moodun hamilelik uğuru olurmusunuz? topiği mesela?
saracımm kız sesin çıkmıyoo...konuşamadık bacım..senide çok öpüyom canım
hadi iyi akşamlar kızlar
saol canım he sorma kabızım sandım makatım çok acıyo çok şükür kabızlıktan kurtuldum bu sefer ishal olmuşum şuan iiyim neyseki ---sen nasılsın canımmm
yayla çorbası dün yapçaktım pazı sarmasının yanına makarnam vardı diye yapmamıştım
bugün yayla çorbası yapacam birazdaha sarmam var yanınakızartma isterlerse yaparım yirik ben geçen yapmıştım yumurtalı ıspanak eşim löpür löpür götürdü yine
canım benimmm allah kabul etsin öncelikle olsanda zamanımız çok boşver bende oldum ama dün oldum işte saat sabah 11 gibi uyandım kalkamamışım dedim eyvah olmuşum bugün bitti 1 gün 7 saat sürmüş oldu bakalım devamı gelcekmi
hadiskoo nbrsin cnmm geçmiş olsun...
bende dün kucağımdan aşşa çayı döküwerdim üstüme bide oturuyordum yani kuşum we bacağım biras yandı...ama hafif ....
tatlım işlerim vardı bi bakayım demiştim bende nseni öpüyorum çok
ellerine sağlık canım afiyet olsun kız hadişko sen benim topiği hiç ziyarete gelmiyon küserim heee
üstüne görmüş olmayasın yarında olmazsan bi kanda baktır bakalım canım inşallah hamişsin kız
geçmiş olsun moodcum dikkat et bacım kendine
saol bacım ya hiç sorma bende bugünlerde bi dikkatsizlik bi unutkanlık aldı başını gidiyoo napem bilemedim aşırı unutkanım ben yaww
bana link gönder bebem ben nerde oldunu bilmiom buraya bile zor giriom seni aramaya kalksam bulamamdatatlım işlerim vardı bi bakayım demiştim bende nseni öpüyorum çok
ellerine sağlık canım afiyet olsun kız hadişko sen benim topiği hiç ziyarete gelmiyon küserim heee
üstüne görmüş olmayasın yarında olmazsan bi kanda baktır bakalım canım inşallah hamişsin kız
tatlım işlerim vardı bi bakayım demiştim bende nseni öpüyorum çok
kızz ölemi olur biliosun normalde 3 ünde olmam gerekiodu 16 sı geldi geçti 19 unda oldum geç olunca üstüne görme olurmu ama normal kan bu öle kahve rengi değilki bilmiom belki yavaş yavaş kendimi hazırlıorumdur çok bozuldu dengem dengesizdim zaten iiiceee mal oldm:)
bana link gönder bebem ben nerde oldunu bilmiom buraya bile zor giriom seni aramaya kalksam bulamamda
kızz ölemi olur biliosun normalde 3 ünde olmam gerekiodu 16 sı geldi geçti 19 unda oldum geç olunca üstüne görme olurmu ama normal kan bu öle kahve rengi değilki bilmiom belki yavaş yavaş kendimi hazırlıorumdur çok bozuldu dengem dengesizdim zaten iiiceee mal oldm:)
hayırlısı olsun tatlımm....
kızlar yani bi topik açtım bende belki uğur getirir dieorayada beklerim hepicinizi
kızlar topiğinize gelmem için bana link atıverin şimdi kafam karışıo bi oraya bi oraya ben geçmişten giriom hep bu sayfaya direk girebiliom yani hiç anasayfadan giresim gelmio arıom bulamıom delleniom
yolk ben kolay giriom da anasayfaya girdimde bulamıodum aradımı kendi profilimdende buluom sonra öğrendimki kişinin açtığı konulardan bulabiliomuşuzzzgünaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu tatiller
bulmuşsun topiğimi ama ben yoktum tüh
estağfurullah kendine mal deme ama olabilir tabi bebek yerleşirken de kan gelebilir az miktarda bide 1 gün gibi kısa sürmesi dikkat çekici bi iki gün dur gelmezse bi kan testi yaptır ne kaybedersinki
hayırlı uğurlu olsun topiğn geliriz canım sende menim topiğime gelmedin bende seni beklerim
tatlım bulunduğun sayfsyı çıkmadan sık kullananlara eklesen nete girdiğinde aramak zorunda kalmazsın direk en son yazdığın yazıdan başlarsın
günaydinlar kizlar, iyi haftasonlari hepinize...
günaydınnn herkezlere
belinaycım nasılsın canım bugün geç gelenlerdenim çok yoruldum of puf amannn
iyi canım sen nasılsın ne iş yaptın
ooh gez annem sende geeez yrasıın ben burda sıkıştım kaldım 3 günde patladım sıkıntıdan kocişte perşembe cuma gideriz diyo kızdım küstüm bendeselam hanımlar nasılsınız
ayol 23 nisandan dolayı okullar tatilmiş p.tesi salı
bende memleketime gidiyorum bugün
fırsat bulursam nete girerim yoksada çarşambaya kadar yokum
merak etmeyin anacım özleyin beniii
kaz hadiskooo
adanaya geliyom kızzzzzzzz
gızz sen gittin benim kırmızılar geldi seni bekliomuş dimekki keşke yaza gideydinizzz çok sevinmiştim kızzz bidaha gisdersiniz belkim hamiş kalır kutlarsınızzz
ooh gez annem sende geeez yrasıın ben burda sıkıştım kaldım 3 günde patladım sıkıntıdan kocişte perşembe cuma gideriz diyo kızdım küstüm bendeçarşmbaya kadar zor durcaadım zaten dahası çıktı bidee gezebilsek içim yanmazdı gene evdeyiz gene evdeyiz patlıycam haa :84: inşallah kociş antepi maraşı faalan bari gezdirirde vakit geçer hiç diilse yaa
hadi yaa senindemi kuzum neyse hayırlısı böyleymiş dimekki daha var meleklerimizee..kız bu arada benim adet bi tuhaf oldu 4 gün sürdü ilk 1-2 gün güzel geldi ilç içince sonra birden bitti şimdide 2 gündür miğdem ekşiyo falan nooliy didim gebemiyim acabaaa idrardada bi koku var adetim bittiğinden beri sizce nedendir? :26:
günaydın kızlarrr
herkese mutlu pazarlarrr
3 gün erken teşrif etti benim kırmızılarr:2:
salı günü dr.ma gidcmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?