Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hurcumm hayırlı olsun hayatım sağlıkla inşallah doğurursun, sabrettin bak muradına erdin bizede dua et canım öptüm

tebrikleeeeeeerrr,,ALLAH tamamına erdirsin ve en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşalllahhhhhh:)))

duman hoşgeldin cnaım duydunmu kız hürrem sultanımızzzz hamişşşşş 4 haftalık hemdeeee allahım korusun ikisinideee

tatlım senin bebişte büyüo minnacık bişey nasılsın tatlı hamişş kız hamiş kalsam hiç bi bilgim yok nasıl olur süreç falan çok acemiyimm ama nasp olsun bizede yha çok istiyomm püff

saol canım ben ve bebişim çok iyiyiz. haftaya doktor kontrolümüz var :)) bende acemiyim ama kadınlar kulübü sayesinde bütün sorularımın cevabını bulabiliyorum canım. inşallah en kısa zamanda sende hamiş kalırsın arkadaşımmmm

canımmmmmm çokk tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin taze hamiş :) kendine ve bebişine ii bak

GÜNAYDIN CANLARIM
HAYIRLI CUMALAR RABBİM GÖNLÜNÜZDE NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNŞALLAH AMİN.

maşallah canım süper bişey buu hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah

kızlar topiğinize gelmem için bana link atıverin şimdi kafam karışıo bi oraya bi oraya ben geçmişten giriom hep bu sayfaya direk girebiliom yani hiç anasayfadan giresim gelmio arıom bulamıom delleniom

kız sayfanın başında seçenekler var ordan konuya abone ol tıkla aboneliklerinde bulursun canım

kızz gardrobumu temizledim yazlık kışlık ayarladım nevresimleri yıkadım taktım yatak odamı bitirdim yarın allah kerimmm

tembel teneke benim iş biteli haftalar oldu üstelik adana yanıyordu ben ordayken

günaydın kızlarrr
herkese mutlu pazarlarrr
3 gün erken teşrif etti benim kırmızılarr:2:
salı günü dr.ma gidcmmm

canım üzülme hayırlısı :26:

arkadaşlar bende yeni katıldım.. 24 yaşındayım 10 aylık evliyim ve bu zamana kadar hiç korunmadık..bu topik umarım uğur getirir:))

hoşgeldin canım umarım uğurlu gelir topicimiz

özledinmi kız beni geldim bak

cok yeni arkadaşlarım selam :) günün ilk saatlerinde ben geldim..
ve hamile olmayaraktan geldim....

neşeyle hamile kalmak haram oldu bana

üzülme yaaa aylarca bekleyenler var olupta bebeğini kaybedenler var isyankar olmayalım lütfen Rabbim zamanını biliyor herşeyin

tatlım test sonuçların temiz çıkmış çok sevindim inan inşallah ikinci bebeğin çok bekletmeden gelir artık için rahat halvet çalışmalarına başla

yok canım hemen başlamayı düşünmüyorum kürtaj olalı 2 ay oldu daha kendimi toparlayamadım

kız 23 nisan tatilini fırsat bilip adanaya gittim evde net yok ya mesajını sonra gördüm canım hastaneler koşturmaktan öldüm dün akşamda evime geldim
bir dahaki sefere inşallah kankam

Kızlar kocış sonucu temiz çıktı çok mutluyum ınş bebeğimız bizi daha fazla bekletmez

maşallah hade bakalım kim tutar sizi

kızlar muhasebeciler çoğaşdı kız mdk sendemi muhasebecisin bi topikte bizmi açsakkkk .9

günaydın hadiyecim evet canım benimde dikkatimi çekmeye başladı artık kimle tanışsam muhasebeci
topik topik takip edilmiyor o kadar çok canım yaa zor oluyor ama meslekle ilgili danışabileceğimiz bi topik açabiliriz...
ne dersin ????

GÜNAYDIN CANLARIM
HAYIRLI CUMALAR RABBİM GÖNLÜNÜZDE NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNŞALLAH AMİN.

günaydın sevinçim hoşgeldin
özlettin kendini valla nasıl geçti tatil bakalım ????

evet canım hayırlısı bakalım bendan sonra ne olacak ama hemen çalışmaları düşünmüyorum kürtaj olalı kısa bir süre oldu ruhen ve bedenen kendimi toparlayamadımki
Allahım hepimiz için hayırlısını versin inşallah.

günaydın canım hoşbulduk
pek tatil gibi değildi hastanelere koştum test sonuçlarım için
genetik testlerimiz temiz çıktı çok şükür
Heterezigotmuşum yani kanım pıhtılaşmaya meyilliymiş :26::26:
Aspirin felan kullanacağım.
Ailemide gördüm geldim bende özledim tatlım
sen nasılsın varmı bir gelişme
çalışmalara devammı

hürrem hoşgeldin tatlım günaydın
hayırlı uğurlu olsun bebeğin
Rabbime sığınmakta fayda var bak görüyormusun
hiç umulmadık zamanda geliveriyor.
Sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah kucağına meleğini.
Bana da dua et oğluma kardeş yapabileyim

günaydın kızlarrrr hepinize hayırlı cumalar allah hepinizin istediğini gönlünüze göre versin inşallah aminBu arada bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum sağolun iyi dilekleriniz için iyiki sizler varsınız iyiki burdayım sizlerle arkadaş olmuşum çok şanslı görüyorum kendimi sizi çokkkkkkkkkk seviyorum canım arkadaşlarım benim bebiş isteyen bütün arkadaşlarıma dua edicem inşallah sizinde en kısa zamanda karnınıza bebişiniz konar rabbim hayırlısını versin. bu cuma mübarek günde allah dualarımızı kabul eder inşallah [kıslar hadi halvete!!!!!!!!!!!!!!]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…