Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşbuldum tatlım sağol cnm ewet ummadığım anda oldu hiç beklemiyodum hala çok şaşkınım inanamıyorum kıs ben şimdi hamişim ya amin cnm hayırlısıyla kucağıma almayı allahım nasip etsinetmemmi kuzum tabikide dua ederim inşallah seninde en kısa zamanda karnına bebişin konsun allah çok büyük dualarımızı elbetteki duyuyor umarım seninde 2.bebişin seni çok bekletmez cnm bakarsın prensesin gelir hayırlısı güzelim

ayyyyyyy evet yaaa bir kızım olsa ne güzel olurdu
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli inşallah

oo ne güzel temiz çıkması hadi hayırlısı bakalım
çalışma malışma yok malesef
tam çalışma yapacağımız akşam eşimin yengesi bacağını kırmıştı ona bakmaya gittik
çok kızdım eşime neyse dedim yine
bakalım bu akşam ne olacak ????

günaydın kızlar..
Bugün 27 nisan yani regl günüm doktorum bugün gebelik testi istedi sağlık ocağına gittim ama çarşamba öğleden sonra dedi.
Ya başka biyerdemi yaptırayım. regl olucam ama olamadım. göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile. Beklesemmi acaba?:44:

HAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....

sultanım çok sevindimmmmm gözün aydın hürremcim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin gönlüne göre versin kızın olsun inşallahhhh oğluma alayım hemmmm
maşallah canım bebekimizin cinsiyeti netleşmiş
sağol canım evet netleşti bakalım darısı sana olsun canım kan pıhtılaşması çıkmış ama diğerleri iyiymiş seninde çok sevindim

AMİNNNNNNNNN
günaydın kızlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallah ..
AMİNNNNNNN

buldum topikleri kızzz nie tembel diosuın bana zilli biliosun hamilelik şüphesinden yaptırmadı eşim aşağısı yapılırkn bende evimi halledim hazır eşim evde değilkennnn gelipyte yardım etmedin aşk olsun sana işmi yaptrıcam sandın yoksa kızzzz gelmedinnn ya yazdım ahada dur nereye yazım die bakıom ahada yazdım braya bidaha gelirde bana uğramazsan çekicen var benden telde verdik hiç tenezzül etmedin seni kankalıktan reddd edecem haaa gitçem hürcümle modcumla saracımla kankiş olcak hıhhhh

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

Allah bu mübarek günün hatırına bebeklerimizi göndermek için bizleri çok beklemez inşallah

inşallah tatlım allah gönlüne göre versin hayırlısıyla güzel bir prenses ayyy ne tatlı

asucummmm hamilemisin canimin ici cokkkkk mutlu oldum rabbim saglikli bi sekildr kucagina almayi nasip etsin...bizede dua et...cok opuyorum...kendine ve bbebise ii bak

asucummmm hamilemisin canimin ici cokkkkk mutlu oldum rabbim saglikli bi sekildr kucagina almayi nasip etsin...bizede dua et...cok opuyorum...kendine ve bbebise ii bak

canım benim çok sağol ben çok şaşkınım hala inanamıyorum amin cnm inşallah tabikide dualarım sizinle!!!!!!!!!

ayyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmm bizim topik ne güzel oldu böyle yaaaaaaaaaaaaa ohhhh çok sevindimmmm hürrem gibi 5 liyecen galiba eşin ne dedi ayyyyyyyyyy çok heyacanlandım canım benim çok mutlu oldum darısı kardeşine ablama ve burda isteyen herkese...

sağol canım eşim çok mutlu ben şaşkın hala inanamıyorum amin isteyen herkese nasip etsin rabbim darısı onların başına olsun nikolayım .yok hürrem gibi 5 yapmam bu son nokta artık hayırlısı olsun cnm

canım acile git yaptır 15 dk bile sürmez çıkar :26:

hşgldn cnm yok bişeyim geçti...ama rahim filmi çekilicekmişim kararsız kaldımm

bence çektir canım hiç korkma korkunun ecele faydası yok kafan rahat eder. Üstelik anestezi ile de çekiliyormuş :26:

hürr çok sevindim canım ya tebrik ederim ne kadar mutlusundur kimbilir allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlat versin hamileliğin de çooookkk güzel rahat geçsin inşallah canım.. darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim..

kızlar bu arada apartmanda tadilat vardı internet hattında problem oldu 1 aydır falan giremedim. herkese selamlar bol bebişli günler

özlemezmiyim deli özlettin tabi lütfen bukadar uzun süre ayrı gayrı düşmeyelimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…