Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar nasılsınız?
merhaba cnmm nasılsınn bebişin nasıl ..

moodcum merhaba cnmm nasil oldun film cektirmissin..
merhaba serayımm
ewet dün çekildimm çolk şükür bugün biras daha iyim tamiz çıktı çok şükür ....
seninde lekelenmen gelmiş bence bekle bakalım belki başka gelmes inşallah da bebişin gelir kırmızıların yherine

sevindim cnm temiz cikmasina filmden sonra hemen hamis kalirsin insallah cnm..gelio cnm kirmizilar baska aylara kaldi artik...

niye kaçıon yaa daha yeni geldin ya
sevinç gelmedi bende bekliyorum

ay kızz hergün biyer yapıorum sıcaklar üzerime çöktü sankii halim yukkkk ama direncemmmmm temizli yapayım oturdukça hem popom büyüyo hemde iice mayışıom başım ağrıcakkk sonraaa bide kaynım burda arada geliooooo pc istio

sevindim cnm temiz cikmasina filmden sonra hemen hamis kalirsin insallah cnm..gelio cnm kirmizilar baska aylara kaldi artik...

kız seray bu bebiş çook tatlı inşallah seninde böle tatlımı tatlı olurrr oyyy bebişlerin hepsi tatlı herşeyin küçüğü güsel oluoooo

temizle temizle nereye kadar tatlım
sen temizle evdekiler pislesin

o sevinci bi yakalasammmm saçı kalmıcak ondan korkuommmmm kıyamam da uf çabuk gel kız burayaaaaa ifadeni alım senin hergün misafir kabul etme sende burda bizi unutttunnnn

aynen canım aynen beraber yolak
Dün bitki kürünü söyledi gitti hala anlatacak nasıl olduğunu
merakta bıraktı bizi...

hiç sorma anacım günlük süpürüm siliom sanki ghiç el değmemiş gibi biri gelse rezil olurum off yaaaa

ben işteyim de başka bi arkadaşım var beraber oturan oda aynen öle diyo
ben temizliyorum sonra arkamı dönüp bi bakıyorum her yer pis yine diyor
kalabalık olunca öyle oluyor malesef

aynen canım aynen beraber yolak
Dün bitki kürünü söyledi gitti hala anlatacak nasıl olduğunu
merakta bıraktı bizi...

ben meraklandırdım yaa öc alıo demekki bidahaki sefere meraktan çatlatıcam onuuuu sorcak yaptınmuı tahlili sonuç ne kankaaa dicem beklemedeyimmm hıhhh

ben işteyim de başka bi arkadaşım var beraber oturan oda aynen öle diyo
ben temizliyorum sonra arkamı dönüp bi bakıyorum her yer pis yine diyor
kalabalık olunca öyle oluyor malesef

bilmim anacım aşağısıda yapılıo pencere balkon açmasam ev pişiooooo yaz geldi ayvalardayımmmm valla elimde kahve makinesi patladı az önce kasığım bi ağrıdı ödümmü patladı acep

bilmim anacım aşağısıda yapılıo pencere balkon açmasam ev pişiooooo yaz geldi ayvalardayımmmm valla elimde kahve makinesi patladı az önce kasığım bi ağrıdı ödümmü patladı acep

ahh gülüm yaww çok komiksin walla
ödünü patlatmayasın sakın o sana çok lazımmm

anammm bacım dikkat et kendine
kablosu falan az kesikse sakın takma fişi

İhlas Suresini Okumak; KUR'ÂN'ın Üçte Birini Okumaya Denktir.' - HADİS-İ ŞERİF- {{Paylaşın ki Hayra Vesile Olun.}}

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…