yeşil
canım inşallah 3 lü testte hayırlı haberler alırsınız
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
sewinncc+,
yesil33+
selamlar
sevinçcim hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun inşallah kötü birşey değildir
yeşilcim canım nasılsın, ben iyiyim geziyorum şimdi bile hazırlık yapıyorum pikniğe gidicez eşimde izinli
ben geziyorum yeğenlere bakıyorum öyle geçiyor günlerim işte
canlarım kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala kırmızılar gelmedi evdeki testte de ikinci çizgi silik çıktı
anlamadım gitti valla
canım başınız sağolsun Allah kalanlara uzun ömürler versin Allah rahmet eylesin...
hadi bee alla alla neden öle oluo bende anlamadım aslında silik çizgi gerçekten hamişlik olabilio bizde olmasaada şüphe taşıorrr ozaman bu eczaneler bu testleri kaldırsınlar bozulmuş hepsi bizide heveslendiriolar yahhh ben adet hesaplama yaptım 12 sinde olcam bakalım nolcakkk
kızlarrr nasılsınızz bakim kaçma kız sevinççççç napıon tatlımm facedede yuksun
selam kızlar.şimdi hastaneden geliyorum kan tahlili yaptırdım.175.2 çıktı ve adetime 2 gün var.bu değer normal mi ve hamile olduğum anlamına mı geliyor?akşam yaptığım test de biri silik olsa da çift çizgi vardı...inşallah bende hamileyimdir
hayırlısı canım bende ne zaman silik çizgiyi görsem hamiş çıkmıştım şimsi anlamadım piyasaya bozuk testmi sürdüler neyse
belkide hava değişim felan oldu kırmızılar gelsede rahatlasam canım kaç günler geçti9 gün
sen kaç gün sonra kırmızıları karşılamıştın canım
canım kesinlikle ve kesinlikle hamilesin
tebrikler
5 değer kadar herkeste olabiliyor beta hcg 5 in üstü hamilelik 10 felan seninkisi
175 çıkmış yani yüzde yüzzzz
selam kızlar.şimdi hastaneden geliyorum kan tahlili yaptırdım.175.2 çıktı ve adetime 2 gün var.bu değer normal mi ve hamile olduğum anlamına mı geliyor?akşam yaptığım test de biri silik olsa da çift çizgi vardı...inşallah bende hamileyimdir
valla tatlım hayırlısı nese o olsunda hakket şaşırtıcı olabilir bozuktur belkide hava değişimide olabilrde ben hiç hava değişimini bukadar ilginç görmedim ben normalde biliosun 3 ünde olmam gerekirken 16 sında olmam gerekirken 19 unda oldummm 2 gün sürdü
ya çok mutluyum ben canım.Allah herkese nasip etsin.hayırlısıyla bi de şu adet günüm olan çarşambayı atlatayım da daha bi içim rahatlayacak inşallah...
ya çok mutluyum ben canım.Allah herkese nasip etsin.hayırlısıyla bi de şu adet günüm olan çarşambayı atlatayım da daha bi içim rahatlayacak inşallah...
hayırlısı ben test sonuçlarım nasıl çıkar acaba diye çok stres yapmıştım ondan zaar anlamadım gitti
nazo hoşgeldin canım evet hayırlısı görünmüyorsun bu ara allah kolaylık versin gezin tabi
iyi gezmeler sizlere
kızlarrr nasılsınızz bakim kaçma kız sevinççççç napıon tatlımm facedede yuksun
hadi sen öle stres yaptım ya ben naptım bu kadar bozuldu kız bu ay benim için çok önemli adet günlerimm düzelcekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?