Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ben her gün kesin uğruyorum ama seninle karşılaşamıyoruz bebeğim idrarda enfeksiyon çıktı demişsin bol bol su iç canım tek böbrek olması sorun diildir inş ama suyu ihmal etme bide yatarken sol tarafında yat. benimde sağ böbreğime beby baskı yapıyo dr bol su iç dedi bide sol tarafa yat dedi sol tarafta bebylerin suyu bitmiyomuş bide rahat oluyolarmış. canım inş sorunsuz doğururuz hepimiz ALLAH büyük inş bişicikler olmaz seni kocaman öpüyorummmm....

selam kızlar ben hala adanadayım test sonucumun biri çıkmış
kanda pıhtılaşma sorunum var o yüzden 3 meleğimi kaybetmişim
genetik testler bu hafta çıkacak onu bekleyeceğim
canım çok sıkkın düşük yapan arkadaşlarım bebeği olmayanlar
gidip bu testleri yaptırın lütfen benim oğlum allahın bir mucizesi olmuş tedavisiz
trombofili paneli testin adı yaptırın aynı şeyleri yaşamayın......

kızzz şiştt deme öle rabbimi gücendirme töbe de çabukkkkk neden öle dedin sölee bakimmm neyin var anacım üzüldüm deme bidaha öleee

sorun da orda işte hiç bişeyim yok
:118:

of işte doktorların bu duyarszılıgına sinir oluyorum
sen nerde yaptırdın bu testi peki?

ben dün doktora gittim ben ondan daha çok biliyorum beee
zorla klomen yazdı adam yaa deli oldum...
bekliceksin diyo hiç bişey yapmıyoo nefret ediyorum doktorlardan..
bu testi nerde yaptırcaz canım?
hep aynı sorun işte.. kaç kişide daha duydum...

Son düzenleme:
bende olmadı ama canım olabildiğini duydum ...
bende hiçç kilo almadım canım ama 3,5 aydan sonra karnım hafif çıkmaya başladı kendime hamileleil kotu aldım seninde daha çıkmaz benim kotlar falan hala oluyor ama karnımdan dolayı rahatsız ediyor o yüzden ben artık giymeye başladım hamilelilk sende 3. aydan sonra alırısn
canım mersindeydim 10 gündür bende dün akşam döndüm o yüzden giremedim hepinizi çok özledim ama buarada dr kesin erkek dedi bana sen kız doğurda kızını alalım
canım selamını aldımmm
yeşilimmm nerelrdesin die seni merak ediyordummm .....nasılsın gezmelerdesin ohhh güselgüsel gezin bakalım paşayla....
mersindeydim tatlım gezdim valla 10 gün nasıl geçti anlamadım sen naptın tatlım?

valla canım hiç bilmiorum keşke gebelikten olsa umarım öledir ilaç içmeseydin keşke
Yok yavrim dün antepe gitmişken acile gittim boğazlarım şişti onu göstermeye orda didim önce bi test yapın şüphe var diye kanda baktılar yoktu bi oh çektim okadar ilaç içtik ya olsaydıdaa bebişim ona bişey olsaydıı :18: neysem bi iğne yaptılay yolladılay beni dün hayvanat bahçesini gezeyken şiş boğazımla bi donduyma yidiydim ondanmıdıy nedendiy daha kötü olduu sesim kısıldı öksüyük falanda vay işte haştayım kısacaa..
arkadaşlar bende yeni katıldım.. 24 yaşındayım 10 aylık evliyim ve bu zamana kadar hiç korunmadık..bu topik umarım uğur getirir:))
hoşgeldin canım aramıza aa ne tesadüf sende benim gibiymişsiin benimde mayısta nikahım hazirandada düğünüm olmuştu ve bende 87liyim ayrıca bizde evlendiğimizden beri çalışıyoz ama tık yok dahaa bu arada bende pcos var sendede varmı bi rhtsızlık hiç doktora falan gittinmi? :26:
kızlarrr hamıleyım dun test yaptım evde pozıtıf cıktı sabah doktoruma gittim ultrasonla baktı fasulye kadarda olsa gordum bebegımı:)darısı tum ısteyenlerın basına ,,
ay canım yaa çoook sevindiiim darısı bizimde başımıza inşaallaaaaaaaaaaaahh..

Evet canım tatildeyim ürgüpü turla gezdik antrepte eşimin memleketteyiz yarında çankırıya geçcez ay gidelim yaa sıkıldım burdaa :84: aaa merviştemi gelmiyooo heheh bensiz sardıramamıştıy ooo

kızlar buarada bugün dr a gittim kesin erkek dedi .....
sizler napıyosunuz geçmişi fazla okuyamadım valla varmı güzel haberler ?

oy oğluşşunmu olcak yeşilim yaa hayırlı olsun vallaaa çok sevindim canım evet evte kız bakmaya başla sen şimdiden oğluşunaa

oy oğluşşunmu olcak yeşilim yaa hayırlı olsun vallaaa çok sevindim canım evet evte kız bakmaya başla sen şimdiden oğluşunaa

inşallah canım drumuz öyle dedi bakalım bakıyorum bakıyorum sizlerin kız olsun baride oğluşuma bakayım
sen nasılsın canım gezmelerdeymişsin

ohh gez gülümm tadını çıkar hamişliğinn çok kıymetli biliyorsunn
benim kırmızılar 4 gün erken geldiler bugün 3.günüm dr.a gidicem saat 3 te randewu aldım bakalım neler dicekk
oğluşumuz geliyormuşş maşallahhh teysesi yer onun süt kokusunuuu

günaydın tatlım nasılsın seni kaynana topiğinden tanıyorum sanki benim topiğede belerim seni sohbet ederiz hem daha iyi tanışırız

evet canım kaynana topiğinden geldim bende
kaynanadan kurtuluş yolunu bebişde arıyor herkes
senin topiç hangisiydi canım
'' sabırla bebeğini bekleyenler '' mi?

canımmm neden üzülüorsun ki allahım çok tatlı bi evlat nasip etmiş sana üzülme hiç blli olmaz allahın işi buunu şimdi vermesinin bile sebebi vardır emin ollll zamanı gelince bebişin yine olucakkkk sen sıkma bunla canını lütfen üzme beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…