tamam anlaşalım benim doktoru sen ol ama benim koca vardiyalı yaaaa
ona uydurmam lazım gece 2,30da falan yatıyomm sabah 11 de kalkıyom
salata tamam da şimdi köfte yoğuramammmm
tavukumda yok evde patates haşlasam onun yerineeeee
patates salatası yesemm
hadi bana saatli örnek menü gönder
ben ayarlıyım kendimiii
KIZLAR Sabak sabak kovalar beni valla uykudan uyanıp adam nasıl yapsın o işi . çare bulamadınız dimi bana. artık uykumdan feragat edip ben uykusuz kalcam gece de halletçez sonrda banyo falan filan derken 2yi geçer uyumam
off topikimize nazar değdii herkes kavga ediyo yaaaaaagıttım dok 5 test mı ne varmıs onu verdım sonuc cıkacaktı ama gıdemedım ev agzına kadar doluydu mısfarlerım gelmıstı veeeeeeeeee ustne kkocısle coook kotu kacga ettık
gıdecem dedım kapıya cıktım zoarla eve soktu
sööle gerçekten diyom yardımcı ol banahani küçük konserve balıklar varya oda olabilir..
benim sana diyeceğim şekilde miden boş kalmayacak her 2-3saatte zaten bişeyler yiyip içicen..
bak valla şaka yapmıyorum,eğer varsa niyetin ben seve seve elimden geleni yaparım..
sana vereceğim menüler için evdeolması gerekenleride yazayım...
ceviz,fındık,tarzı kuruyemiş,meyve,yoğurt,yeşillk,dolapta köfte,tavuk,balık(tercih senin)...sınırsız bitki çayı..
ve en önemlisinde sıra...olmazsa olmazım benim....hazırmısın söliiim miiii:)
erenay sen çıkıcan mı kocan geliyo mu 5 buçukta. benim bi yarım saat işim var. çıkmam gere
erenay sen çıkıcan mı kocan geliyo mu 5 buçukta. benim bi yarım saat işim var. çıkmam gere
slm arkilerim nasılsınızz ???
beni sorarsanız eğer kocişle tamamen barıştık allaha şükür beraber alışwerişe çıktık:))
belinaycıımmmm cnm geçmiş olsunn nie gittin doktora kaçırmışım ben sonuçlar nasıl???
inşallahhh sizde barışırsınz kısa sürede ...
siz nie didştiniz bakemm kıyamammm üzülme tamam mıııı bebemmmm
beni sorarsanız eğer kocişle tamamen barıştık allaha şükür beraber alışwerişe çıktık:))
belinaycıımmmm cnm geçmiş olsunn nie gittin doktora kaçırmışım ben sonuçlar nasıl???
başakçım napıcan sana söyliyim...
saat 22:00den sonra uyuyacan..kocan gelince enazından 2-3saatlik uykun olur..
o gelince bi yarım saat yemektir falan dayanacan aşkım..sonra cuup yatağa..
öyle ön şeylere gerek yok...10 bilemedin 15 dakikalık olayın var..
ondan sonrada bi 10dakika ayaklarını kaldıracan,sonrada olduğu gibi devirip uyuyacan..
sabah kalkar kalmaz banyonu yapar işyerine misler gibi gidersin bitanem..:)
okkızlar bende çıkıcam birazdan yarın dedikodu yaparız renkli geceeeellleerrrrrr bilhassa basakkss sana şekerim hedefi tuttur..
bi kaç saate görüşürüz o zaman yyok ben 14 te işe gönderdimm gece 1,30 da geleokcekkk
benimde evi süpürüp silmem lazım kaçacağım dolunaydan biraz bilgi alıyımm
off topikimize nazar değdii herkes kavga ediyo yaaaaaa
sööle gerçekten diyom yardımcı ol bana
ama ben sana önce derdimi yazayımm
1-herhafta pazara gidemiyommm kocacım evdeyse gidebiliyom ancaa
2-yoğurt,bitkiçayı mutlaka olur evdeee
3-et alışverişimi aylık yapıyomm herzaman olmaya biliyo evdeeee
4-yemeğe çok misafirim geliyooo ve benim kendime özel düzen kurmam zor olunca azcık azcık hepsinden yiyom napimmm
şimdi bu şartlara göre yardım et banaaa
tatlım gelenin gidenin olması dezavantaj çünkü onlara enazından bi kek yapsan oturup seninde yemen gerekir..
eğer ben idare ederim diyorsan 1-0 öndesin zaten:)
1 kilo kıyma al mesela tatlım bol bol köfte yapıp koy buzluğa...tavukta alabilirsin...hani tavuk biftekmi diyolar onndan al,üztüne pul biberle tavada kızart valla çokda pratik..dediğim gibi balıkta olur..
eşine normal yemeklerini yine yap,hatta sebze yemeklerinde sende yiceksin,ama kumpir kızartma tarzı yemekler yaptığında kendine ayrı bir menü hazırlayacaksın
bide akşamları sebze yemeği önericem ayda bir alışveriş yapıyosanız taze sebze olayı zor...
yakında biryerden alamazmısın?pırasa,fasulye,ıspanak..off bunlar en büyük yardımcılarımız...
ve bir bahsettiğim şeyi söyliyim kilolarımızı yakmaya yarayan ve son derece sağlıklı bir içecek var..
bu mucizenin adı kefir...tabi bunu içeceğin saatleride sana söyleyeceğim...hepsinin vakti ve zamanı var..
bide sabahları 1 saat yürüyüş yapma imkanın varmı canım?biliyorum geç kalkıyorsun ama bu vücut senin...
sen bişeyler için fedakarlık yapmazsan kimse yapmaz..inan o zahıflarda zayıf kalabilmek için nedenli iradelerini zorluyorlar..
..
evet cnm öyle yapmak en iyisi. aslında gece o işi halletsek banyodan erinmem yaparım mis gibi yatarım. 10 dk bacakalrımı diktdikten sonra tabii.
acaba hemen banyo yapmanın sakıncası olurmı
ok
bi kaç saate görüşürüz o zaman y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?