bi güsel sopa istiyo bizimki abilerim girerse araya kötü şeyler olur ondan sessizim babam ayrılırsan birdaha seni birkere arasın giderim o adanaya hiç üişenmem sıkarım bacağına dedi kolaymı namusumuzu helak etmek beklemedeyim anlıcan yani gidersem kesin ayrılık olur bidaha nah alır beniii alsın elin aşifteelrini kucaktan kucağa gezmiş aşifteleri
muhasebe cnaım tabikide vermem ellerine her defasında bana laf vuruolar bide görümcecim ne dese akıl verio aklınca beneşim çalışmasa bile çalışrdım sen çalış dedim ben çalışmıorum banada iş bulmayın ben muhasebeyi boşunamı okudum hanfendi zaamanında bana ücra yerde bebek bakıcılığı bulmuş sanki ben arıorum da lafı bi soktum ben kucağaıma bebeğimi almışmıyım dedim bebek sorummluluu okadar klolaymı sen anlıosun dedim sen bak güsle işmiş dedim ohh içimn yağları eridi eşimede dedim söle onlara büün kardeşlerine babana yoksa ben sölersme kötü olacak ben çalışmayı biliorum onlar önce sana iş bulsunlar ben buraya sana bakamaya gelmedim sen bakıcaksın dedim söle böle tektek ben sölersem kıyamet kopşar dedim terbiyesizlik yapmasınlar dedim üşenmem alırım ayağımın altına dedim kimsinzi siz dedim haa benim buraya gelme maksadım bumuymuş dedim ailecek kızın mesleği var çalışır düşüncesiyse yanılıosunuz dedim sana piyangoymuşum ben dedim siz kolayını bulmuşsunuz inşallah benden sonraki cazgır çıakrda anan olacak kadın beni dört gözle arar dedimayy cnm ya sen bu hareketlerinden mi anlıyorsun onun yalan söylediğiniii aboww nasıl bişey bu yaww iyi çözmüşsün adamıı...
gülüm çalışma sakın annesine babasına anlat durumu işin ciddiyetinii siz el etmassanız olaya ben atarım we kökten çözerim durumu de ...onlarda nasıl anne baba insan ewladından korkarmı bee ama hiç bişeye şaşırmamak lazımmm herşey olabilir bu zalim dünyada ....sen çalıştıktan sonra ayrılır gider istanbulda çalışırsın bide gelip ona hizmetmi edicen sakın bu tavizi werme eline gülümmm ...
ayy bende istanbuldan çıktım geldim kocama allahtan benimki çok şükür öle kötü huyları yok bitek içki içer arada oda izinli günlerinde ama tam içir yanii .....kimse için işini sallamaz çok şükür kendi işi olmasına rağmen 4 elle sarılır ona yeterki iş olsun uyku bile uyumuyo adamama ben senin durumunda olsam tabiiki biras zorlanırım ama hayat dewam eder kaldığım yerden mesleğinde warmış elinde neydi mesleğin gülüm muhasebeimiydin ???denemek te bi yere kadar olmuyorsa düzelmiyorsa kopar zincirlerini hayat çekmeye değmez....
nasılsın gülümmm ..burda hawa karanlık yağmur yağıyoo ayy akşama düğün war bide kır düğünü böle giderse iptal olur walla yazıkk
bak bak laflara bak adanalı seni baban çok haklı canım . benimkide her zaman der sakın kocanızın evinden küsüpte gelmeyin gelirseniz bitirip gelmiş olursunuz geri dönüşü olmaz der. benim evime geldinizmi ben geri salmam der babacım
muhasebe cnaım tabikide vermem ellerine her defasında bana laf vuruolar bide görümcecim ne dese akıl verio aklınca beneşim çalışmasa bile çalışrdım sen çalış dedim ben çalışmıorum banada iş bulmayın ben muhasebeyi boşunamı okudum hanfendi zaamanında bana ücra yerde bebek bakıcılığı bulmuş sanki ben arıorum da lafı bi soktum ben kucağaıma bebeğimi almışmıyım dedim bebek sorummluluu okadar klolaymı sen anlıosun dedim sen bak güsle işmiş dedim ohh içimn yağları eridi eşimede dedim söle onlara büün kardeşlerine babana yoksa ben sölersme kötü olacak ben çalışmayı biliorum onlar önce sana iş bulsunlar ben buraya sana bakamaya gelmedim sen bakıcaksın dedim söle böle tektek ben sölersem kıyamet kopşar dedim terbiyesizlik yapmasınlar dedim üşenmem alırım ayağımın altına dedim kimsinzi siz dedim haa benim buraya gelme maksadım bumuymuş dedim ailecek kızın mesleği var çalışır düşüncesiyse yanılıosunuz dedim sana piyangoymuşum ben dedim siz kolayını bulmuşsunuz inşallah benden sonraki cazgır çıakrda anan olacak kadın beni dört gözle arar dedim
benim bbam da ölee ama annem yalvardı kızım kolay değil anne biliorum ama ben burda yaşadıklaırmı kimseye açılmadım benide düşünün dedim evet söz dinlemedim ama yaşım küçüktü cahilmişim bu zmaanla o zamanı kıyaslamayın dedim tmm sabrediorum ama birdahası için söz vermicemmmm ayrılmak için evlenmedim ama anne yaşadıklarımı haketmedim ben dedim içiniz böle rahatsa peki dedim
abbboooooww bizim hadiyede ne cevherler varmış aferin kız sana kendini sakın ezdirme
helal olsun herbir kelimesini tek tek alkışlıyorumönce oğullarına iş bulsunlar
nerden buldun kız bunları sen istanbul nere adana nere
insan canı tak ettiği zaman dili çözülüverio ben çok sabrettim bacım allahım bana sölediklerini aynısnın karşıalrına çıakrsın ona havale ettim hepsini görümcecim çalışsın bakalım beyi işsiz gezsinde oda olucak bnim kocma gibi sorumsuzluk yapsın da görim onun dötünü ben
kız hiç içleri rahat olurmu anne yüreği kim bilir ne kadar üzülmüştürde
yuvan yıkılsın istemiyordur
ne bilim anam ya karşıma çıktı istanbul da bikereliğine iş için gelmilş evlendim iş olayı biitti eşim alçıpan kartonpiyer boya işinde serbest çalışıo onlara sor tomarla para kazandıkalrını sölüo öncekiler beni ilgilendirmio şimdi ilgilendirio
kız kardeşim telde çok ağladı erkek kardeşim abla nolur yapma felan dedim bana değil eniştenize söleyin ablaıcm benim gururum yerlerde gezio ben bunu yontamadım
tabiki seni şimdiki durumu ilgilendirir evlendikten sonra düzenli bir işte çalışmadımı
walla cnm burda bi yağıyor bi duruyoo hawayı görsen tam uyumalık bi hawa war ewin içi karanlıkkk puffff...kısmet artık benim düğünümdede bi anda hawa fırtına yapmıştı kapalı yerde olsada gelen pek durmayıp gitmişti anlıan ben ewleniyorum die yer gök ağlıyordu benimle birliktee .....mood burda hava günlük güneşlik canım ama yarın yağmurluymuş
yazık yaa düğün iptal olurmu belki kapalı yerleri felanda vardır :26:
muhasebe cnaım tabikide vermem ellerine her defasında bana laf vuruolar bide görümcecim ne dese akıl verio aklınca beneşim çalışmasa bile çalışrdım sen çalış dedim ben çalışmıorum banada iş bulmayın ben muhasebeyi boşunamı okudum hanfendi zaamanında bana ücra yerde bebek bakıcılığı bulmuş sanki ben arıorum da lafı bi soktum ben kucağaıma bebeğimi almışmıyım dedim bebek sorummluluu okadar klolaymı sen anlıosun dedim sen bak güsle işmiş dedim ohh içimn yağları eridi eşimede dedim söle onlara büün kardeşlerine babana yoksa ben sölersme kötü olacak ben çalışmayı biliorum onlar önce sana iş bulsunlar ben buraya sana bakamaya gelmedim sen bakıcaksın dedim söle böle tektek ben sölersem kıyamet kopşar dedim terbiyesizlik yapmasınlar dedim üşenmem alırım ayağımın altına dedim kimsinzi siz dedim haa benim buraya gelme maksadım bumuymuş dedim ailecek kızın mesleği var çalışır düşüncesiyse yanılıosunuz dedim sana piyangoymuşum ben dedim siz kolayını bulmuşsunuz inşallah benden sonraki cazgır çıakrda anan olacak kadın beni dört gözle arar dedim
walla cnm burda bi yağıyor bi duruyoo hawayı görsen tam uyumalık bi hawa war ewin içi karanlıkkk puffff...kısmet artık benim düğünümdede bi anda hawa fırtına yapmıştı kapalı yerde olsada gelen pek durmayıp gitmişti anlıan ben ewleniyorum die yer gök ağlıyordu benimle birliktee .....
ohhh iyi demişsin kuzumm sen onlara hizmetçiliğemi gittin yok öle yağma ...neyse hakkında en hayırlısı neyse onu yaşarsın umarımarım cnmm kafana takma allah yardımcın olsunnnn .....
gülüm sende istanbuldan adanayı iyi göze almışsın ben 1,5 saatlık yolu zor göze aldım ayy kısmet işte yaaa kaderin önüne hiç bişey geçemiyo iştee hayırlısı inşallahh
benki anasından 1 dk bile ayrılamayan gözü dolu bi kızdım adanaya gelin gelşdiğim gün annem babam teyzem vardı gelene kadar gözlerim çok şişti annem bitaraftan ben bitaraftan baam bi ara kayboldu oysaki oda gizlenmiş göstermemiş kendini ağlarken çok zor kızz herşeyi göze alıp glweiosun karşılaştın duruma bakkk değermi o güselim insanları bırakıp arkadşalaırnı sevdiklerini şehrini
seni çok iyi anlıyorum bende bırakıp geldim eşimden yana şikayetim yok ta
anası bitirdi beni
hadısko canım üzme kendını ya esın adanalımı sen nerelısın
inşallah aynı evde oturmuosundur biizm görümce hanımda tenezzül etmediği alt katımıza gelcekmiş kayınpederinden benim gördüklerim igörüomuş görsün anacım bu başlangıç hanfendi yatlarda katlarda yaşamak istiodu tühh altımda ezeyimde görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?