Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım acile git yaptır 15 dk bile sürmez çıkar :26:

bence çektir canım hiç korkma korkunun ecele faydası yok kafan rahat eder. Üstelik anestezi ile de çekiliyormuş :26:

canım ben bugün düşündüm taşındım. bütün regl belirtilerini taşıyorum. yüzüm sivilcelendi. vucut şişkin, göğüs uçlarıma dokunamıyorum. yani kesin regl olacağıma inanıyorum. o yüzden regl i beklemeye karar verdim. çarşambaya kadarda olurum sanırım. sağlık ocağındanda sonucu o zaman alırım. Kısmet diyelim yanii

hürrrrr kuzummmm çok çok mutlu oldummmm allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsinnnnn bu arada özel msj kutun dolmuşşş lüffenn boşalttt sana bişi sorcam :)

gözün aydın canımmm

Oyyy ben daha regl olamadım karnım kocaman şişti. hamile kalmadan doğurcam galiba

regl günün ne zamanki geçtimi gününn cnaımm inşallah olmazsın 9 ay boyuncada hamişim dersin bize biz bu kelimeyi çok seviozzzz (hamileyimm)ay bizede nasip olur inşallah :49şimdi şuraya kadar okuyan olursa beni hamiş sanıcaklar direk hamileyim sözüne takılan olur muhakkak yok kızlar değilim ama olcam hissediommmm

ayyyyyyyy ne güzel bir haber aldımm gelir gelmezzzzzzz

Hurr cüüümmmmm çok sevndmmm cnm benimmmmmm allah tamamına erdirsinnnn

Oley aramızda fazla zaman yok beraber doğurcaz sayılırrrrr

mdkcımm tatlım senin adın neydiiiii böyle akılda tutmak zor oluyo:26:

nasılsın başakcmm
ben pazartesi günü rahim filmi çekilicem allah izin werirse
sen çekilm,işmiydin acaba:26:

ee anlatsana annenlerdemisin hala neler yaptın eşin napıyoo

gel buyur canım

şimdikkkkk tatlımmm normalde bizim bu nadide topikimzz çok kalabalık bol çenelii olurduu. fakat bu aralar hatunlarımıza bişiler olmş olmalı kii eski performansını bulamıyoruz topikin.

normalde benim evimde net olduğu için sık sık buralarda olurdum fakat 1 aydır ankaraya anneme geldim o yüzden maalesef sık sık gelemiyorum.

sen ne sıklıkla internete girebiliyorsun evinde net varmıı merak ettim

evimde net var ama her akşam takılamıyorum gündüz işteyim yoğun olmazsam burdayım işte canım

ohh ohh bütün kızlar toplandık toplandık..

ooo kimler gelmiş kimler hoşgeldin dolunay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…