Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kselllllllllllll benim oğluşuma kız mı getiriyon kızzzzzzzzzzzz benim oğlum kaçırır valla affetmez. canım çok sevindim inş hayırlı bi evlat olur.

canımmmm çok saol. bi kızı bin kişi ister bi kişi alırr dermişimmmmmmmmm :))) ya bende çok mutlu oldumm. aslında ben erkek istiyodum eşim kız istiyodu. ama ne bileyimm çok sevindirik oldum ben yaaa.

bu topiğe yeni üye olduğumda 1 buçuk aylık hamileydim ve bitek benle kardelen hamileydi şimdi ise top 7 kişi olmuş inş biran önce 7 14 14 de 28 olur hehe

canımmmm çok saol. bi kızı bin kişi ister bi kişi alırr dermişimmmmmmmmm :))) ya bende çok mutlu oldumm. aslında ben erkek istiyodum eşim kız istiyodu. ama ne bileyimm çok sevindirik oldum ben yaaa.

bende kız istiyodum ama daha bekarken bile oğlum olacağını biliyodum hemde iki tane amannnn hayırlı olsun sağlıklı olsun gerisi boş yani...

bende kız istiyodum ama daha bekarken bile oğlum olacağını biliyodum hemde iki tane amannnn hayırlı olsun sağlıklı olsun gerisi boş yani...

evet canım ya herşeyden önemlisi sağlık. kızda olsa erkekte olsa sevgimiz aynı olacak. çokkkkkkkkkkkk seveceğiz kuzucuklarımızı

ay evet yaa aday olduk inşallah anne de oluruz :)))
Cuma cuma çalışma yaptık sabahın 6 sında bide yaaa Of Allah ım sen bize yardım et Mübarek cuma saati...

olsun olsun bişey olmaz bebiş için her şey mübah naapak başka türlü tutmuyorrrrrr

aaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmm 1 kullanıcı 9 ziyaretçi anammmmmmmmmmmmm ziyaretçilerrrrrrrrrr hoşgeldiniz.

oh maaşallah en kısa zamanda bulursunuz inşallah oğluşunun isminide maaşallah bıdığımıza
iyiyim canım sen ne yapıyosun oğluşun nasıl iyimi bizimkiyle görüştük bugün ultrasonda bana nanik yapıyo ordan hain bebe
ay bi alemsin canım yaa çok güldüm vallaa nanik yapıyo hain bebe haaa
ay deliii okadarda diil canım bu mevsimdede sel basmaz heraldee
Kızlar meraba doktora gittimmm bugünnn veee bi kızımmmmmmmmmmmmmmmmm olucak :))
oyy canıım maaşallah kızımızaa bende istiyom aynından yaa

Ühüüüü ühü ühüü kimseley goook bende didiyim bayi ne güzel sohbet etmeye gelmiştim bu sefey oysaki çok ühü size işte küsülü didilii niye topiği boş bıyakıyonuz hee

aa kuzum buydamıydın seeen nasılsın canım bende seni meyak ediyodum soracam bi türlü fırsat olmadıydı kocişinle aran nasıl hayla bebiş çalışması yapıyonuzmu? :26::26:

ivet bebişşş ben burdayım görmüon bakionnn da barıştık ama artı kyüz vermiom bebek çalışmasını kendi yapıo hahhahaha

kız haberlere bakkk hele sel basmışmı basmamışmı burda yokta işte sesim çıkmassa dieee didimdi ben gerçi yokluğum hemen belli olurdu ama merak edinn diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…