Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok ilginç inşallah herşey yoluna girer...

TEBRİKLEEEEEEERRR Allah tamamına erdirsin canım yaaa ne güzel bir haber bu,arkada arkaya hamişlet patlattı haberleri..hadi seray sırada sen varsınnn

teşekkürler canım.

günaydın hatuncuklarrr...
herkes uyuyor mu hala nerdesiniz???
bir tek çalışan ben miyim bugün

Canım bana bugün tatil ama uykum kaçtı olsun yaşasın 1 mayıs

günaydın canım nasılsın bebişimiz nasıl ???

Günaydın canımcım. bebiş iyi sanırım 1 haftadır karnımın altında ağrı hissediyorum ama normal bişidir sanırım bilemiyorum. Daha varlığına alışamadık. eşim bana nasıl davranacağını şaşırmış durumda. gözlerime bakmaktan bile utanıyo bazen. Bazen tv izlerken aynı anda birbirimize bakıp gülüyoruz. şimdilik herşey şaka gibi yani daha alışamadık.
Ama çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese çifter çifter versin inşallah. :
Dün eşim diyorki ya ikizse ya üçüzse anneme derizki 3. torunun yolda deriz. oda şaşırır falan diye hayaller kuruyo
saçmalamaya başladık anlayacağın. ailelere söylemeyeceğiz şu riskli dönemler geçene kadar

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne güzel duygular bunlar canım yaaaa
okurken gülümsedim...
Bencede 3 aylık olana kadar falan söyleme
hem süprizde olur

canım nasıl durabiliyorsun yaaaaa.. :18:valla ben olsam dakkasında söylerdim heralde annemlere arkadaşlarıma

hadisko senin bu ay sahiden bi garip olmuş tatlım:44: böyle ayda 2 kez olduğun olmuşmuydu daha önceleri de.. düzensizlik varmıydı?
peki günün geçtikten 1 hafta sonra tekrar test yaptın mı:26:

canım birşey sorucam tam okuyamadım ama geçmişten sanırım tüplerde tıkanıklık mı vardı ben de yanlış anlamış olabilirim öyleyse kusuruma bakma çok hızlı atlayarak okudum geçmişi canım.. allahım mucizesini göstermiş eğer öyleyse.
ben bu tüp olayından çok korkuyorum filmi de çok ağrılı oluyor diyorlar cesaret edemiyorum. ama gidicem mecbur.. merak ediyorum ve çok stres yapıyorum çünkü.
sen bebişini ultrasonda görmüşsün allaha çok şükür herşey normalmiş o yüzden rahatlıkla (korkutmadan) sorabilirim.. tıkalı olan tüp tarafından hamile kalırsan dış gebelik riski var diyorlar o yüzden tüpler tıkalıysa korunun diyorlar tedavi olana kadar.

sana doktorun öncesinde böyle birşey dedi mi canım?

maşallah canım allah sizi hep böyle mutlu etsin yuvanız bebek sesleriyle şenlensin duaların içinde amin canım menim

canım kusura bakma ben baktığımda topikte online kimse yoktu :44:10 tane sayfada gezince görmemişim yazdığını
Seninle tanışmadık hiç sen de mi bebiş istiyosun yoksa kutsal anne misin

önemli değil canım 10 sayfa çok değil mi nasıl takip ediyorsun
Ben 4 sayfayı zor takip ediyorum hep kaçırıyorum
Evet bebiş istiyorum daha kutsal olmak nasip olmadı
inşallah oluruz...

inşallah oluruz...

ben cvp yazarak değil de bilgi almaya çalışıyorum daha çok okuyorum..

inşallah oluruz...

ay yazıcaklarım bitmeden göndere bastım

aminnnn canımminşallah en kısa sürede oluruz canım hayırlısıyla tabi sağlıkla en doğru zamanda gelicek inşallah bebişlerimiz

hadisko senin bu ay sahiden bi garip olmuş tatlım:44: böyle ayda 2 kez olduğun olmuşmuydu daha önceleri de.. düzensizlik varmıydı?
peki günün geçtikten 1 hafta sonra tekrar test yaptın mı:26:

yok canım ilk kez oldu havalardandır die düşündük ama çok garip oldu resmen belirti bile hissettim olamadım diemi sürekli adet sancısı araa ara girdi bakalım kayınvalidem dio belki yer hazırlıodurrr benim hiç günüm geçmezdi mesela tarihim normalde 3 mart oldu 16 mart oldu birde nisan 19 oldu şaşırdım

merhaba kızlar hadisko ve seray nabersiniz?hadi bakalım sizlerde inşallah hamişsinizdir bekliyorum haberlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…