Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

arkadaşlar bende yeni katıldım.. 24 yaşındayım 10 aylık evliyim ve bu zamana kadar hiç korunmadık..bu topik umarım uğur getirir:))

Son düzenleme:
kızlarrr hamıleyım dun test yaptım evde pozıtıf cıktı sabah doktoruma gittim ultrasonla baktı fasulye kadarda olsa gordum bebegımı:)darısı tum ısteyenlerın basına ,,

kızlarrr hamıleyım dun test yaptım evde pozıtıf cıktı sabah doktoruma gittim ultrasonla baktı fasulye kadarda olsa gordum bebegımı:)darısı tum ısteyenlerın basına ,,

ayyy canım ben heycanlandım şimdi çok sevindim allahım mutluluğunu daim etsin hayırlı olsun bizede dua ett meleğin senleykennn lütfen

kızlaaaaarrrr nabersiniz ben halaaa eşimin emleketindeyim yarın dönücem bi selam vereyim dedim size:26:hepiniz iiyisinizdir umarım..bu arada başakcıımm benim yıldızımı kızartmışşşşgözümden kaçmadı diil yaneee neyse ben kaçım zaten kimsecikler yokiyi geceleeerrr

selam kızlar nabersiniz?kociş uyurken bi size bakayım dedim ama hiç kimsecikler yokkkkfırsatı bulmuştum tam inşallah hepiniz iyisinizdir canlarımneyse grşrüz hepinizi kocaman öpüyorum .sizi seviyorummmmmmmmmmmm.{Kızlar bu arada benim kırmızılar daha gelmedi yaaaaaaaaa bekliyorum çünkü umutlu deilim biliyorum gelecekkkk herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için}

cnm inşallah 9 ay boyunca da gelmesin kırmızılarınnnnn ...
belirtilerin warmı gülümm

BU GÜN 23 nisan ATAYA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZZZ VE ONUN TORUNLARI OLMAKTAN GRUR DUYORUZ

günaydın güzel hatunlar ve güzel anne adayları nasılsınız ?haftanız umarım iyi geçer.........herkesin 23 nisan bayramını kutluyorum.İyiki türküz.TÜRK olmaktan gurur duyuyorum!!!!!!!!!!!!YASAŞIN ATATÜRK...........

tünaydın sultanım kırmızılar gelmemiş gelmeyedursun 9 ay inşalllahhhhhh sende havalanma gereği kalmadan dıoğurursun bidaha oh yandan yandannnn

cnm geldimi kırmızılarınnn

gelmedi tatlım hala ama kasıklarım ağrıyo sanki heran gelecekmiş gibi ben hiç umutlanmıyorum gelir diyorum :26:bakalım görücemhayırlısı olsun kısmet sen nasılsın?iyimisin cnm?

tünaydın sultanım kırmızılar gelmemiş gelmeyedursun 9 ay inşalllahhhhhh sende havalanma gereği kalmadan dıoğurursun bidaha oh yandan yandannnn

sanada tünaydın kuzum gelmedi ama bekliyorum cnm ağrım var..................bakalım nolcak gerekirse havalanıcaz artık napalım hayırlısısen nasılsın tatlım?iyimisin nasıl gidiyo?

SLM CANIM ARKADAŞLARIMMMM

MOOD CNM İYİSİN İNŞALLAH

BELİNAYCIM SENDE FISTIK GİBİSİN UMARIM

YEŞİLL ANNE NERELERDESİN UĞRAMAMIŞSIN HİÇÇ

NAZOCUMM DAİMİ MÜDAVİMİMİZ

YETERCİMM YOĞUNMUSUN HALAA:26::26:

KARDELOŞŞ SENİN SINAVINI SORACAKTIM UNUTTUM GİTTİ GELİRSEN Bİ BİLGİ VER ANNEMM

SARACIMM SLMLAR SANA DAAAA

PELİN PEK SIK GELEMİYOR ONU BİLİYORUM AMA

SERAY NERELERDE ACABA

HURREMCİM GELİYOR SAĞOLSN VAKİT BULDUKÇA

NİKOLAY PEK GELEMİYORSUN SANIRIM KUZUM

BENGİSU TATİLE Mİ ÇIKMŞ ÖYLE BİŞİLER DUYMŞTUM DOĞRU MU:26:

KSELCİM DE BIRAKMIYOR BİZİ

DUMAN DA PEK MÜSAİT OLAMIYOR BU ARALAR SANIRIM

SEWİNCCCCC

REGENCİMM SENDE PEK VAKİT BULAMIYORMUSSUN TATLIM

HADİSKOCUMM BURDAAAA

MERVE BİZİ BIRAKMIŞ GÖRDÜĞÜM KADARYLA. BENGİ YOK YA ONDAN MI BİLMEM

MDK55 SENDE HOŞ GELDİN TATLIMMMM ARAMIZA İNŞALLAH DAİMİ BİZİMLE OLURSUNN.NORMALDE BİZİM BURASI PEK Bİ NEŞELİ KALABALIK OLURDU AMA TKB TOPİKİ BOŞLAYINCA BÖYL OLUYO

EZ ZMANDA ESKİ HALİMİZE DÖNMEK DİLEĞİ İLEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…