Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızzz cepten niye giriyodun kiiiii kuzumm çıkıcam birazdan . Tatlım hurrr gelirse söylermisin ona özelden msj atcaktım ama mesaj kutusu doluymuş

sağol tatlım yaaa seninde olmştu demek batmalar. Bazende hasta olcakmışım gibi ağrılar giriyo normal sanırım. Hayırlısı ile atlatırız inşallahh canım yaa.. Kızlar ben çıkıyım kızmayın bana çok fazla geçmş okudum öptüm siziiiii

burda olursam soylerım canım yatıyodumm karnım nasıl agryo kocısde pc deydı oyuzden tel gıryodumm

yok tatlım sadece bu ara senin dediğin gibi ağzımın tadı bozuk hiç iştahım yok yemek düşündükte midem kalkıyor ama öğle öğürme falan yok daha çok yeni belkide. Tatlım hepiniz değerlisiniz yazdığınız mesajlarda öyle
inşallahta kusman falan olmaz canım ağzının tadına alışıyosunda kusma falan çok zor diyor yaşayanlar
sağol tatlım yaaa seninde olmştu demek batmalar. Bazende hasta olcakmışım gibi ağrılar giriyo normal sanırım. Hayırlısı ile atlatırız inşallahh canım yaa.. Kızlar ben çıkıyım kızmayın bana çok fazla geçmş okudum öptüm siziiiii

çok normal canım bunlar hiç korkma Allahın izniyle hiçbi sorun yaşamıcaksın çık canım hadi sen eve git dinlen öpüyorum seni kocaman dikkat et kendine bebişine görüşürz:16::16::16::16:

anammmmmmm taze hamişimiz başakda burdaymışşş:) hoşgeldin cici anne nasılsın bakalım.genel itiariyle neşelisin mutlusun iyisin onu okudum.maşallah... ara ara ağrıların oluyomuş,kızzz sana demedikmi dinlen ayaklarını uzat diye hı:20::20: çok önemli ilk haftalar dikkat et....iş filan yapma yormasın annen seni... kasık ağrısı çok normal bebem merak etme minnoş yerini yapıyo ondan oluyodur:1::1: bol bol süt iç,çilek ye ceviz ye zeki olsun yavrucak... sonraaa ıspanak ye semiz otu ye, haftada 2 gün balık ye, en az 4 gün haşlanmış yumurta ye..ama yağda yumurtadan uzak dur..patates kızartmasından da öyle.aman aman çok canın çekerse bi tadına bakıver,zararlı şeyler onlar..iyi bak bebişine kıymetini bil,sürekli konuş onunla,gece yatarken dua et :16::16: çok tatlı bi kızın olacak senin :16::16: değerin kaçtı? belkide ikizdir hee???

kızlarr sabah leyın kırmızı kartı yedım aslında mutluyum en azından daha fazla gecıkmeden geldıler ama hala anlamadıgım neden ıdrarda 2 cıkzgı cıktı hemde 3 teste

şimdi kocıs aradı hazrlan hastaneye gıdecez dıye reglı halıyle gıdılrmıı

hayırlısı olsun canım bazen biz anlamadan bebişler tutunamaz adetle atılırmış öyle bir durum olmasın:18::18:

yavruşlar nasılsınız keyifler nasılllll :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: ben yoğun ve yorgunum yine:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yok anam başıma neler geldi kimliğimi düşürdüm tansiyonum düştü yarı yoldan döndüm çok kötü oldum

üfff yaaaa nedir bu anlamadım yaaa neyse hayırlısı geç olsun güç olmasın
nasıl düşürdün kız kimliğini
zayii ilanı ver başına bir iş alma bari

Back
X