Selam hatuncuklarım nasılsınııız?ben biraz kötüyüm ama yaa miğdem bi tuhaftı yoğurt falan yiyince biras düzeldi zehirlendiysem kokudan diye yediydim :26: ay inşallah bebişim varsada bişii olmamıştır ona yaa :18::18:
Bende iyiyim canım çok şükür sıkılıyorumm
hee kız sinir etti beni
hadi bakem kız ben sendende çok umutluyum valla haa
iyi yapmissin canim bence.. korkma bir sey olmaz insallah, osnucta kasitli yapmadin degil mi...
ayni moddayim canim ben deesim cikti gelmedi henüz gelse de filme baksak bariiiii
bengiiiii
Eşin nereye gitti işemi ne filmi kız
iyi yapmissin canim bence.. korkma bir sey olmaz insallah, osnucta kasitli yapmadin degil mi...
ayni moddayim canim ben deesim cikti gelmedi henüz gelse de filme baksak bariiiii
hıımm şeey kasıtlımıı?İnş bir şey olmazda ne geziyodun boyalı yerde hayırdır
genemi len sana bi şaplak atiimde kendine gel istersenBen yinw depresyona girdimm
Çook uzaklara gitmek istiyorum ufff
hıımm şeey kasıtlımıı?yaa şeey iştee kankamın dükkana buzlu cam yaptılarda bugün bende yanındaydım adamlarla yalnız bırakmak istemedim sonrada gtimedi bi türlü kokusuda öğlenden akşam 6ya kadar falan ara ara maruz kaldım işte kokuya kızlar yaa neyseki bebiş varsada minicikte bişii olmaz solumaz falan kokuyu içim ondan biras rahat yaa :18:
kız belinay kötü bişi mi dedim neden cvp vermiosn cnaım benim biliorum çok kötü bi zamandayızzz heycan şüphe kuşku üzüntü korku sevinç hepsi bir arada yaşıoruz şuanda ama sen kendinden eminsen hamişsindir ben hala öle hissediom herşeye rağmen
güya bana dondurma almaya gittigidis o gidis.. allah vere de unutmasa bari dondurma getirmeyi, belli olmaz onun isi..
yani film dediysek mervecim, dizibizim türk kanalimiz yokya, dizileri netten tajip ediyoruz, yani biraz gec basliyor ama olsun, hic yoktan iyidir
tel gırmıstı cnm
slm kızlar nasılsınız
merve benımde keyfım yokkkhatta şuan aglıyorum
Hııı dondurmaa anladımmm
Hangi diziyi izleyeceksiniz o zaman
Niye kız türk kanalları ordada çekiyo euro d euro star atv avrupa diye:26:
Amaan at kendime geleceksem evlilikten sıkıldım iştegenemi len sana bi şaplak atiimde kendine gel istersenyavrim yaa gene noooldu genemi ilgisizliik ahanda bak bu sefer sol kasığımda hafif ağrı var gibim yaa hep sağıma batıyodu soluma ne olakiii? :26::26::18: bebişim sence hamiş olabilirmiyim bugün yazdıklarımı okudumuyduuun? :26:
tel gırmıstı cnm
slm kızlar nasılsınız
merve benımde keyfım yokkkhatta şuan aglıyorum
Canım bozma moralini ya her şey olacağına varır hayırlısı uff ağlamaa lütfen
canımmmm kıyamam sana noldu bu belirsizlik çok canını sıkıyo insanın dimi...en kısa zamnda dr a git sen tatlım üzme hi kendini,Allah ol desin olur merak etme,herşeyin bi zamanı vardır olmazsa da yıpratma kendini olurmu
Belinaysu canım sen bi kadın doğuma git yarın
Kese felan varsa muhakkak görünür bekleme boşunaa
kızlar elım tıtrıyo yazamıyorum o kadar bunaldı hersey ustume gelıyooo sırf bebk degıll mesela annem sureklı sıkıntıda ona cok zuluyrm sureklı aklımda suan reglmın gelmemsı boguluyorumm yarın gıdecem doktra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?