Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet misssss bizde pazarları oğluşumu gezdiririz ama bu hafta eşim çalıştığı için eve tıkıldık
Bide öğleden sonra yağmur yağdı
Kız camları sildim ya artık hergün yağmur yağar![]()
Amannnnnnnn kociş beni çağırıyo cnm ya kahve yapıcaktım içecektikdebeni bekliyo!!!!!!!!!
Daha yapmadınmı diyo gördü beni aman sakın geç kalma arkadaşlarına konuş diyo napayım yaaaa tabi konuşcam azıcık beklesin hemen içmezse ölmez yaaa
![]()
kızlar ben geldim ama çok yoruldum bilin neden?![]()
kısssss niye sildin camları güzelim pzrtesiye kadar yağışlı ben bekliyom bitsin sonra silcem ama dediğin gibi nisan ayı boyunca yağar nede olsa nisan yağmurları !!!!!!!!!![]()
selam arkadaşlar listenizi çok begendim beni de ekler misiniz?
bende çok engebeli yollardan geçtim malesef
halen bebiş yok ..
bilgilerimi kime göndermem gerekiyor?
,bu arada bugün bat günüm çok sabırsızım ama hiç de adet olcak belirtim yok:26:
bu ay cok antibiyotik içtim dişim için o geciktirir mi sizce?
selam arkadaşlar listenizi çok begendim beni de ekler misiniz?
Bende çok engebeli yollardan geçtim malesef
Halen bebiş yok ..
Bilgilerimi kime göndermem gerekiyor?
,bu arada bugün bat günüm çok sabırsızım ama hiç de adet olcak belirtim yok:26:
Bu ay cok antibiyotik içtim dişim için o geciktirir mi sizce?
kızlar ben geldim ama çok yoruldum bilin neden?![]()
hoşgeldin tatlım antibiyotik geciktirir hayırlısı belkim hamişsindir
bu arada bilgiler başakss hanıma özel mesaj at canım![]()
selam cnm hoşgeldin basak topiğin kurucusu bilgilerini ona vermen gerkiyo tatlım o yazıyo çünkü inşallah hamişsindir hayırlısı olsun cnm![]()
sagolun kızlar .. kesin gecikicek öyle hissediyorum :18:
bu kadar antibiyotige hamile kalınır mı hamileysem zarar veririmi o kadar çok soru işareti oldu ki aklımda...
ben yazayım başak a :) belki ekler beni de...
sizi tanımıyorum ama tanışırız yakında...
neşeyle hamile kalıcaz inşallah gerçekten artık moralim bozulmuyo alıştım galibaaa![]()
sagolun kızlar .. Kesin gecikicek öyle hissediyorum :18:
Bu kadar antibiyotige hamile kalınır mı hamileysem zarar veririmi o kadar çok soru işareti oldu ki aklımda...
Ben yazayım başak a :) belki ekler beni de...
Sizi tanımıyorum ama tanışırız yakında...
Neşeyle hamile kalıcaz inşallah gerçekten artık moralim bozulmuyo alıştım galibaaa![]()
:18::18: kız hadisko yazsana neler yaptığını :18::18:
sagolun kızlar .. kesin gecikicek öyle hissediyorum :18:
bu kadar antibiyotige hamile kalınır mı hamileysem zarar veririmi o kadar çok soru işareti oldu ki aklımda...
ben yazayım başak a :) belki ekler beni de...
sizi tanımıyorum ama tanışırız yakında...
neşeyle hamile kalıcaz inşallah gerçekten artık moralim bozulmuyo alıştım galibaaa![]()
canım nu kadar antibiyotikle hamile kalınır ama daha çok erken olduğu için bebeğe bişi olmaz
merak etme o daha kan pıhtısı şeklindedir bozma tabi moralini
herşey olacağına varır bu arada bir ara yaz bakalım hikayeni başından neler geçmiş öğrenelim![]()
ben sizi okudum maşallah bir hayli deneyimliymişsinizhoşgeldin cnm topiğimize basak ekler senide merak etme cnm .tanışırız kaynaşırız tatlım .hiç bozma moralini herşeyin hayırlısı olsun elbet birgün anne olacaksın olumlu düşün öyle olsun.sakın canını sıkma sen anlat bakalım kimsin sen?![]()
kız ben kavga etmedimde arada gümbürtüye gidiodum eşimin amcasının geliniyle kızı girişmişler birbirlerine ayıralım die gittik aboooo kıza bi şaplattım nese ayılmalar bayılmalar görümce yerlerde eşimde bidene şaplattı akıllı ol dedi yerlerde kız ayaklarını tuttum ama bi tepsi camışşşşş karnıma geldi karnım ağrıo gelinide aldık sakinleştirdik görümce kaynana akıllarınca gelini dövmeye kalkmışlar oğullarıd abunu görünce anasını itmiş yani karısını kurtarım derken birsürü tantana dedim akıllı ol firüz (görümce)oluo sen nişanlısın evlenceksin kaynanan sana vurucak selçuk ta mal mal bakıcak ölemi dedim sende ii yaptın dicen boşamıcan ölemi dedim sustu bi evde iki geçim olmaz tamam çocukalr ayırıolar evlerini bu dayak meselesi ne dedim kolaymı bi ana babanın evladına tokat atmak hemde anasının yanında kadıncaz da oğlu nun bebesi oldu die geldi haa çanakkaleden kadın nasıl ağlıo kızımı götürcem ayıp bunların yaptıkları istemiolarsa onlara yeni yuva kurarım felan yani hallettik gelinin öcünü ben aldım ahhahaha zaten sevmiodum eşimin kuzenini iii oldu beni evden kovuo şuna bak otur yerine dedim sakinleşşş beni karıştırma kimseyle adam gibi geldik edebimi bozmaaa
hoşgeldin canım aramıza düşünmemeye bak bende batım geçti die çok seivnmiştim ama olmadı yarın bekliom gelsin die tekrar benim tarih değişti sanırım
Kıs sewinc yaptım kahvemizi içtik kocişimle geldimAma gitme otur yanımda diyo ya allah allah delimi ne
yarın konuş diyo ben işteyken!!!!!!1aman aman bi rahat yok gidem bari ama ara ara bakarım
ona çaktırmadan gizli gizli ha ha hayyyyy
![]()
senin edebini sevsinler kızzz
![]()
aBooo neler olmuş çok çirkin şeyler bunlar yaaa böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum
bütün bunlar kızın annesinin yanındamı olmuş yazık yaaa
sende az değilsin hani haa![]()