SLM CANIM ARKADAŞLARIMMMM
MOOD CNM İYİSİN İNŞALLAH
BELİNAYCIM SENDE FISTIK GİBİSİN UMARIM
YEŞİLL ANNE NERELERDESİN UĞRAMAMIŞSIN HİÇÇ
NAZOCUMM DAİMİ MÜDAVİMİMİZ
YETERCİMM YOĞUNMUSUN HALAA:26::26:
KARDELOŞŞ SENİN SINAVINI SORACAKTIM UNUTTUM GİTTİ GELİRSEN Bİ BİLGİ VER ANNEMM
SARACIMM SLMLAR SANA DAAAA
PELİN PEK SIK GELEMİYOR ONU BİLİYORUM AMA
SERAY NERELERDE ACABA
HURREMCİM GELİYOR SAĞOLSN VAKİT BULDUKÇA
NİKOLAY PEK GELEMİYORSUN SANIRIM KUZUM
BENGİSU TATİLE Mİ ÇIKMŞ ÖYLE BİŞİLER DUYMŞTUM DOĞRU MU:26:
KSELCİM DE BIRAKMIYOR BİZİ
DUMAN DA PEK MÜSAİT OLAMIYOR BU ARALAR SANIRIM
SEWİNCCCCC
REGENCİMM SENDE PEK VAKİT BULAMIYORMUSSUN TATLIM
HADİSKOCUMM BURDAAAA
MERVE BİZİ BIRAKMIŞ GÖRDÜĞÜM KADARYLA. BENGİ YOK YA ONDAN MI BİLMEM
MDK55 SENDE HOŞ GELDİN TATLIMMMM ARAMIZA İNŞALLAH DAİMİ BİZİMLE OLURSUNN.NORMALDE BİZİM BURASI PEK Bİ NEŞELİ KALABALIK OLURDU AMA TKB TOPİKİ BOŞLAYINCA BÖYL OLUYO
EZ ZMANDA ESKİ HALİMİZE DÖNMEK DİLEĞİ İLEEEE
canmmmmmm nasılsınnnnn durumlar ne alem de .....hamişlik nasıl geçiyoo bebşimiz nasıl bakalımmmm ...
Bende uğur getirsin die topik açtımm ama burayıda bırakmam senide beklerim oraya
Benim buaydan beklentim yoktu zaten 21.günde geldi kırmızılarım çok erken geldilerr
Yarın randewu aldım kendi dr.ma gidicem özel hastaneye bakalım tedawiye başlar sanırımm
cnm yaa neden link vermedin ziyarete gelrdk.Hayırlısı olsn cnm hakkında çok takma kafanı lütfen çok dua et inşallah daha fazla tedavi görmeden gelir bebişin allah yardımcın olsun düzenli iyi bi doktor bul
bende çarş gidicem doktora sonçlarımı göstericem. Idararımda aşırı enfksiyon çıktı ne olcak bilmiyorum bol bol su içiyorum inşallah geçer.
Bide benm böbreğimin teki yok acaba zorluk çıkarır mı endişeleniyorum
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
basakss+,
mood+
selamlar başakcım ve mood nasılsınız ben bi bakıp çıkıcam hemen eşim izinli bugün havada çok güzel gezecez biraz sonrada akşama yemeğe gidicez bugün keyfim çok yerinde
maaşallahhhhhhhh Allah daim etsin kuzum güle güleeeee afiyet olsunnnnn ohhhh
benm de çok tuvaletim geldi feci sıkıştım kaçmam gerek kızlar kusura bakmayınnn
Kızlar bu arada daha önce hamilelik yaşamış arkadaşlar deri döküntüleri hamilelikten mi oluyorrrrrrrr
ve gebelik takviminde "artık kıyafetleriniz size dar gelmeye başladı yeni kıyafetler alın" diyor ama ben hiç kilo almadım :26:
SLM CANIM ARKADAŞLARIMMMM
MOOD CNM İYİSİN İNŞALLAH
SERAY NERELERDE ACABA
SEWİNCCCCC
HADİSKOCUMM BURDAAAA
MDK55 SENDE HOŞ GELDİN TATLIMMMM ARAMIZA İNŞALLAH DAİMİ BİZİMLE OLURSUNN.NORMALDE BİZİM BURASI PEK Bİ NEŞELİ KALABALIK OLURDU AMA TKB TOPİKİ BOŞLAYINCA BÖYL OLUYO
selammmm hadiskommm nasılsın canım.bende geliyorum gidiyorum ama kimsecikler yok tatlımmm.
iiim tatlım yaa hiç sorma bu kızlar kendilerine topikçik açmışlar bzi unutuolar orayada ziyaret ediorum ama burdada kimse olmaması üzüo vallaaaa sen iisin dimi bebiş nasıl rahat duruomu bakimmmm canım sen kocana neler içirdin öle tam anlat bakim kızlardan biri sölemişti hatırlamıom bana şu hamilelik mucizesini anlat hele
bebişimde iyi bende iyiyim canımmm. ben kocişe keçi boynuzu kürü uygulamıştım (adnan saraçoğlunun tarifi) ayrıca kendim için yumurtlama testi ile takip yaptıp ve preseed jel kullanmıştım canım
ben 1 lt içme suyunu kaynatıorum 5-6 tane keçi boynuzu kırıorum suya atıorum 5 dk ateşte bekletip kapatıorum altını 20 dk keçi boynuzları içi,nde durup süzüorum sen nasıl yapıosun hatırlıosan sölermisin preseed jel nerden temin edebilirim ki bn ilk defa duydum (ibrahim saraçoğlu mu adnan saraçoğlumu)kız
canım ben 3 günlük tatili fırsat bulup gezmeye kaçanlardanım ama geldik artık rutine dönüyorum yarın iş varSLM CANIM ARKADAŞLARIMMMM
MOOD CNM İYİSİN İNŞALLAH
SERAY NERELERDE ACABA
SEWİNCCCCC
HADİSKOCUMM BURDAAAA
ben daha farklı yapıyodum 5 tane keçi boynuzuna 2 bardak su ekleyip 3 takika kaynatıp 20 dakika dinlendiriyodum canım. ilk hafta sabah akşam içti kociş, sonraları sadece akşam zaten 1 ay sonra ben hamiş kaldım. jelide gitti gidiyordan almıştım canım. adamcağızın adına ibrahim adnan saraçoğlu :))
kız hemen bitmiomu hergün mü yapıon hehe 4 bardağa 10 dene olmazmı bende denim bakim dedini
cok yeni arkadaşlarım selam :) günün ilk saatlerinde ben geldim..
ve hamile olmayaraktan geldim....
neşeyle hamile kalmak haram oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?