kselllllllllllll benim oğluşuma kız mı getiriyon kızzzzzzzzzzzz benim oğlum kaçırır valla affetmez. canım çok sevindim inş hayırlı bi evlat olur.
canımmmm çok saol. bi kızı bin kişi ister bi kişi alırr dermişimmmmmmmmm :))) ya bende çok mutlu oldumm. aslında ben erkek istiyodum eşim kız istiyodu. ama ne bileyimm çok sevindirik oldum ben yaaa.
bende kız istiyodum ama daha bekarken bile oğlum olacağını biliyodum hemde iki tane amannnn hayırlı olsun sağlıklı olsun gerisi boş yani...
hayırlı cumalar arkadaşlarrr
slmlar hayırlı cumalar biricik anne adayları
ay evet yaa aday olduk inşallah anne de oluruz :)))
Cuma cuma çalışma yaptık sabahın 6 sında bide yaaa Of Allah ım sen bize yardım et Mübarek cuma saati...
oh maaşallah en kısa zamanda bulursunuz inşallah oğluşunun isminide maaşallah bıdığımızabulamadım daha teyzesi yaaa çok kararsızız eşimle ortaya koyduğumuz bi ism bilem yok bizim bebiş isimsiz olacak galiba dr diyoki netteki bi isim takın ve onu ismiyle çağırın diyo ama ben oğluşum paşam bebeğim diyom anca bugün gatada eşimin çalıştığı yerde usg girdim dr erkek dedi biliyoduk ama emib olmak istedik kalp sesini dinletti ne güzel bi duygu ALLAH bütün izsteyenlere nasip etsin inş.
ay bi alemsin canım yaa çok güldüm vallaa nanik yapıyo hain bebe haaaiyiyim canım sen ne yapıyosun oğluşun nasıl iyimi bizimkiyle görüştük bugün ultrasonda bana nanik yapıyo ordan hain bebe
ay deliii okadarda diil canım bu mevsimdede sel basmaz heraldeegünaydın ve hayırlı cumalar hepinize kızlar sabah şerfleriniz hayır olsun ben geldim çıkıcam şimdi bi slm atım dedim pzara gitmem lazım ordan arkadaşa geçicem havada soğudu yağmur aldı başını gitti adanaya sel basmış diolar eğer bu sel beni götürürse gelemessem iskiyi arayın muhakkak bi kanalizasyonda pok kokusu alıorumdur öpüldünüzzz
oyy canıım maaşallah kızımızaaKızlar meraba doktora gittimmm bugünnn veee bi kızımmmmmmmmmmmmmmmmm olucak :))
aa kuzum buydamıydın seeen nasılsın canım bende seni meyak ediyodum soracam bi türlü fırsat olmadıydı kocişinle aran nasıl hayla bebiş çalışması yapıyonuzmu? :26::26:slm canım bengisucum nasılsın tatlımmmm
aa kuzum buydamıydın seeen nasılsın canım bende seni meyak ediyodum soracam bi türlü fırsat olmadıydı kocişinle aran nasıl hayla bebiş çalışması yapıyonuzmu? :26::26:
oh maaşallah en kısa zamanda bulursunuz inşallah oğluşunun isminide maaşallah bıdığımıza
ay bi alemsin canım yaa çok güldüm vallaa nanik yapıyo hain bebe haaa
ay deliii okadarda diil canım bu mevsimdede sel basmaz heraldee
oyy canıım maaşallah kızımızaabende istiyom aynından yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?