Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben sizi okudum maşallah bir hayli deneyimliymişsiniz :9:ben 27 yaşındayım

ben ekim ayında bir düşük diyim artık kürtaj oldum kalp atışları oluşmadı diye 8 haftalıkken alındı.
klomen + çatlatma ignesi kullandıktan 1 ay sonra ( kendiliğinen diyelim) hamile kalmıştım ama kesin ilaçların etkisi var diye düşünüyorum.
6 ay gecti bir daha tedavi olmadım ama anladım ki bu böyle olmucak
yumurta tembelliği var bende...
bu ay gelirse benim kırmızılar doktora gidicem yada mayıs ayında inşallah.. zaten ayıptır söylemesi ( çok oluyo gibi ) temmuz - agustos gibi hamile kalıp yazın doğum yapmak istiyorum:1::1::1::1:

öyle işte bu ay da bitkisel bi surup içtim ama bu antibiyotikler kafamı kurcalıyo 1000mg lık nerdeyse 10tane içtim... ve sayısını bilemediğim kadar agrı kesici...:15::15::15:

canım öncelikle geçmiş olsun hoşgeldin aramıza umarım istediğin gibi olur herşey
ama böyle bir planı tutturmasıda beceri haaaa :9::9::9:

olmadı derken ee gelmemişte? test mi yaptın negatif mi çıktı?
bende 5 gün önce test yaptım negatifti tabiiiiii
bugün evde test yok diye karbonat testi yaptım:9::9: biliyomusunuz bilmiyorum da
köpürürse hamileymişsin ama benimki köpürmedii:19:

yok bilmiorumda karbonatı ben idrara limon sıkıldını duydum çok komik şeyler ya bunlarrr kız ben normalde 3 bat geçen ay 16 sında bidaha oldum gibi oldu bu ay 3 ünde bekledim test yaptım çıkmadı çok ümitliydik topikçe ama olmadı şimd 16 sını beklioruzz bakalım 22 sinde yine gitçem belki geç döllenmiştir yada tarihim değişmiştir belirti avrmı die sorarsan 16 sında bu yana hep adet sancım sürekli arar ara gelir

olmadı derken ee gelmemişte? test mi yaptın negatif mi çıktı?
bende 5 gün önce test yaptım negatifti tabiiiiii
bugün evde test yok diye karbonat testi yaptım:9::9: biliyomusunuz bilmiyorum da
köpürürse hamileymişsin ama benimki köpürmedii:19:

:53::53::53::53: bir yaşıma daha girdim kız inanmayın böle şeylere :50::50::50:

ben dayanamam bende anadan babadan ayrıyım kaynana bana dokuncak babam uçar bi yapıştırır sonra sülalesini tarar bizimkide adam değil die oda gümbürtüye gider korumasa yani

:9::9::9::9: :4::4: eminim bacım

kız ben kavga etmedimde arada gümbürtüye gidiodum eşimin amcasının geliniyle kızı girişmişler birbirlerine ayıralım die gittik aboooo kıza bi şaplattım nese ayılmalar bayılmalar görümce yerlerde eşimde bidene şaplattı akıllı ol dedi yerlerde kız ayaklarını tuttum ama bi tepsi camışşşşş karnıma geldi karnım ağrıo gelinide aldık sakinleştirdik görümce kaynana akıllarınca gelini dövmeye kalkmışlar oğullarıd abunu görünce anasını itmiş yani karısını kurtarım derken birsürü tantana dedim akıllı ol firüz (görümce)oluo sen nişanlısın evlenceksin kaynanan sana vurucak selçuk ta mal mal bakıcak ölemi dedim sende ii yaptın dicen boşamıcan ölemi dedim sustu bi evde iki geçim olmaz tamam çocukalr ayırıolar evlerini bu dayak meselesi ne dedim kolaymı bi ana babanın evladına tokat atmak hemde anasının yanında kadıncaz da oğlu nun bebesi oldu die geldi haa çanakkaleden kadın nasıl ağlıo kızımı götürcem ayıp bunların yaptıkları istemiolarsa onlara yeni yuva kurarım felan yani hallettik gelinin öcünü ben aldım ahhahaha zaten sevmiodum eşimin kuzenini iii oldu beni evden kovuo şuna bak otur yerine dedim sakinleşşş beni karıştırma kimseyle adam gibi geldik edebimi bozmaaa

oof off neler olmuşşşş
kavgada dayak atmakta var dayak yemekteeee
camış heeee ahahaha çok komikkkk:1::1::1:
bu arada anlatırken ve dinlerken komik oluyo bu olaylar da yaşanırken bi hayli sinir bozucudur eminimmmm

Son düzenleme:
oof off neler olmuşşşş
bu arada anlatırken ve dinlerken komik oluyo bu olaylar da yaşanırken bi hayli sinir bozucudur eminimmmm

ben dayak yeme taraftarı değelem ama çok güsle atarım kızda bi cüsse var ahada benim 2 bacağım onu bi bacağı üstünü anlatmım yani onu zapdedemedik iki kişi kocamla düşün bu arada kocamla hala küsüm ara yumuşuo sanıo ama yanılıo ıhıh:41::20::20:

ben dayak yeme taraftarı değelem ama çok güsle atarım kızda bi cüsse var ahada benim 2 bacağım onu bi bacağı üstünü anlatmım yani onu zapdedemedik iki kişi kocamla düşün bu arada kocamla hala küsüm ara yumuşuo sanıo ama yanılıo ıhıh:41::20::20:

:20::20::20: sakın haaa gevşeme kaç gün oldu daha :19::19:
ciciklerin gevşemesin hemen burnundan getir :20::20:

oof off neler olmuşşşş

ay kız bu kaynanayla görümce tam bi numaracı ayılıp bayılırlar bayılması birden olup ayılması saniyelik nasıl bayılmaysa alıştık artıok kadında felç geçirdi güya felç geçiren bir insan hemen düzelebilirmi çok numaracılarrr geline kalkan el geri döndü yada allahın sopası yok

:20::20::20: sakın haaa gevşeme kaç gün oldu daha :19::19:
ciciklerin gevşemesin hemen burnundan getir :20::20:

yok yaklaşamaıo bugün lafımı soktum hiç kalkamadı yerinden dedim sen rahat ol bundan sonr ahep rahatsın nasılsa ben yokken istediğin kadar konuş konuşucaklarınla ama ben burdayken asla dedim çıtı çıkmadı sallamadımı ne kızzzz

canım öncelikle geçmiş olsun hoşgeldin aramıza umarım istediğin gibi olur herşey
ama böyle bir planı tutturmasıda beceri haaaa :9::9::9:

:53::53::53::53: bir yaşıma daha girdim kız inanmayın böle şeylere :50::50::50:

:9::9::9::9: :4::4: eminim bacım

:37:işte çok becerebiliyom gibi bide tarihle istiyorum hey Allahım sen bana akıl fikir verr:36::36:
ya bi cok kişi yapıyo %70 doğru gibi....

yok bilmiorumda karbonatı ben idrara limon sıkıldını duydum çok komik şeyler ya bunlarrr kız ben normalde 3 bat geçen ay 16 sında bidaha oldum gibi oldu bu ay 3 ünde bekledim test yaptım çıkmadı çok ümitliydik topikçe ama olmadı şimd 16 sını beklioruzz bakalım 22 sinde yine gitçem belki geç döllenmiştir yada tarihim değişmiştir belirti avrmı die sorarsan 16 sında bu yana hep adet sancım sürekli arar ara gelir

hı düzensizlik var yani anladım
seninki daha kötü bi belirsizlikmiş, bakalım 16 sında gelmezse ümit var yine ...
adet sancısıyla hamişlik sancısı sanki farklı gibi hissettim ben mesela benim suanda hiç adet olcakmış gibi sancım yok daha garip direk kasıklarımda adet olcagım zaman aşağı doğru bi kramp girer.. ama bu antibiyotiklerden olabilir:25: of ne zor yaaa

bende idrar test siparişi verdim gg den 22 tane :37: olacagı yok bari alayımda dursun anca yeter
yarın gelsin hemen yapıcam tabi o gelmeden kırmızılar gelmezsee:72:

:37:işte çok becerebiliyom gibi bide tarihle istiyorum hey Allahım sen bana akıl fikir verr:36::36:
ya bi cok kişi yapıyo %70 doğru gibi....

hı düzensizlik var yani anladım
seninki daha kötü bi belirsizlikmiş, bakalım 16 sında gelmezse ümit var yine ...
adet sancısıyla hamişlik sancısı sanki farklı gibi hissettim ben mesela benim suanda hiç adet olcakmış gibi sancım yok daha garip direk kasıklarımda adet olcagım zaman aşağı doğru bi kramp girer.. ama bu antibiyotiklerden olabilir:25: of ne zor yaaa

bende idrar test siparişi verdim gg den 22 tane :37: olacagı yok bari alayımda dursun anca yeter
yarın gelsin hemen yapıcam tabi o gelmeden kırmızılar gelmezsee:72:

kız benim hiç düzensizliğim olmadı şu ana kadar bi bu ay zapıttı zalak şeyyy diom akıllı ollll bakkkk olmuo anam beni şaşırtıo çok sevinmiştik ama nirdese anne dedirtiodum herkese

yok yaklaşamaıo bugün lafımı soktum hiç kalkamadı yerinden dedim sen rahat ol bundan sonr ahep rahatsın nasılsa ben yokken istediğin kadar konuş konuşucaklarınla ama ben burdayken asla dedim çıtı çıkmadı sallamadımı ne kızzzz

:37::37: dumur olmuştur cevap verememiştir:9::9::9:

sen de de iyi cesaret varmış o zaman haaa

sen görümceye mi çaktın bi tane sonra kocan sana :15: ondan mı konuşmuyonuz?

ay kız bu kaynanayla görümce tam bi numaracı ayılıp bayılırlar bayılması birden olup ayılması saniyelik nasıl bayılmaysa alıştık artıok kadında felç geçirdi güya felç geçiren bir insan hemen düzelebilirmi çok numaracılarrr geline kalkan el geri döndü yada allahın sopası yok
helal olsun iyi oyuncularmış :111: yaw annesinşn yanında ne cesaret yaaaa
ama durup dururken kimse kimsey dövmez kimbilir neler olmuştur öncesinde.. ama afferin gelinin eşine tabi karısının arkasında dursun ne olursa olsun aynı evde 2 hane olmaz annem hep böyle derr:19:

kız benim hiç düzensizliğim olmadı şu ana kadar bi bu ay zapıttı zalak şeyyy diom akıllı ollll bakkkk olmuo anam beni şaşırtıo çok sevinmiştik ama nirdese anne dedirtiodum herkese

:62: belkiş korkmuştur bu ay bakalım inşallah gelmez o zaman
bi ilaç -filan mı kullandın bu ay neden öyle oldu acaba??

sen de de iyi cesaret varmış o zaman haaa

sen görümceye mi çaktın bi tane sonra kocan sana :15: ondan mı konuşmuyonuz?

helal olsun iyi oyuncularmış :111: yaw annesinşn yanında ne cesaret yaaaa
ama durup dururken kimse kimsey dövmez kimbilir neler olmuştur öncesinde.. ama afferin gelinin eşine tabi karısının arkasında dursun ne olursa olsun aynı evde 2 hane olmaz annem hep böyle derr:19:

bunalrı oturtuk karşı karşıya anlatın nedir derdiniz ne yaptın cansu tokat attı sana dedim yenge dedi bak biz taşıncaz bitürlü kabullenmiolar neymiş hem yediklerimi sayıyolar dedi bide kirli çamaşırlarım iç çamaşırlarım işten geldim ortaya atmış sadece benimkiler kayınbabam görüo dedi ayıptrı dedi herkesinki yıkanıosa hadi yıkanmasın dedi neden ortada benim eşyalarım bide saygı istiyolar dedi ayırım evimi dedik bunalr coştu dedi görümceyle laf kavgası başlamış o anda kaynaan gelmiş direk buna şaplatmış oğluda anesini iteklemiş güya böbrekleri ağrımı çekyata gelmiş çocuk dioki yenge vallahi kaldırdım teyzem gördü teyzeside bu gelinin yengesi oluo abisiyle evli nese olay böleee bi maddiyata girdilerrr çocuk askerden 2 ay oldu yeni çalışmaya başladı neymiş eeve 10 tl si girmemiş
hem yediklerine laf etmişler hem evi ayırcaklar dieee olmuş sanıırm

:62: belkiş korkmuştur bu ay bakalım inşallah gelmez o zaman
bi ilaç -filan mı kullandın bu ay neden öyle oldu acaba??

yok kızz ben 1 aydır ağzıma ilaç almıom başım ağrısın ağrısından duramasamda ılık suya sirkeli havlu yapıp koyuyom düşün o dereceee

bunalrı oturtuk karşı karşıya anlatın nedir derdiniz ne yaptın cansu tokat attı sana dedim yenge dedi bak biz taşıncaz bitürlü kabullenmiolar neymiş hem yediklerimi sayıyolar dedi bide kirli çamaşırlarım iç çamaşırlarım işten geldim ortaya atmış sadece benimkiler kayınbabam görüo dedi ayıptrı dedi herkesinki yıkanıosa hadi yıkanmasın dedi neden ortada benim eşyalarım bide saygı istiyolar dedi ayırım evimi dedik bunalr coştu dedi görümceyle laf kavgası başlamış o anda kaynaan gelmiş direk buna şaplatmış oğluda anesini iteklemiş güya böbrekleri ağrımı çekyata gelmiş çocuk dioki yenge vallahi kaldırdım teyzem gördü teyzeside bu gelinin yengesi oluo abisiyle evli nese olay böleee bi maddiyata girdilerrr çocuk askerden 2 ay oldu yeni çalışmaya başladı neymiş eeve 10 tl si girmemiş
hem yediklerine laf etmişler hem evi ayırcaklar dieee olmuş sanıırm

:111::111: abboowwwww ne kadar karışmış böle yaaaa
:97:

Back
X