Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıs serayım niye cvp vermion hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ordamısın ses ver tatlım:79:

gunaydin kizlarr telden giriom o nedenle alinti yapamadim...karnim cok agrio hastalaniorum ben...gerek kalmadi gebelik testine ama cok sancim var hic bole olmamisti...siz napiosunuz..

ayyyy sinir etti tlf..bi alinti yapilio bi yapilmio hurrem sultanim cevap verdim kuzucum..

kıslar bende çıkıom anneme gidicem grşrüz kocaman öptüm sizi kendinize iyi bakın :79::79::79::79::79:

tmm kuzum şimdi gördüm geçmişe bakıodum .olsun cnm hayırlısı önmüzdeki aya inşallah hamiş kalırsın alllahın takdiri

insallah canim hayirlisi olsun napalim havalardan gecikti sanirim.sen nasilsin nasil gidio

insallah canim hayirlisi olsun napalim havalardan gecikti sanirim.sen nasilsin nasil gidio

iyi gidiyo canım şükürler olsun iyiyiz beni üzmüyo teyzesi hiç bulantım falan olmuyo yani iyi şimdilik umarım sonuna kadar böyle gider cnm neyse hadi ben kaçtım telim çalıyo annem kızacak walla nerede kaldım diye bay bayyyyyyyyyyyy cnm :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…