cnm gece yazmadın herald yada ben gormedım kocısın geldımı gece senı merak ettım
cnm bebk ıcın gıtttım kan verdım adetım 3 gunu ve az oluyrm kocıss benı sınır ettı az ısıom var yapayım anlatacamm
canım şuanda sana bol salata öneririm...pazardan almışsın hem..yap onları tatlım..
yanında herhangi et varsa 3-4 parça ekleyebilirsin..
2saat sonrada meyve tabağı yaptıracam sana:)
ama 1 adeti geçmeyecek tatlım...yanında (kefir olsa süper olur)yarım bardak ayran iç canım...
ondan sonra saat 20:00gibi 1 tabak sebze yemeği ve 1-2kaşık yoğurt önericem..
1dilim kepek ekmeği hakkınıda kullanabilrsin:)
22:00de yine 1 adet meyve ve yanında yarım bardak ayran..(ahhh kefir olaydı daha eyydi..)
ondan sonrada dahada bişey yemiyecen...ama istediğin kadar su içebilir çay tüketebilirisn...
1 hafta uyglasan varya ne demek istediğimi anlarsın...
evet cnm öyle yapmak en iyisi. aslında gece o işi halletsek banyodan erinmem yaparım mis gibi yatarım. 10 dk bacakalrımı diktdikten sonra tabii.
acaba hemen banyo yapmanın sakıncası olurmı
ok
bi kaç saate görüşürüz o zaman y
sara ablaaaaaaaaa
inciri kaç dk kaynatiyimmmm
kızlar bi arkadaşımız daha hamile leyliko oda epeydir bebek istiyodu bi kaç defa tüp aşılama denemişti ama olmamıştı bu denemesinde tutmuş veeeeee şimdi hamileeeeeeeeeeee bugün aldığım en güzel haberdi sizlerle paylaşmak istedim bizim topikte hamile olmayan iki üç kişi kaldık nerdeyse darısı hepimizin başına
kaydettim bunları şimdi gidiyomm hem işimi yapayım hemde mamalar yiyeyimm
anladım cnmm gece geldi kocişimm sabah anlattım bayaa bi yazdım geçmişi okumadın sanırım tam detaylı anlattım orada bulup kopyalarım istersenn :)
neyse sen işini yapta gel benim kociş gelmesse ozamana kadar knuşuruzz gelirse eğer akşam konuşuruz :)
bende bugün kontrole gittim doktordaydım ....
yumurtalarımı kontrol ediyoda geçen çarşamba gitmiştim bizim burdaki dewlet hstnsine sağ tarafta bi kitle gördüm ya yumurtan olgunlaşmış yada kist olabilir dedi bugün çağırmıştı tekrar bende gittim işte ..
çatlamış yumurtam maşallahhh çok iyi dedi 3 gün çalışma yap ayaklarını duwara kaldır..we kask kısmının tam ortasına bastır çek bikaç defa tekrarla dedi ..wakum görewi yapsın spermleri çeksin dedi :))) ama 3 günden sonra cinsel perhize gir dedi adet gününü bekle eğer olursan 5.günü gel tahlil yapalım sana dedi :))
işte böle bu dr.benim dr.değil benimki özelde olduğu için ikide bir masraf çıkarmamak için buna gittim idarelik :)
öptüm seniii bebemmmm :)
gördüm ve pek sevindim sara abla darısı başımızaaa
bendee geldiimmmm.....
başakcım göğsünde önemli bişey çıkmamasına çok sevi,ndimmm
gamzelal cım sanada çok sevindim barışmışsınnnn
fazla okuyamadım kızlarr daha ne var ne yookkk??
anladım cnmm gece geldi kocişimm sabah anlattım bayaa bi yazdım geçmişi okumadın sanırım tam detaylı anlattım orada bulup kopyalarım istersenn :)
neyse sen işini yapta gel benim kociş gelmesse ozamana kadar knuşuruzz gelirse eğer akşam konuşuruz :)
bende bugün kontrole gittim doktordaydım ....
yumurtalarımı kontrol ediyoda geçen çarşamba gitmiştim bizim burdaki dewlet hstnsine sağ tarafta bi kitle gördüm ya yumurtan olgunlaşmış yada kist olabilir dedi bugün çağırmıştı tekrar bende gittim işte ..
çatlamış yumurtam maşallahhh çok iyi dedi 3 gün çalışma yap ayaklarını duwara kaldır..we kask kısmının tam ortasına bastır çek bikaç defa tekrarla dedi ..wakum görewi yapsın spermleri çeksin dedi :))) ama 3 günden sonra cinsel perhize gir dedi adet gününü bekle eğer olursan 5.günü gel tahlil yapalım sana dedi :))
işte böle bu dr.benim dr.değil benimki özelde olduğu için ikide bir masraf çıkarmamak için buna gittim idarelik :)
öptüm seniii bebemmmm :)
canım inşallah hamile kalırsın bu ay
bendee geldiimmmm.....
başakcım göğsünde önemli bişey çıkmamasına çok sevi,ndimmm
gamzelal cım sanada çok sevindim barışmışsınnnn
fazla okuyamadım kızlarr daha ne var ne yookkk??
hoşgeldinnn
nassın bacımm
barıstıgınıza sevındım cnm ıns bıda kavga etmessınız canımm ıns hamıs kalırsın bende yarın sonucları gosterecem bakalım ne olcakk
dolunayyyyyyyy
ben geldim bak ben naptımm,
1 kase mercimek çorbası içtim bir dilim ekmekleeee
saat 8 gibi de bol yeşillikli kısır yapıcammmm,
evde çorba varmış boşuna mama yapmıyım dedimdiiii
tşk ederim cnmm
siz barıştınızmıı durum nedirr?
burdan ewrene özel msj yolluyorum topikdeki herkezzzz inşallahhhhh hemencecik hmişş olurrrrr ........AMİNNN :)
tşk ederim cnmm
siz barıştınızmıı durum nedirr?
burdan ewrene özel msj yolluyorum topikdeki herkezzzz inşallahhhhh hemencecik hmişş olurrrrr ........AMİNNN :)
ben barısmadım bugun beyfendı gececıı tekım kayım babam aradı gelıp senı alacam dedı gelme ben evımde kalırım dedım annem aradı esım aramıs kavga ettıgımızı solemıs
cook sınırlıyım
aglıyorum
kan sonucum ne cıktı onun stresı var delı olacmmm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?