Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Slm kızlar nasılsınız ben giremiyorum cenaze den dolayı biraz isim var kaç gündür evde yoktum evimi temizliyor um

Slm kızlar nasılsınız ben giremiyorum cenaze den dolayı biraz isim var kaç gündür evde yoktum evimi temizliyor um

başın saolsun canım benimde dün cenazem vardı allah mekanlarını cennet eylesin günahlaırnı affetsin.kselle görüştüm bilgi almışmıdın bilmiom geçen soruodun yaa kullanımı jeli 2 ml uygulama aparatına sıkılıyor. ve sonra kendimize uyguluyoruz. sonrasında 15 dakika bekleyip ilişkiye giriliyoo

kızlar nasılsınızzzz
hadisko we belinaysu başınız saolsunnnnn
sewinç we ingilzcmüzik sizlerinde gözü aydınnnn
ölenlere allahtan rahmet gelenlerede hayırlısıyla gelmeler diliyorum....

ben noteboookum şarjını teysemde unutmuş gelmişim
yarın elimde olur şuan şarjımı bitirmek istemiyorum
zaten beni özleyen soran merak edende olmamış neyse ben yinede hbr wermek istedim
siz beni hiiiççç özlemeyin zatennn
hepinize iiyi günlerr

canım benim merak etmezmiyiz zaten bi giriom anca cvplar yazıom sen genelde burda oldun için düşünme öle benide merak eden yokki saten ben napsam acaba hehehe

sewvinççç nerdessin kızzz. merak ettim. çabukk gelllllllllllll

sevinç hamileeeeeemisinnnnn aboooovvvvv ben nerelere gidemmmmm ne ara oldu kızzz olsun olmasın deme rabbim korurr merak etme sennn

canlarım kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala kırmızılar gelmedi evdeki testte de ikinci çizgi silik çıktı
anlamadım gitti valla

canım başınız sağolsun Allah kalanlara uzun ömürler versin Allah rahmet eylesin...

kız yok dün hıdırellezdi ya ziyarete felan gittik dua ettik bende hepinize dua ettim rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dedim

canım benim merak etmezmiyiz zaten bi giriom anca cvplar yazıom sen genelde burda oldun için düşünme öle benide merak eden yokki saten ben napsam acaba hehehe

canım valla ben çok merak ettim hatta hepinizi merak ediyorum kaç gündür giremedim ama hep aklımdaydız
hepinize dua ettim hıdırellezdee

sevinçç hamişmisin kısssssssss
nasıl kanda çıkmadı yaaaa farklı 2 marka test yapsaydın ayyy çok heycanlııı

yaptım canım ikisindede aynı silik çıktı kanda 1,38 çıktı hcg valla bilmiyorum şimdilik kırmızılarda yok piyasada
benim hiç umudum yok çünkü korunuyorduk ayaklarımız tabanları yanıyor başkada bişi yok gögüslerim fısss
adetim gelsede rahatlasam diyorum

Allah allah neden öyle çıktı acaba :44: benimde silik çıkmıştı ama ben hiç kana gitmedim 3 tane farklı test yaptım sonra dru aradım dra gittim
siz korunuyomuşsunuzda kaçak falanmı oldu yoksa bikaç gün daha bekle bakalım olmazsah hemen dr git bence varsada hemen önlemini alırsın
yeşil sen nasılsın canım hamişlik nasıl bebiş nasıll???

ben iyiyim canım Allaha şükür üçlü test yaptırdık cuma günü sonucunu alacaz bakalım inşallah herşey yolundadır onun heycanı var işte bendede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…