merhaba cnmm nasılsınn bebişin nasıl ..selam kızlar nasılsınız?
merhaba serayımmmoodcum merhaba cnmm nasil oldun film cektirmissin..
merhaba cnmm nasılsınn bebişin nasıl ..
merhaba serayımm
ewet dün çekildimm çolk şükür bugün biras daha iyim tamiz çıktı çok şükür ....
seninde lekelenmen gelmiş bence bekle bakalım belki başka gelmes inşallah da bebişin gelir kırmızıların yherine
kıs hadisko profildeki resimdeki güzel hatun senmisin ayol
niye kaçıon yaa daha yeni geldin ya
sevinç gelmedi bende bekliyorum
sevindim cnm temiz cikmasina filmden sonra hemen hamis kalirsin insallah cnm..gelio cnm kirmizilar baska aylara kaldi artik...
ay kızz hergün biyer yapıorum sıcaklar üzerime çöktü sankii halim yukkkk ama direncemmmmm temizli yapayım oturdukça hem popom büyüyo hemde iice mayışıom başım ağrıcakkk sonraaa bide kaynım burda arada geliooooo pc istio
o sevinci bi yakalasammmm saçı kalmıcak ondan korkuommmmm kıyamam da uf çabuk gel kız burayaaaaa ifadeni alım senin hergün misafir kabul etme sende burda bizi unutttunnnnniye kaçıon yaa daha yeni geldin ya
sevinç gelmedi bende bekliyorum
temizle temizle nereye kadar tatlım
sen temizle evdekiler pislesin
o sevinci bi yakalasammmm saçı kalmıcak ondan korkuommmmm kıyamam da uf çabuk gel kız burayaaaaa ifadeni alım senin hergün misafir kabul etme sende burda bizi unutttunnnn
hiç sorma anacım günlük süpürüm siliom sanki ghiç el değmemiş gibi biri gelse rezil olurum off yaaaa
aynen canım aynen beraber yolak
Dün bitki kürünü söyledi gitti hala anlatacak nasıl olduğunu
merakta bıraktı bizi...
ben meraklandırdım yaa öc alıo demekki bidahaki sefere meraktan çatlatıcam onuuuu sorcak yaptınmuı tahlili sonuç ne kankaaa dicem beklemedeyimmm hıhhh
aynen canım aynen beraber yolak
Dün bitki kürünü söyledi gitti hala anlatacak nasıl olduğunu
merakta bıraktı bizi...
sevinç gelrise ben görmessem söleyin toz olımmm adanalı yaaa sonra benim saçlar gümlemesin saten ecük bişi kaldı
ben işteyim de başka bi arkadaşım var beraber oturan oda aynen öle diyo
ben temizliyorum sonra arkamı dönüp bi bakıyorum her yer pis yine diyor
kalabalık olunca öyle oluyor malesef
bilmim anacım aşağısıda yapılıo pencere balkon açmasam ev pişiooooo yaz geldi ayvalardayımmmm valla elimde kahve makinesi patladı az önce kasığım bi ağrıdı ödümmü patladı acep
bilmim anacım aşağısıda yapılıo pencere balkon açmasam ev pişiooooo yaz geldi ayvalardayımmmm valla elimde kahve makinesi patladı az önce kasığım bi ağrıdı ödümmü patladı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?