Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sevincçim sen kac yaşındasın hamile misin

canım 32 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum var ona kardeş çabası içerisinde 3 tane düşük yaptım
şimdi hayırlısı diyorum kanda pıhtılaşma meyili çıktı sen bahset bu arada 1. sayfada hepimizin bilgileri var

hşbldm cnm iyim karnım ağrıyo biras sen nasılsınn kür mü werceksin bizlere ne kürü cnm bu

canım tamamen bitkisel bir kürmüş benim olişin öğretmeni bahsetmişti bununla iki kız kardeşi ve kendisi hamile kalmış
hatta başkalarıda ama erkekte problem olmayacak. Özellikle menepoz tehlikesi olanlar yumurtlama problemi olanlar
hormon dengesizliği yaşayanlara birebir miş yumutra kalitesini arttırıyormuş öğretmenimiz ikiz doğurmuş maşallah

Çok geçmis olsun sevinççim allah gönlüne göre versin bende 7aylık evliyim hic korunmadik ve bebek istiyoruz

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124:

Kızlar sonucu aldım. 172,73 yanda bu oran 4 haftalığa denk geliyordu. ellerim titiriyor.

hayırlı olsun canım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ALLAH çok sevindim iyi iyi topik git gide bebiş doluyo eeeeee kim bakacak bukadar bebeğe offf şimdi hepsi bir ağızdan ağlarrrrrrr...

abowwww tam bize göre bende de eşimdede bi sorun yok allah bu kürle nasip eder inşallah hepimize hemde ikizzz

Çok geçmis olsun sevinççim allah gönlüne göre versin bende 7aylık evliyim hic korunmadik ve bebek istiyoruz

seni hatırladım kız daha 17 yaşındaymışsın anacım sen büyü önce sonra bebişi düşün daha senin gelişimin tamamlanmadıki tatlım

abowwww tam bize göre bende de eşimdede bi sorun yok allah bu kürle nasip eder inşallah hepimize hemde ikizzz

hee inşallah bana gönderecek bende size yazacam tatlım kendimde yapacam belkim ikiz olur

hayırlı olsun canım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ALLAH çok sevindim iyi iyi topik git gide bebiş doluyo eeeeee kim bakacak bukadar bebeğe offf şimdi hepsi bir ağızdan ağlarrrrrrr...

merhba cnm nasılsın hmişlik nası gidiyoo cinsiyeti kızmıydı bebişinin
doğuma az kalmış kuzum nasıl doğum düşünüyorsunn

ahh inşallah tatlmm şöle biri kız biri erkek ikizim olsa kucağıma alsam allahın izniyle başka bişey istemem sağlıklı bi şekilde ahh ahh...
kızz ne sebaba girersiniz walla sende bu sewaba wesile olursun inşallahh cnmm

merhba cnm nasılsın hmişlik nası gidiyoo cinsiyeti kızmıydı bebişinin
doğuma az kalmış kuzum nasıl doğum düşünüyorsunn

iyidir canım sen nasılsın? yok canım erkek benimki evet az kaldı ben normal doğum istiyorum ama tabiki kısmet bakalım hayırlısı darıssı sena olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…