş kocişin bencede kan testinin sonucunda hamişsen koy önlerinede çatlasınlar onlarda hasetlerinden ye valla hele bi hamiş kalda ooh neler çektirirsen sen onalaraa canım şunu bunu çekti yapın diyeee yaşasın hamişlik

canım hıc bı belırtım yok 2 defa kan verdım gun gectı yok negatıf daha nasıl umutlanayım

günün gelsın öyle test yap canım ya inş bebegın senledr bende kırmızlar gelırse tekrar baslayacm alısmalara ya bakalım

selam kızlar benim bir sorunum var bir türlü başedemiyorum. fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun. eşimle 2 yıllık evliyiz. 6 ay korunduktan sonra bebek istedik boşuna korunmuşuz eşim varikoselmiş. ameliyatı olduk. ekim 29 son adetimdi. malesef 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum.ilk ay korundum sonra korunmadım ama gelelimki benim kocam olacak bu adam beni sinir ediyor. yumurtlama günleri ilişkinin önemini bilse bile eğer canı istemiyorsa sen istersen kı... yırt umrunda bile değil. stresten kafayı yeme noktasına geldim. valla başkalarının kocası yeterki karısı yatmak istesin 3 günlük yoldan koşarak gelir benim adam hayır derse asla yapmaz. öyle cazibe falan sökmüyor oduna. ne yapmalıyım bana yardım edin

inşallah canım seninde göbeciğindedirde beraber doğurur beraber büyütürüz topikte
ay inşallah yaa nerde o günleeeer ama zor yaa benimki bakalım kısmet yaa çatladım meraktan vallaa bugün benide heyecanlandırdınız ne güzel bişii yoktu bende bekleyecektim rahat rahaat :18::18::44:
heeeh bi sen eksiktiin ağlamayan ah canım yaa üzülme baban onuda atlatacaktır allah oğlışunuda babanıda sana bağışlasın annem zırlama topiği diil bura kendinize gelin ayoool hadii hopaa 1 2 3 sallaaa
yapma adetin geçsin bizde erken yaptık yıkıldık bence beklemek en güseli onun heycanı bile güğsel oluo
yaa benide heveslendirdiniz naapiim sen kaç günde bi adet görüyodun kaçıncı gününde yaptın peki canım testii? :26: bi sağlık sorunun falan yoktu dimi senin pcos falan hanii? :26:

anladıgım kadar sorun eşinizdemı canım bence gurur yapıyo üstüne gitme akısına bırak illa yumurtlama gününde bebk olack dıye bısey yok bu işler nasıp kısmett adetıne 1 hafta kalanlar hamıle kalıyo kafana takma hersey düzelır

sinirimden ağlıyorum şuan bile elimde değil takmamak bu gün doktora gittim. yumurta takibine aldı kadın beni. yumurta çatlatma iğnesi verecek. yumurta çatlama zamanına kadar spermler hazır olsun diye bu akşam ilşki dedi. ama yok olmuyor. şimdi yumurta çatlatma iğnesini bile olmak gelmiyor. doktorun dedği zaman beyefendi ilişkiye sıcak bakmıyor. ey Allahım bize de hz. meryeme nasıl verdiysen öyle ver. şu erkeklere muhtaç etme. bir çocuk olsun. artık geceleri o gözlesin inşallah. ne zaman müsait olcak diye

hadi yaa cazibe falan sökmüyoysa o kötüymüş yaa Allahtan benim kocişim öyle diil geçenlerde benimde yumurtlama günlerimden biriydi kocişimede küstüydüm yattıydı oda içime dert olduydu benimde ya yumurtladıysam falan diyee gecenin 2sinde kocişi uyandırdım gözlerini zor açıyodu seni istiyorum özledim falan diye 2 öptüm kur yaptıydım adamda uyku falan kalmadı atladıydı üstüme iş bitincede uyuyabilirsin senle işim bitti didim adam şaştıı neysem sonra sarılıp yattıydık neysem ben çeşit çeşit kombinezonlarımı falan giyip çıkıyom karşısına heçte hayır deyemeyoo zaten canına minnet oluyo adamın keşke seninkinede işlesede yapsan söyleme ama yumurtlama günlerini sırnaş seni arzuluyorum de seksiice giyin giyin gez evde hatta önce yüz verme zaten o yanaşacaktır sanaaa sonra pek istemiyomuş gibi öperse falan yapmaa huylanıyorum falan de iyice dayanamıyolar öyle yaani ne biliim değişik taktikler uygula dekolteli seksii gez evde çok yüz verme kendi isteyecektir zaten merak etme sen hadi yumurtlama günüm halvet yapalım dersen adam zorunluluk olarak görür istemez tabii bide dediklerimi uygula bakalım canım

canım ya eşiniin başka sorunu olmasın:44::44:

ah canım yaa ağlama dur ağlanırmı hiç bunaa erkeklerin bi çoğu sıkıntıya gelemezler sende söyleme yumurtlama günlerini ona nasılsa kendiliğinden mutlaka bi gün isteyecektir sende sürekli süslen pislen kokualr sür seksii şık kıyafetler falan gez öyle gözünün önünde yüzde verme giyminini falan pek karşısında babak bacak üstüne at gazeteni kitabını falan oku önünde salın gez sallaya sallaya kıçını başını bak bakalım nasıl düşcek ağına sürekli gez ama o ay boyunca yumurtlama günün diye yaptığını bilmemeli çünkü yumoş günündede en güzel en seksii kıyafetlerini giyersin dediklerimi yaparsın bence kendiliğinden isteyecektir canım yaa

benim eşim keşke değiniz taktiklerden etkilense neler yapmam ama sökmüyor öyle şeyler inan etkilenmiyor. aferdersin dokunmasan yaklaşmaz. hele onu uykusundan uyandırsam hayatta bana sn kafayımı yedin der.yani öle çözümsüz bi durum. rabbim ancak hz meryeme verdiği gibi verirse olacak. yaşım 36 daha erken olsa umrumda bile olmaz. ama inan ister istemez kafaya takıyorum. bir çocuk olsun. halvet olmak için fırsat kollasın inşallah. ben nasıl beklediysem Allah'ta onu bekletsin.

ben cıkıyorum kzılar iyi geceler

ay bu arada basak kzı senı cok ozledım kız gıtmeden bı görüşseydıkk

canim benim.benim esimde oyleydi.iyne oluyordum doktor bu gece sart diyordu.ama yok yorgunum falan istemiyorum diyordu.geceleri sessizce agliyordum.kayinvalidemlerde noldu o kadar masraf yapiyoruz bu ayda kalamadin diyordu.ama ne haberi oglu arkasini donderib uyuyordu.ama hic ummadigim zamanda kizim oldu.tabii simdi sartlar degisdi.o geliyor ben yorgunum diyorum.uzme kendini insallah sendede oyle olucakkkkkkkkkkkk

hmm durum vahim desene neden öyle oluyo acabaa? kaç yıllık evlisin canım peki eşin kendiliğinden artık hiç arzulamıyomu seni yoksa anca kafasına esersemi oluyo o iş? :26: inşallah canım yaa tez zamanda olurda bebişin sende onu bekletirsin intikamını alırsın artıkın bu seferdee haklısın acele etmekte ama stres yapma böyle yaa stres en büyük etken olmaması için peki geçmi evlendiniz neden beklediniz bu kadar bebek için özel diilse cevaplarmısın canım? :26:

geç evlendik o 33 ben 34 yaşında idim şuan yaş 36 oldu. eşim çok nadir arzular. o yönden duygularını iyi saklar. keyfi yerindeyse her gün yerinde değilse bir ay uğramaz. ilginç bir adam. yüzüne de bir gün söyledim. ben deki şansa bak dedim. başkalarının kocası birlikte olmak için can atar. birde benim duruma bak dedim.

inşallah. bu sefer olsun diye o gözleyecek ama Allah ona da yaşatsın bu duyguyu. beni üzdüğü kadar üzülsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…