- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
sevinç görünmüo nirde arkadaşının kankasının üzüntüsünü nie paylaşmıooo![]()
canım ya üzülme herşey düzelir
sabah komşu kahvaltıya çağırdı oraya gittim öğlende başka komşuya çaya gittik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevinç görünmüo nirde arkadaşının kankasının üzüntüsünü nie paylaşmıooo![]()
merhaba kizlarr... off karnim agriyo glcek bu kirmizilar ne![]()
merhaba kizlarr... off karnim agriyo glcek bu kirmizilar ne![]()
sabah komşu kahvaltıya çağırdı oraya gittim öğlende başka komşuya çaya gittik![]()
oh ne güsel insan bi çağrırı dimi maşallah temziliğide yaptın gez toz hakedon canım benim![]()
sabah komşu kahvaltıya çağırdı oraya gittim öğlende başka komşuya çaya gittik![]()
he valla hakediyom işim bitti
kaç defada misafir ağırladımsıra bende dimi
![]()
regencim hoşgeldinnnn cnaım nasılsın
üzülmemek mümkünmü kızzz bizimki birazcık kızdı bi boşaldı gözyaşlarım sanki derdi dövdüler sabah çıkarkende çok yorgundum gözlerimi açamıodum düşün geldim yine açamıom bu seefer ağlamktan:)ama sen geldin tebessüm ettim ecükkk
idare eder canim sen nasilsin??? nasil hissediyorsun???
canım benim sıkma canını herşey çok güzel olacak inşallah
![]()
selam kızlar şimcik hastaneden aradılar test sonuçlarım çıkmış. çok şükür problem yokkk. bu arada taze hamiş hoşgeldinn napıyon nasıl geçiyo hamilelik
merhaba canım gelmezler inşallah hamişsindir![]()
aman sakın haa durun orda falliklerrr
inşllah bugün ağladım perşembe günü gülerimmm kız eşim perşembe başlıcakmış belki ogün olması bişidir
nazocum canım yaaaa sesini de duydum kızlar nazonun çok tatlı hanımhanımcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hoş bir sesi varrrrrrr
kuzum 2 haftadır falan doğru düzgün dinlenemedim hep işlerim oldu sonra eşim geldi gezdik anıtkabire falan gittikk yerimizde durmadık iş yaptım annem rahatsızdı temizlik falan ohoooo gece geç yattımmm sabah erken kalktımm anlamadımm dinlendiğimden. çok yorulduğumda kasıklarımda ağrı oldu hasta olucakmışım gibi dinlenince geçti. hala ara ara iğneler batıyo inşallah sorun olmz
canım yaa bi tanem inan bende çok istiyorum senin de hamiş kalmanıı inşallah tatlşımmm dua ediyorumm.. Evet bengicikk karnım çok ağrırken HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENDM
KAYNANA ARADI BU ARADA 2 GÜN SONRA.. NUMARAMI MI BULAMAMIŞŞ KAYBETMİŞ BİŞİLER OLMŞ AMA PEK DİNLEMEDİM NE DEDİĞİNİ![]()
nerdeisn kız ben geldim sen kaçtınn![]()
sağol canım benim bende çok özledim yaaa size soracaklarım falan var ama hiç fırsat olmuyo.. Kasıklarımda devamlı iğneler oluyo kuzum normalmiki