Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hurremmim yaaaaaaa:)tebrikler canımmm:)Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bitanammmm çoookk sevindimmm...
bence kız olacak:)sen çok tatlı bi karusun ve Allahım kalbine göre versin,kız çocuğunu istiyordun inşallah sağlıklı ve annesi kadar güzzel bir kızın olur tatlımmm:)

ohh ohh bütün kızlar toplandık toplandık..
ohhhhhh seninle denk geldiğime sevndmmmmmm
evimde net var ama her akşam takılamıyorum gündüz işteyim yoğun olmazsam burdayım işte canım
anladm tatlımm işteyken nete girmek daha kolay yaa bende çalışırken hergün ohhh takılırdım ama evdeyken fırsat bulup giremiyor insannnn.
ee tatlım anlat bakalımmmm yaşın kaç kaç yıllık evlisin kaç zamandır bebiş çalşmaları yapıyosunnn ve neden gelmiyorrrr sıpacıkkkk
hoşbulduk canımcım:)ee nerde bu karular...?mood başşakk nannnn nerdesiniz nannn delirtmeyin beniii

ayy sana msj atıyodummmm:18:

moodum nasılsın tatlım?biraz biraz gelişmeler var tatlım ama asıl havadis çarşambaya:)

başağım canım benim,inşallah kolay bir hamişlik yaşarsın canım,hala inanamamakta haklısın nan bizde inanamıyoruz zaten:)

ama Allahım çok büyük işte,nasılda veriyor mucizelerini dimi

hşgldn gülümmm
yeni topik açtım oradaydım hiç gelmedin topicimize
sen nerelerdesin nasılsın bebemmm

sevgilim ben olmuşum leyla sen benim kusuruma bakma bu aralar olurmu:)

menepozlu teyzeler gibiyim bi ter basıyo kaçıyorum bi üşüyorum dönüyorum falan gelip geçicek işte böyle

ayyyy çok heyecanlandım şimdi bak neler oldu anlat bana ....
çarşamba neler olcak kızzz ayy çatlatma beni ....çok sewindim mutlu hbrler werirsin inşallahhh

çarşamba neler olcak kızzz ayy çatlatma beni ....çok sewindim mutlu hbrler werirsin inşallahhh

evet evde zor oluyor
24 yaşındayım 10 aylık evliyim 8 aydır korunmuyorum
doktorum hiç bi sıkıntım olmadığını söyledi
ama evle ilgili sıkıntılarım var sıpam o yüzden gelmiyor bence

cnm mesaj atmak için 10dk beklemek gerekiyor burda yanıtlayım mesajını.

ne ara hamiş kaldığımı ben ve eşimde anlaamdık açıkçası. son zmaanlarda çalşmaları çok yavaşlatmştık. hiç önemsemiyorduk ben hemen fırlayıp banyoya giriyordum. yumurtlama dönemi falan onlar zaten aklımızın ucundan geçmniyordu. çünkü evdeki durumlar iyice sarpasarmıştı. eşime resti çekmiştim. ben ankaraya gidip biraz kafa dinliycem bbu evde yaşamak istemiyorum artık diye çıktım geldim ankaraya. o yüzden bebiş mevzusunu düşünmüyorduk zaten huzurumuz bozuk diye.
ve ankaraya geldim 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. öyle bir anda geldi ki bebişim inanamadım. herşey kötü giderken iyice bıkmşken pes edip eşimi bırakıp buraya gelmişken...... Rabbimm öyle bir zmaanda gönderdi kiiiiii hayatımıza ışık olduuuu muhakkak O en doğru zmaanı biliyor demekki zmanı gelmişş artık.

evet evde zor oluyor
24 yaşındayım 10 aylık evliyim 8 aydır korunmuyorum
doktorum hiç bi sıkıntım olmadığını söyledi
ama evle ilgili sıkıntılarım var sıpam o yüzden gelmiyor bence

tatlım daha çok yeni evlisin kuzumm umutsuz olma bu kadar . doktorlar 1 sene olmadan bakmıyor bile. hele bi seneni doldur diyee.

ayrıca 2 ay neden korundun bu arada evle ilgili sıkıntın nedir inşallah kaynanayla oturmuyosunnn

moodum gelişme şöyle oldu...ben bizimkini aradım yarın sana geliyorum diye..biliyosun işyerinin civarında ev tutmuştu..ya gelirsin yada biter falan rest çekmişti...bende gelmem demiştim

neyse 3gün tatilim var benimde,2gece yeni evi(miz)de kalayım diyorum,hem eteğimizdeki bütün taşları dökeriz dedim..
gelmek istiyosan gel dedi sıpa eminim sevinmiştir:)neyse tabi çaktırmıyor:)ağır abi ya:)alıcam ben yarın o havasını:)

yani kısaca moodum ve kızlar,ben elimden gelen artık son şeyide yapıyorum..bu saatten sonra ya barışırız yada

1aya kalmaz boşanırız...çarşamba işbaşı yapıcam,ogün kısmet olursa son durumu iletirim kızlar:)

uyyy minik fasulyeye bakın siz:)annesiyle babasına huzur vermeye gelmiş:)canımm yeğenim o benim bak nasıl uğurlu geldi size:)

inşallah hep böyle mutlu ve huzurlu olursunuz tatlım:)

cnmmmm inşallah tez zmanda sende yaşarsınnn bu duygularıııı Rabbimm sorunlarını halletmeyi nasib etsinnnnnn hakkında hayırlısını versin inşallahhhhhh

ayy hadi inşallah güzel gelişmeler olucak eminim oda sewinmiştir ama işte bize belli etmemek için taş kesilirler nedense hep erkeklerin huyu böle ...
kızz bak sana da başak gibim olmasın içime öle doğuyor tam biticeği anda hayat yeni başlıyorrr ....ahhh ahh kız negüsel olur yawww ....

bebiş için o kadar umutsuz değilim çünkü olsun diye fazla uğraşmadım
doktorumda aynısını dedi 1.yıl dolsun kontrole gel dedi
Belki hemen olur diye korundum ama ilaç falan kullanmadım başka yöntemle korundum
Malesef kv le oturuyorum

sevinmiştir bencede canım hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun artık ...........................

abovvvv kuzum yaa kıyamammmmmmm yavrummmmmmm annemmmmmmmmmm sende bendensinnnnn talihsiz kuşummmm vay ben başımı nerelere vurammmmm

huzur var mı huzur

dolunaycımmm efsuncummm mood cummmmmm kusura bakmayın ben artıkın çıkıyımm. mide bulanma aşaması geçti bu günlerde zırt zırt karnım acıkıyo. biliyorum aslında ben değil bebiş acıkıyo ve onun için hemen bişiler yemek istiyorum. çünkü onun acıktığını hissedince duygusallaşıyorum oturup ağlıyorum
o yüzden daha fazla aç kalmadan gidip bişiler yemem gerek. sizi seviyorummmmmmmm. topikimizi ihmal etmeyin lütfennnnnnnnnn

afiyet olsun ikinizede tatlım
çoğunlukla burdayız artık
gel bi ara dertleşek senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…