ay kız benim durumlar çok karışık anlatmam 2 saatimi alırrr heheh benim reglim oldu ama çok düzensizleşti gecikti diee yaptım silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım çıkmadı 1 hafta sonra gel dedi benimkiler ziyaretime geldi bu seferde 3 gün geç geldi meğerse kan testine gittimde daha günüm geçmemiş çok tuhaf bişi yaşadım yani 1 ayda 2 kez olmuş oldummmm
TEBRİKLEEEEEEERRR Allah tamamına erdirsin canım yaaa ne güzel bir haber bu,arkada arkaya hamişlet patlattı haberleri..hadi seray sırada sen varsınnn
günaydın hatuncuklarrr...
herkes uyuyor mu hala nerdesiniz???
bir tek çalışan ben miyim bugün
canım bana bugün tatil ama uykum kaçtı olsun yaşasın 1 mayıs
günaydın canım nasılsın bebişimiz nasıl ???
günaydın canımcım. Bebiş iyi sanırım 1 haftadır karnımın altında ağrı hissediyorum ama normal bişidir sanırım bilemiyorum. Daha varlığına alışamadık. Eşim bana nasıl davranacağını şaşırmış durumda. Gözlerime bakmaktan bile utanıyo bazen. Bazen tv izlerken aynı anda birbirimize bakıp gülüyoruz. şimdilik herşey şaka gibi yani daha alışamadık.
Ama çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese çifter çifter versin inşallah. :
Dün eşim diyorki ya ikizse ya üçüzse anneme derizki 3. Torunun yolda deriz. Oda şaşırır falan diye hayaller kuruyo
Saçmalamaya başladık anlayacağın. Ailelere söylemeyeceğiz şu riskli dönemler geçene kadar
herrrkese günaydınnnn
çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişşşşlerimizzzzz
Günaydın canımcım. bebiş iyi sanırım 1 haftadır karnımın altında ağrı hissediyorum ama normal bişidir sanırım bilemiyorum. Daha varlığına alışamadık. eşim bana nasıl davranacağını şaşırmış durumda. gözlerime bakmaktan bile utanıyo bazen. Bazen tv izlerken aynı anda birbirimize bakıp gülüyoruz. şimdilik herşey şaka gibi yani daha alışamadık.
Dün eşim diyorki ya ikizse ya üçüzse anneme derizki 3. torunun yolda deriz. oda şaşırır falan diye hayaller kuruyo
saçmalamaya başladık anlayacağın. ailelere söylemeyeceğiz şu riskli dönemler geçene kadar
Günaydın canımcım. bebiş iyi sanırım 1 haftadır karnımın altında ağrı hissediyorum ama normal bişidir sanırım bilemiyorum. Daha varlığına alışamadık. eşim bana nasıl davranacağını şaşırmış durumda. gözlerime bakmaktan bile utanıyo bazen. Bazen tv izlerken aynı anda birbirimize bakıp gülüyoruz. şimdilik herşey şaka gibi yani daha alışamadık.
Dün eşim diyorki ya ikizse ya üçüzse anneme derizki 3. torunun yolda deriz. oda şaşırır falan diye hayaller kuruyo
saçmalamaya başladık anlayacağın. ailelere söylemeyeceğiz şu riskli dönemler geçene kadar
sanada günaydın canım
canım kusura bakma ben baktığımda topikte online kimse yoktu :44:10 tane sayfada gezince görmemişim yazdığını
Seninle tanışmadık hiç sen de mi bebiş istiyosun yoksa kutsal anne misin
önemli değil canım 10 sayfa çok değil mi nasıl takip ediyorsun
Ben 4 sayfayı zor takip ediyorum hep kaçırıyorum
Evet bebiş istiyorum daha kutsal olmak nasip olmadı
inşallah oluruz...
önemli değil canım 10 sayfa çok değil mi nasıl takip ediyorsun
Ben 4 sayfayı zor takip ediyorum hep kaçırıyorum
Evet bebiş istiyorum daha kutsal olmak nasip olmadı
inşallah oluruz...
hadisko senin bu ay sahiden bi garip olmuş tatlım:44: böyle ayda 2 kez olduğun olmuşmuydu daha önceleri de.. düzensizlik varmıydı?
peki günün geçtikten 1 hafta sonra tekrar test yaptın mı:26:
ben cvp yazarak değil de bilgi almaya çalışıyorum daha çok okuyorum..
selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?