selam cnm nassınsanada mutlu pazarlar benim kırmızılar gelmedi kıs hala bakalım ama umutlu deilim yarın gelir
arkadaşlar bende yeni katıldım.. 24 yaşındayım 10 aylık evliyim ve bu zamana kadar hiç korunmadık..bu topik umarım uğur getirir:))
kızlarrr hamıleyım dun test yaptım evde pozıtıf cıktı sabah doktoruma gittim ultrasonla baktı fasulye kadarda olsa gordum bebegımı:)darısı tum ısteyenlerın basına ,,
selam kızlar nabersiniz?kociş uyurken bi size bakayım dedim ama hiç kimsecikler yokkkkfırsatı bulmuştum tam inşallah hepiniz iyisinizdir canlarım neyse grşrüz hepinizi kocaman öpüyorum .sizi seviyorummmmmmmmmmmm. {Kızlar bu arada benim kırmızılar daha gelmedi yaaaaaaaaa bekliyorum çünkü umutlu deilim biliyorum gelecekkkk herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için }
kızlarrr hamıleyım dun test yaptım evde pozıtıf cıktı sabah doktoruma gittim ultrasonla baktı fasulye kadarda olsa gordum bebegımı:)darısı tum ısteyenlerın basına ,,
Naber moodum nasılsın tatlım?
günaydın güzel hatunlar ve güzel anne adayları nasılsınız ?haftanız umarım iyi geçer.........herkesin 23 nisan bayramını kutluyorum.İyiki türküz.TÜRK olmaktan gurur duyuyorum!!!!!!!!!!!! YASAŞIN ATATÜRK...........
cnm geldimi kırmızılarınnn
tünaydın sultanım kırmızılar gelmemiş gelmeyedursun 9 ay inşalllahhhhhh sende havalanma gereği kalmadan dıoğurursun bidaha oh yandan yandannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?