Sevincçim sen kac yaşındasın hamile misin
günaydın canım hoşgeldin nasılsın
hşbldm cnm iyim karnım ağrıyo biras sen nasılsınn kür mü werceksin bizlere ne kürü cnm bu
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124:
Kızlar sonucu aldım. 172,73 yanda bu oran 4 haftalığa denk geliyordu. ellerim titiriyor.
canım tamamen bitkisel bir kürmüş benim olişin öğretmeni bahsetmişti bununla iki kız kardeşi ve kendisi hamile kalmış
hatta başkalarıda ama erkekte problem olmayacak. Özellikle menepoz tehlikesi olanlar yumurtlama problemi olanlar
hormon dengesizliği yaşayanlara birebir miş yumutra kalitesini arttırıyormuş öğretmenimiz ikiz doğurmuş maşallah
Çok geçmis olsun sevinççim allah gönlüne göre versin bende 7aylık evliyim hic korunmadik ve bebek istiyoruz
abowwww tam bize göre bende de eşimdede bi sorun yok allah bu kürle nasip eder inşallah hepimize hemde ikizzz
hayırlı olsun canım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ALLAH çok sevindim iyi iyi topik git gide bebiş doluyo eeeeee kim bakacak bukadar bebeğe offf şimdi hepsi bir ağızdan ağlarrrrrrr...
seni hatırladım kız daha 17 yaşındaymışsın anacım sen büyü önce sonra bebişi düşün daha senin gelişimin tamamlanmadıki tatlım
hee inşallah bana gönderecek bende size yazacam tatlım kendimde yapacam belkim ikiz olur
günaydınnn kadınlarımmmmmmmmmmmm
merhba cnm nasılsın hmişlik nası gidiyoo cinsiyeti kızmıydı bebişinin
doğuma az kalmış kuzum nasıl doğum düşünüyorsunn
günaydın kızlar, nasılsınız? sevinç kkürü merakettim ne zaman söliceksin çatlıcam vala:)
Olsun yine de istiyorum bebek eşim ve ailesi de istiyor
Hosgeldin hacer nasılsın tatlim özeline bişey yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?