- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ahh gülüm yaww çok komiksin walla
ödünü patlatmayasın sakın o sana çok lazımmm
selam kızlar
hepiniz iyisiniz inşallah
bu hain başak hala annesi gillerde mi
bi gelsin dövcem onu dicem,dövemicem ama olsun
anammm bacım dikkat et kendine
kablosu falan az kesikse sakın takma fişi
selam kızlar
hepiniz iyisiniz inşallah
bu hain başak hala annesi gillerde mi
bi gelsin dövcem onu dicem,dövemicem ama olsun
yok kabloda sorun varmış saten orda bi temassızlık vardı dokınum dedim son görüşüm oldu heheheh saten kullanmıodum deniodummm içide su doluydu mutfağım bidaha temizlenmek istemiş ondan şimdi camlarına başladım perdemi yıkadım asıcammm hamaratım die göz deydi anacım ondan dikakt etmeye çlışıom ama işteee oldu bikere
bi akşam bizdede oldu aynısı ama eşime
bende çok korktum bide üstüne ona bağırdım
kızlaar bugün yokmu yeni bi hamiş haberi
nazommmmmmmmmmmm canımmmmmmmm benim hoşgeldin nasılsın güselik
cnm valla girip okuyorum sürekli ama benim girdiğim saatlerde kimse olmuyo fazla durmuyorum o yüzden... sen nslsn??yok sanırım seray da kırmızıları gelio dio ama ümidimizi kesmioruz hala sen nasılsın cnaımın içi görünmüousn
Slm kızlar nasılsınız ben presed kullanaca m bilgisi olan var mi bi de zararı
cnm valla girip okuyorum sürekli ama benim girdiğim saatlerde kimse olmuyo fazla durmuyorum o yüzden... sen nslsn??
cnm slm hamile kalmayı kolaylaştırdığını biliyorum sadece..zararı hakkında bilgim yok..
geldim bebişim 2 gündür ama denkleşemiyoruzzzya sorma senden temizlik gazını alıp kayıplara karıştım ama ne karışmak!! apartmanda tadilat yaptılar artık nereleriyle yaptılarsa internet gitti tüm apartman internete giremedik topluca:18::18: kaç hafta problem sürdü bi de evde badana boya yaptık tabi benim temizlikler boşa gitti heryer battı camlara çamur yağmur fırtınaaaaa ooooff daha neler nelerrrrr
ama geldim burda herkes coştuuu 3 günde hem hur hem de khnea maşallahhhhhhhh hamişşşşş:118:
baksennnnn ben ne oluomburda hıom ağaç oldum seni beklamaktan bidaha bekletme kankiytonu
kızlar ben kaçıorum gelcem sevnç gelirse sölersiniz burda seni bekledi dieee
niye kaçıon yaa daha yeni geldin ya
sevinç gelmedi bende bekliyorum
o sevinci bi yakalasammmm saçı kalmıcak ondan korkuommmmm kıyamam da uf çabuk gel kız burayaaaaa ifadeni alım senin hergün misafir kabul etme sende burda bizi unutttunnnn
aynen canım aynen beraber yolak
Dün bitki kürünü söyledi gitti hala anlatacak nasıl olduğunu
merakta bıraktı bizi...
ben meraklandırdım yaa öc alıo demekki bidahaki sefere meraktan çatlatıcam onuuuu sorcak yaptınmuı tahlili sonuç ne kankaaa dicem beklemedeyimmm hıhhh
sevinç gelrise ben görmessem söleyin toz olımmm adanalı yaaa sonra benim saçlar gümlemesin saten ecük bişi kaldı
slm canım nasılsın ya yarın gelecek ürün ama kafam karıştı etraf da ki ler kullanma diyo bizim top i k de kim kullanmıştı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?