aramıza hoş geldin meslektaş rabbim bol bol şifalar versin inşallah
umudunu hiç kaybetme canım
amin canım gelsin inşallah bebişler...
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SONUCUMU ALDIM BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için allah isteyenlere versin inşallah sizin için dua edicem....4 HAFTALIK HAMİŞİM
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SONUCUMU ALDIM BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için allah isteyenlere versin inşallah sizin için dua edicem....4 HAFTALIK HAMİŞİM
aramıza hoş geldin meslektaş rabbim bol bol şifalar versin inşallah
umudunu hiç kaybetme canım
amin canım gelsin inşallah bebişler...
duman hoşgeldin cnaım duydunmu kız hürrem sultanımızzzz hamişşşşş 4 haftalık hemdeeee allahım korusun ikisinideee
tatlım senin bebişte büyüo minnacık bişey nasılsın tatlı hamişşkız hamiş kalsam hiç bi bilgim yok nasıl olur süreç falan çok acemiyimm ama nasp olsun bizede yha çok istiyomm püff
hadiskoo nbrsin cnmm geçmiş olsun...
Bende dün kucağımdan aşşa çayı döküwerdim üstüme bide oturuyordum yani kuşum we bacağım biras yandı...ama hafif ....
deli kızzz kocana söle ağzına versin çayı sen içmeyi becerememişsin hehe benim adımda sakar çıktı zaten neyi elime atsam düşüo bismillah desem bile hehe elime mi işesemmm büyükler öle derdiiiii
kızlar topiğinize gelmem için bana link atıverin şimdi kafam karışıo bi oraya bi oraya ben geçmişten giriom hep bu sayfaya direk girebiliom yani hiç anasayfadan giresim gelmio arıom bulamıom delleniom
kızz gardrobumu temizledim yazlık kışlık ayarladım nevresimleri yıkadım taktım yatak odamı bitirdim yarın allah kerimmm
günaydın kızlarrr
herkese mutlu pazarlarrr
3 gün erken teşrif etti benim kırmızılarr:2:
salı günü dr.ma gidcmmm
arkadaşlar bende yeni katıldım.. 24 yaşındayım 10 aylık evliyim ve bu zamana kadar hiç korunmadık..bu topik umarım uğur getirir:))
kızlar nasılsınzı bakim başak çokgüsel özetle hal hatır sormuş bizimle ilgili merak ettiklerini en güzel bu şekilde sorulabilirdi herhalde hell kız sna bebiş naısl sen nasılsın bakenn sen yoksun die kimse gelmio sevinç annesinde özledim ben geldimde kimsecikler olmuo of puff
cok yeni arkadaşlarım selam :) günün ilk saatlerinde ben geldim..
ve hamile olmayaraktan geldim....
neşeyle hamile kalmak haram oldu bana
kızlar buarada bugün dr a gittim kesin erkek dedi.....
sizler napıyosunuz geçmişi fazla okuyamadım valla varmı güzel haberler ?
sağol canım haştayım yaa uff
tatlım test sonuçların temiz çıkmış çok sevindim inan inşallah ikinci bebeğin çok bekletmeden gelir artık için rahat halvet çalışmalarına başla
kzıım senc2 hafta sonra gelcem demedinmi şuan adanadamısn nie gelmion peki bana tel no da verdimmm deli kızz bende özledim seni bu arala rpek takılamıom topiğe aşağısı mağlum bide benim eve başladım gel beraber yapalım kızzz
Kızlar kocış sonucu temiz çıktı çok mutluyum ınş bebeğimız bizi daha fazla bekletmez
kızlar muhasebeciler çoğaşdı kız mdk sendemi muhasebecisin bi topikte bizmi açsakkkk .9
GÜNAYDIN CANLARIM
HAYIRLI CUMALAR RABBİM GÖNLÜNÜZDE NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNŞALLAH AMİN.
kızlaaaar napıyonuz bakalım??? noldu buraya nazarmı değdi, topik başkanı gitti yavru kuşlaaar gibi yuvayı terketti herkes.... tamam biliyorum bende uzak kaldım, ama ne bileyim tatildi falan filandı derken doğru dürüs nete giremez oldum, ne yalan sölim her akşam geliyorum bakıyorum kimse yok bende sıkılıp gidiyorummama özledim yatmadan önce muhabbetlerini,ben yatıyorum deyip yarım saat daha konuşmayı filan.. sevinccim cnm değerin iyi bence heterezigot tek taraflı bi mutasyon ve dr unda dediği gibi tehlikeli bişi diil,zati senin ondan iğnesiz filan beben olmuş anladıydım ben inşallah başka sıkıntı filan da çıkmaz....belinaysucuum anladığım kadarıyla seninde test sonuçların temiz çıkmış yani bebiş için bi engel yok o zamaaan çalışmalara bi hız verme zamanıdır artık hepiniz iyisinizdir inşallahhhhh.... öpüyorum sizi kızlar.iyi geceleeeer
günaydın hadiyecim evet canım benimde dikkatimi çekmeye başladı artık kimle tanışsam muhasebeci
topik topik takip edilmiyor o kadar çok canım yaa zor oluyor ama meslekle ilgili danışabileceğimiz bi topik açabiliriz...
ne dersin ????
günaydın sevinçim hoşgeldin
özlettin kendini valla nasıl geçti tatil bakalım ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?