kızlar şimdik bana gaz verdiniz akılda verin:
sabah 12 de kahvaltı yaptım 1 dilim ekmekle 1 bardak ıhlamur biraz kahvaltılıkk
saat 14 te 2 mandalina yarım ayva yedim
yarımsaat önce 1 fincan form çayı içtimm
şimdi karnım aççç ne yisemmm
espiri yaptı balkabaaayemem sen mideme oturursun bide kıyamam seni çıkartmaya
bu laf banamıydı başakk???
yok kuzum gece 1de geliyor. bende ertesi gün işe gidiceğim için uyuyorum. şu günler yumurtlama günlerim olabülür feci akıntım var napçam bana akıl ver
tatlım şuanda 1kase dolusu salata ve yanında 4 köfte /2-3parça tavuk eti
yemen lazım...ama öğle yemeği saati olarak 13:00ü geçmezsen daha iyi olur tatlım...
sen boşver diyetisyeni,ben senin diyetisyenin olurum,haftada 1-2 kilo garantiliyimdir
aynen canımmmmmmmmmben genelde sakin bir yapıda insanım ama damarıma bastımıda sakinliğimi elden bırakmadan hakkımı savunurum
hahahhahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaespiri yaptı balkabaaa
koy tabağa ye sabaha
aaa aşk olsun tatlım :13:
sabahta ben işe giderken o uyuyor.
uyandırrr senden sonra uyur yineeee
YAZ KIZIM.
yine listemiz de mevcut bulunan akandeniz isimli şahsı aynı içtenlikle bir anne şefkatiyle bağrımıza basmış olmamıza rağmen kkya son giriş tarihi 12.12.2011 yani bugün olduğu tepit edilmiş. topikimize son giriş tarihi 07.12.2011 tarihli olduğu gözükmektedir. bugün kkkya uğradığı halde yarım ağız da olsa topikimize selam vermediğinden ötürü t.k.başkanlığından uyarı almıştır...
saygılarımla T.K.B
yazdım veee 2 gün takipteyim bakalım uğramazsaaaaaaaYAZ KIZIM.
yine listemiz de mevcut bulunan akandeniz isimli şahsı aynı içtenlikle bir anne şefkatiyle bağrımıza basmış olmamıza rağmen kkya son giriş tarihi 12.12.2011 yani bugün olduğu tepit edilmiş. topikimize son giriş tarihi 07.12.2011 tarihli olduğu gözükmektedir. bugün kkkya uğradığı halde yarım ağız da olsa topikimize selam vermediğinden ötürü t.k.başkanlığından uyarı almıştır...
saygılarımla T.K.B
kızım kocayı görünce bozulmayan kadın mı varrkesinlikle doğru uyandırcan şekerim ellecen dokuncan sıkcan aayyyy.. ne bileyim beni de bozdunuz...
ben geldımmmmmmmmmmm
uyandırrr senden sonra uyur yineeee
KIZLAR Sabak sabak kovalar beni valla uykudan uyanıp adam nasıl yapsın o işi . çare bulamadınız dimi bana. artık uykumdan feragat edip ben uykusuz kalcam gece de halletçez sonrda banyo falan filan derken 2yi geçer uyumamkesinlikle doğru uyandırcan şekerim ellecen dokuncan sıkcan aayyyy.. ne bileyim beni de bozdunuz...
ben geldımmmmmmmmmmm
gelartik i araştırıyom ama çıkmıyor. en son kkya giriş tarihini bulamadım. son giriş tarihini bilmeden yargısız infaz yapmak istemedmyazdım veee 2 gün takipteyim bakalım uğramazsaaaaaaa
atarız listedennn başak bide gelartık vardııı onu naptınn???
kızım kocayı görünce bozulmayan kadın mı varr
yazdım veee 2 gün takipteyim bakalım uğramazsaaaaaaa
atarız listedennn başak bide gelartık vardııı onu naptınn???
kızım kocayı görünce bozulmayan kadın mı varr
naptın belinay gittinmi doktoraaaa
çabık haber yazz
KIZLAR Sabak sabak kovalar beni valla uykudan uyanıp adam nasıl yapsın o işi . çare bulamadınız dimi bana. artık uykumdan feragat edip ben uykusuz kalcam gece de halletçez sonrda banyo falan filan derken 2yi geçer uyumam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?