regennbende seni merak etmiştim canım
selam kizlar... kusura bakmayin cok vaktim olmuyo, ama hep aklimidasiniz.. foruma geliyorum tam bir sey oluyo cikiyorum geri.. pazartesi de is basi yapacagim hayirlisiyla.. anca aksamlari ugrarim artik.. benim kirmizilar geldi malum, bat tarihim de tabiki önümüzdeki aya.. hayirlisi olsun diyelim..
canim benim, ben de sizi merak eetim valla, gelismelerden hic haberim yokvaktim olmuyo ya artik olmaz da ise basliyorum ya pazartesi tekrar.. öyle iste.. sen nasilsin??
hayırlısı olsun canım üzülme
bu arada sen zaten çalışmıyormuydun canım benim :26:
ne bileyim bugün pek bir mutsuzum
öyle canım sıkkın bir sebebi bilem yok
calisiyorum da canim burda iki hafta okullar tatildi, paskalya bayramindan dolayi.. pazartesi tekrar aciliyo okullar, tabiki kresler felan da.. o sebepten iki hafta evdeydik, güzeldi ama artik is basliyor.. haziranda da ben geliyorum türkiyeye, yani bir bucuk ay calisam zaten cok degil
senin neyin var tatlim, olur arada böyle bi gerci kendimden biliyorum.. havalar felan da sIkIyo insnain canini.. moralini iyi tutmaya bak bitanem..
he yatıya kaldım pijamalarım ıalmak için geri geldim tocamdan uzak kalayım birazzzhadisko kız komşuda yatıyamı kaldın nedir
regen nerelerde ayol bu aralar görünmez oldu
uyy bükme öyle dudaklarınııı ben geldiimanaaaamm nireye kaboldunuz yine kızlarrrrr
muhasebe cnaım tabikide vermem ellerine her defasında bana laf vuruolar bide görümcecim ne dese akıl verio aklınca beneşim çalışmasa bile çalışrdım sen çalış dedim ben çalışmıorum banada iş bulmayın ben muhasebeyi boşunamı okudum hanfendi zaamanında bana ücra yerde bebek bakıcılığı bulmuş sanki ben arıorum da lafı bi soktum ben kucağaıma bebeğimi almışmıyım dedim bebek sorummluluu okadar klolaymı sen anlıosun dedim sen bak güsle işmiş dedim ohh içimn yağları eridi eşimede dedim söle onlara büün kardeşlerine babana yoksa ben sölersme kötü olacak ben çalışmayı biliorum onlar önce sana iş bulsunlar ben buraya sana bakamaya gelmedim sen bakıcaksın dedim söle böle tektek ben sölersem kıyamet kopşar dedim terbiyesizlik yapmasınlar dedim üşenmem alırım ayağımın altına dedim kimsinzi siz dedim haa benim buraya gelme maksadım bumuymuş dedim ailecek kızın mesleği var çalışır düşüncesiyse yanılıosunuz dedim sana piyangoymuşum ben dedim siz kolayını bulmuşsunuz inşallah benden sonraki cazgır çıakrda anan olacak kadın beni dört gözle arar dedim
uyy bükme öyle dudaklarınııı ben geldiim
ay ne güzel yaa keşke bendede erken döllenme olsaydıı benim yumoşlay sanıyım 20.günden sonya olgunlaşıyoo :26::26:kızlar noldu burda mevzu derinmiş..hadiskocum üzüldüm cnm bu yaşadıkların için, ama yuva kurmak çok zorken yıkmak çok kolay lütfen iyi düşün tart ölç biç,,hakediyosa boşanmayı düşün... sonuçta sen 2 gün öncesibe kadar hamilemiyim diye test yapıyodun,ya hamile olsaydın o zaman da böyle düşünebilirmiydin?? hiç bi evliliği bebek kurtaramaz sadece sen kendine bi teselli bulmuş olup en fazla o çocuk 2-3 yaşına gelince yine aynı aşamaya gelip yolunuzu ayırırdınız...yani demek istediğim bebek olsaydı düzelirdi diyosan buna inanıyosan eşin için senin kalbinde bi umut var demektir...o umudun peşinden git gerekten düzeleceğine vs inanıyosan..hayırlısı olsun cnm yaaa...
bengisuu kız uyumadınmı sen hala...evet kuzum benim hamileliklerimin hepsi adetime daha baya varken çıktı erken döllenme olarak....ben kan pıhtılaşması için iğne yapmalıyım kendime hamiş kalınca o yüzden ne kadar erken öğrenirsem o kadar erken başlarım iğneye diye hep erken yapıyorum testi...
hadi yaa cidden o kadar etkilim, ben hep adetim bitince alıyom iyi oluyooevet cnm ama geçti çarşamba ve perşembeydi sanırım. ve 2. bir tarih yok sinir oldum nasıl alıcam bu ayy.. 1 ay tarihinde almasam tüyler kalın çıkıyo
hoş bulduk bebeem he yaa çok tatlıı canım çekti velediihoşgeldin bebem nassın hiç dayanılmaz bi dudak büküşüm va dimi
ay ne güzel yaa keşke bendede erken döllenme olsaydıı benim yumoşlay sanıyım 20.günden sonya olgunlaşıyoo :26::26:
hadi yaa cidden o kadar etkilim, ben hep adetim bitince alıyom iyi oluyoo
hoş bulduk bebeem he yaa çok tatlıı canım çekti veledii
hehehe bende bittim buna ya inş bizimde olucakkk kızzz
ay inşallah canım yaa neyse ben kaçtım çay demliyom çay içcez kocişimle öpüldünüz kızlar hoşçakalıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?