Slm kızlar nasılsınız ben giremiyorum cenaze den dolayıbiraz isim var kaç gündür evde yoktum evimi temizliyor um
Slm kızlar nasılsınız ben giremiyorum cenaze den dolayıbiraz isim var kaç gündür evde yoktum evimi temizliyor um
kızlar nasılsınızzzz
hadisko we belinaysu başınız saolsunnnnn
sewinç we ingilzcmüzik sizlerinde gözü aydınnnn
ölenlere allahtan rahmet gelenlerede hayırlısıyla gelmeler diliyorum....
ben noteboookum şarjını teysemde unutmuş gelmişim
yarın elimde olur şuan şarjımı bitirmek istemiyorum
zaten beni özleyen soran merak edende olmamış neyse ben yinede hbr wermek istedim
siz beni hiiiççç özlemeyin zatennn
hepinize iiyi günlerr
Nikolay ayın 17sine randevu aldım muayene için çok korkuyorum
sewvinççç nerdessin kızzz. merak ettim. çabukk gelllllllllllll
sevinç hamileeeeeemisinnnnn aboooovvvvv ben nerelere gidemmmmm ne ara oldu kızzz olsun olmasın deme rabbim korurr merak etme sennn
kızlaaarrrr iyi geceler hepinize ve şimdiden yazayım sabahı bensiz karşılamayın diee günaydınnn şimdidennn hayırlı pazarlar size ben bugün hiç gelemeyebilirm lütfen özleyin beniii cenazemiz var eşimin anneannesi 7 sine kadar evinde olabiliriz
ne oldu haber çıkmadı senden merak ettim walla
bastım seniiiiiiiiii
kız sevincccccc bende merak ettim yapmadınmı kan testi??????
slm kızlarrrrrrrrr sevinç çok mrk ettim inş bebiş vardır...
du bakim bide ben seslenimmm kankeytomaa kankeytoooooooooo canım aşkımmmm bi bi bitane arkadaşımmm benim nirdesn hamiş oldunu öğrendinde yurtdışınamı kaçtın yoksa hahah köşeyi dönen kaçar yaaaaa kız meraktan çatlatma insanı haaa bu ay bende aynıısını yaparım sonraaa
Eki Görüntüle 408579 Eki Görüntüle 408580
kızlar bu testi biraz önce yaptım silik de olsa ikinci bi çizgi var.bat 9 mayıs ama bekleyemedim.inşallah bu test doğrudur ve boşa çıkmaz bu mutluluğum
benimkiside bunun aynısıydı fakat kanda çıkmadıanlamadım gitti
canım benim merak etmezmiyiz zaten bi giriom anca cvplar yazıom sen genelde burda oldun için düşünme öle benide merak eden yokki saten ben napsam acaba hehehe
sevinçç hamişmisin kısssssssss
nasıl kanda çıkmadı yaaaa farklı 2 marka test yapsaydın ayyy çok heycanlııı
Allah allah neden öyle çıktı acaba :44: benimde silik çıkmıştı ama ben hiç kana gitmedim 3 tane farklı test yaptım sonra dru aradım dra gittimyaptım canım ikisindede aynı silik çıktı kanda 1,38 çıktı hcg valla bilmiyorum şimdilik kırmızılarda yok piyasada
benim hiç umudum yok çünkü korunuyorduk ayaklarımız tabanları yanıyor başkada bişi yok gögüslerim fısss
adetim gelsede rahatlasam diyorum
yeşil sen nasılsın canım hamişlik nasıl bebiş nasıll???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?