Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anladım cnmm gece geldi kocişimm sabah anlattım bayaa bi yazdım geçmişi okumadın sanırım tam detaylı anlattım orada bulup kopyalarım istersenn :)
neyse sen işini yapta gel benim kociş gelmesse ozamana kadar knuşuruzz gelirse eğer akşam konuşuruz :)
bende bugün kontrole gittim doktordaydım ....
yumurtalarımı kontrol ediyoda geçen çarşamba gitmiştim bizim burdaki dewlet hstnsine sağ tarafta bi kitle gördüm ya yumurtan olgunlaşmış yada kist olabilir dedi bugün çağırmıştı tekrar bende gittim işte ..
çatlamış yumurtam maşallahhh çok iyi dedi 3 gün çalışma yap ayaklarını duwara kaldır..we kask kısmının tam ortasına bastır çek bikaç defa tekrarla dedi ..wakum görewi yapsın spermleri çeksin dedi :))) ama 3 günden sonra cinsel perhize gir dedi adet gününü bekle eğer olursan 5.günü gel tahlil yapalım sana dedi :))
işte böle bu dr.benim dr.değil benimki özelde olduğu için ikide bir masraf çıkarmamak için buna gittim idarelik :)

öptüm seniii bebemmmm :)

kaydettim bunları şimdi gidiyomm hem işimi yapayım hemde mamalar yiyeyimm

gün ortasında çalışma yapmamışsak (dışarı çıkmayacaksam)ben şahsen banyomu sabah yapıyorum...
hem daha garantili gibime geliyor ama aslında öyle değil..geçen doktorumla konuştum..
10-15dakka yataktan çıkmasan yeter dedi..

ama biz doktorlardan daha iyi bildiğimiz için 7-8 saat o şeklide uyuyorum ben

gördüm ve pek sevindim sara abla darısı başımızaaa

canım inşallah hamile kalırsın bu ay

bendee geldiimmmm.....
başakcım göğsünde önemli bişey çıkmamasına çok sevi,ndimmm
gamzelal cım sanada çok sevindim barışmışsınnnn
fazla okuyamadım kızlarr daha ne var ne yookkk??

dolunayyyyyyyy
ben geldim bak ben naptımm,
1 kase mercimek çorbası içtim bir dilim ekmekleeee
saat 8 gibi de bol yeşillikli kısır yapıcammmm,
evde çorba varmış boşuna mama yapmıyım dedimdiiii

barıstıgınıza sevındım cnm ıns bıda kavga etmessınız canımm ıns hamıs kalırsın bende yarın sonucları gosterecem bakalım ne olcakk

canım inşallah hamile kalırsın bu ay

inşallahhh hepimiz hamişşş kalırızz ALLAHIMMMM DUY FERYADIMIZIIII ........aminnn ...

bendee geldiimmmm.....
başakcım göğsünde önemli bişey çıkmamasına çok sevi,ndimmm
gamzelal cım sanada çok sevindim barışmışsınnnn
fazla okuyamadım kızlarr daha ne var ne yookkk??

h.gldn cnmm tşkr ederimm :)

barıstıgınıza sevındım cnm ıns bıda kavga etmessınız canımm ıns hamıs kalırsın bende yarın sonucları gosterecem bakalım ne olcakk

tşk ederim cnmm
siz barıştınızmıı durum nedirr?
burdan ewrene özel msj yolluyorum topikdeki herkezzzz inşallahhhhh hemencecik hmişş olurrrrr ........AMİNNN :)

afiyet olsun bitanem:)

akşam için sebze yemeği daha iyi olurdu ama neyse bugünlük böyle olsun:)

yarın bigüzel eşinle alışverişe çıkın canım,kefir almayı unutma ama ligt olanlardan al..keskinoğlunun pembe renkli kefirini öneririm..

kahvaltı içinde ligt beyaz peynir al canım,yoğurdunda light olursa valla daha da süper olur..:)

1de kepek ekmek al kendine ..buzdolabına koy,rahat 1hafta 10gün yeter ...sabahları ve akşamları olmak üzere 1er dilim yicen..

dediklerimi yaparsan çok afedersin idrarında yağımsı şeyler görücen..işte bu yağlar sağımızda solumuzda bizi sinir eden yağlar:)onlardan kurtulmaya başladığımızı gösterir:)

yani bol tuvalete çıkmak lazım:)bunun içinde bol su içicez...biliyorsun insan yağlarını idrar yoluyla atıyor...
kurtulcez hepsinden oh ohhh:129:

dolunayyyyyyyy
ben geldim bak ben naptımm,
1 kase mercimek çorbası içtim bir dilim ekmekleeee
saat 8 gibi de bol yeşillikli kısır yapıcammmm,
evde çorba varmış boşuna mama yapmıyım dedimdiiii

Son düzenleme:
tşk ederim cnmm
siz barıştınızmıı durum nedirr?
burdan ewrene özel msj yolluyorum topikdeki herkezzzz inşallahhhhh hemencecik hmişş olurrrrr ........AMİNNN :)

ben barısmadım bugun beyfendı gececıı tekım kayım babam aradı gelıp senı alacam dedı gelme ben evımde kalırım dedım annem aradı esım aramıs kavga ettıgımızı solemıs
cook sınırlıyım
aglıyorum
kan sonucum ne cıktı onun stresı var delı olacmmm ya

anam bu topiktekilerin kocalarının hepsimi vardiyalı çalışyoo ya?

kızım varya kesin bu çalışma şekillerinden hamile kalamıyoruz..

bi gece çalışıyolar bi gündüz..tabi sipermenlerinde bi dengesi kalmıyo naapsın garipler

kısss ağlama bakiimmm...bizler neşe içinde yımırtlayarak hamiş kalacaz,kahkahalar eşliğindede doğuracaz Allahın izniyle:)

evde yanlız kalmak sıkıntı vermiyorsa kal evinde canım..biraz sakinleşirsin....bu akşam bende tekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…