Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

moodun hamilelik uğuru olurmusunuz? topiği mesela?

saracımm kız sesin çıkmıyoo...konuşamadık bacım..senide çok öpüyom canım

hadi iyi akşamlar kızlar

tatlım işlerim vardı bi bakayım demiştim bende nseni öpüyorum çok

ellerine sağlık canım afiyet olsun kız hadişko sen benim topiği hiç ziyarete gelmiyon küserim heee

üstüne görmüş olmayasın yarında olmazsan bi kanda baktır bakalım canım inşallah hamişsin kız

hadiskoo nbrsin cnmm geçmiş olsun...
bende dün kucağımdan aşşa çayı döküwerdim üstüme bide oturuyordum yani kuşum we bacağım biras yandı...ama hafif ....

geçmiş olsun moodcum dikkat et bacım kendine

saol bacım ya hiç sorma bende bugünlerde bi dikkatsizlik bi unutkanlık aldı başını gidiyoo napem bilemedim aşırı unutkanım ben yaww

saol bacım ya hiç sorma bende bugünlerde bi dikkatsizlik bi unutkanlık aldı başını gidiyoo napem bilemedim aşırı unutkanım ben yaww

deli kızzz kocana söle ağzına versin çayı sen içmeyi becerememişsin hehe benim adımda sakar çıktı zaten neyi elime atsam düşüo bismillah desem bile hehe elime mi işesemmm büyükler öle derdiiiii

bana link gönder bebem ben nerde oldunu bilmiom buraya bile zor giriom seni aramaya kalksam bulamamda

kızz ölemi olur biliosun normalde 3 ünde olmam gerekiodu 16 sı geldi geçti 19 unda oldum geç olunca üstüne görme olurmu ama normal kan bu öle kahve rengi değilki bilmiom belki yavaş yavaş kendimi hazırlıorumdur çok bozuldu dengem dengesizdim zaten iiiceee mal oldm:)

hayırlısı olsun tatlımm....

kızlar yani bi topik açtım bende belki uğur getirir dieorayada beklerim hepicinizi

kızlar topiğinize gelmem için bana link atıverin şimdi kafam karışıo bi oraya bi oraya ben geçmişten giriom hep bu sayfaya direk girebiliom yani hiç anasayfadan giresim gelmio arıom bulamıom delleniom

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu tatiller

bana link gönder bebem ben nerde oldunu bilmiom buraya bile zor giriom seni aramaya kalksam bulamamda

bulmuşsun topiğimi ama ben yoktum tüh

estağfurullah kendine mal deme ama olabilir tabi bebek yerleşirken de kan gelebilir az miktarda bide 1 gün gibi kısa sürmesi dikkat çekici bi iki gün dur gelmezse bi kan testi yaptır ne kaybedersinki

hayırlısı olsun tatlımm....

kızlar yani bi topik açtım bende belki uğur getirir dieorayada beklerim hepicinizi

hayırlı uğurlu olsun topiğn geliriz canım sende menim topiğime gelmedin bende seni beklerim

kızlar topiğinize gelmem için bana link atıverin şimdi kafam karışıo bi oraya bi oraya ben geçmişten giriom hep bu sayfaya direk girebiliom yani hiç anasayfadan giresim gelmio arıom bulamıom delleniom

tatlım bulunduğun sayfsyı çıkmadan sık kullananlara eklesen nete girdiğinde aramak zorunda kalmazsın direk en son yazdığın yazıdan başlarsın

Son düzenleme:
yolk ben kolay giriom da anasayfaya girdimde bulamıodum aradımı kendi profilimdende buluom sonra öğrendimki kişinin açtığı konulardan bulabiliomuşuzzz

ooh gez annem sende geeez yrasıın ben burda sıkıştım kaldım 3 günde patladım sıkıntıdan kocişte perşembe cuma gideriz diyo kızdım küstüm bende çarşmbaya kadar zor durcaadım zaten dahası çıktı bidee gezebilsek içim yanmazdı gene evdeyiz gene evdeyiz patlıycam haa :84: inşallah kociş antepi maraşı faalan bari gezdirirde vakit geçer hiç diilse yaa
gızz sen gittin benim kırmızılar geldi seni bekliomuş dimekki keşke yaza gideydinizzz çok sevinmiştim kızzz bidaha gisdersiniz belkim hamiş kalır kutlarsınızzz

hadi yaa senindemi kuzum neyse hayırlısı böyleymiş dimekki daha var meleklerimizee.. kız bu arada benim adet bi tuhaf oldu 4 gün sürdü ilk 1-2 gün güzel geldi ilç içince sonra birden bitti şimdide 2 gündür miğdem ekşiyo falan nooliy didim gebemiyim acabaaa idrardada bi koku var adetim bittiğinden beri sizce nedendir? :26:

valla canım hiç bilmiorum keşke gebelikten olsa umarım öledir ilaç içmeseydin keşke

günaydın kızlarrr
herkese mutlu pazarlarrr
3 gün erken teşrif etti benim kırmızılarr:2:
salı günü dr.ma gidcmmm

selam cnm nassın sanada mutlu pazarlar benim kırmızılar gelmedi kıs hala bakalım ama umutlu deilim yarın gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…