Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlım şuanda 1kase dolusu salata ve yanında 4 köfte /2-3parça tavuk eti
yemen lazım...ama öğle yemeği saati olarak 13:00ü geçmezsen daha iyi olur tatlım...

sen boşver diyetisyeni,ben senin diyetisyenin olurum,haftada 1-2 kilo garantiliyimdir

tamam anlaşalım benim doktoru sen ol ama benim koca vardiyalı yaaaa
ona uydurmam lazım gece 2,30da falan yatıyomm sabah 11 de kalkıyom
salata tamam da şimdi köfte yoğuramammmm
tavukumda yok evde patates haşlasam onun yerineeeee
patates salatası yesemm
hadi bana saatli örnek menü gönder
ben ayarlıyım kendimiii

YAZ KIZIM.

yine listemiz de mevcut bulunan akandeniz isimli şahsı aynı içtenlikle bir anne şefkatiyle bağrımıza basmış olmamıza rağmen kkya son giriş tarihi 12.12.2011 yani bugün olduğu tepit edilmiş. topikimize son giriş tarihi 07.12.2011 tarihli olduğu gözükmektedir. bugün kkkya uğradığı halde yarım ağız da olsa topikimize selam vermediğinden ötürü t.k.başkanlığından uyarı almıştır...
saygılarımla T.K.B

ismimle resmimle ben sizleri böğrüme basarım...gelin gelin...

yazdım veee 2 gün takipteyim bakalım uğramazsaaaaaaa
atarız listedennn başak bide gelartık vardııı onu naptınn???

kesinlikle doğru uyandırcan şekerim ellecen dokuncan sıkcan aayyyy.. ne bileyim beni de bozdunuz...
kızım kocayı görünce bozulmayan kadın mı varr

ben geldımmmmmmmmmmm

naptın belinay gittinmi doktoraaaa
çabık haber yazz

uyandırrr senden sonra uyur yineeee

kesinlikle doğru uyandırcan şekerim ellecen dokuncan sıkcan aayyyy.. ne bileyim beni de bozdunuz...
KIZLAR Sabak sabak kovalar beni valla uykudan uyanıp adam nasıl yapsın o işi . çare bulamadınız dimi bana. artık uykumdan feragat edip ben uykusuz kalcam gece de halletçez sonrda banyo falan filan derken 2yi geçer uyumam

yazdım veee 2 gün takipteyim bakalım uğramazsaaaaaaa
atarız listedennn başak bide gelartık vardııı onu naptınn???

kızım kocayı görünce bozulmayan kadın mı varr
gelartik i araştırıyom ama çıkmıyor. en son kkya giriş tarihini bulamadım. son giriş tarihini bilmeden yargısız infaz yapmak istemedm

gıttım dok 5 test mı ne varmıs onu verdım sonuc cıkacaktı ama gıdemedım ev agzına kadar doluydu mısfarlerım gelmıstı veeeeeeeeee ustne kkocısle coook kotu kacga ettık
gıdecem dedım kapıya cıktım zoarla eve soktu

kızım sabah giy geceliğii öp accıkk uyanır hrm nasıl uyanırrr
sen sabahta gecede uykusuz kalcan zateeee oda azcık fedakarlık yapsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…