- 18 Aralık 2010
- 94
- 0
- 86
rabbimden dileğim sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın.inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. (amin )
hmm iyi bari canım yoksa senden mahrum kalıcaktık
buydayım canım faceten oyun oynuyodum sıkıntıdan naapiim
ay vallaa baya baya var canım çizgin hamiş olma şansın yüksek bekleyebilirsen adet tarihinin geçmesini bekle bekleyemezsende yarın gidip kan testi yaptır onda kesin çıkar canımay hadi mutlu haberlerini bekliyoruz
canım bu benim yaptığım testti bende bata 3 gün varken yapmıştım
evet canım hamile ksel arkadaşımız ve oda gebeyken yaptığı testtipeki hamilemiydin canım yani hamile misin şu an :)
ay evet yaa haklısın dbeklemeyi düşünüyorum canım ama korkuyorum da.adet ile düşebiliyormuş ya Allah korusun.umarım öyle olmaz.çarşamba inşallah adet olmam da perşembe de hemen gidip kan testi yaptırırım...dualarınızı eksik etmeyin inşallah daha kesin ve hayırlı sonuçlarımı da paylaşırım sizlerle
Eki Görüntüle 408579 Eki Görüntüle 408580
kızlar bu testi biraz önce yaptım silik de olsa ikinci bi çizgi var.bat 9 mayıs ama bekleyemedim.inşallah bu test doğrudur ve boşa çıkmaz bu mutluluğum
daha çok varrrr doğurmama :)) ekimde. jeli 2 ml uygulama aparatına sıkılıyor. ve sonra kendimize uyguluyoruz. sonrasında 15 dakika bekleyip ilişkiye giriliyoo
ne yapıyonuz kadınlarım?
tünaydınnn iyi haftalar herkese
yavyummmmmm ben iyiyim valla sen nassın bakennnnn buralar boştamı kalıcaktı tühtühtüh demek başak dolduruomuş burayıııı şeytan tüyü mü var kız sendeeee başakkkkkk :)))
günaydın canım hoşgeldin nasılsınnn
valla canım yaaa o annesine gitti kimse gelmez oldu buralara bende iyiyim canım ne yapim ayaklarım şişiyo bu aralar bide miğde asidi yukarı çıkıyo onun dışında iyi sayılırım.
iyiyimm çok şükürrrr sizler nasılsınızz varmı yeni hamişş haberleriibende gidip geliyorum başağı görürüm diye demek dönmedi daha umarım onunda iyi geçiyodur hamileliği
yok anacım en son hür hamiş kalmıştı işte bende bu ay veririmiyim bu haberi hiç bilmiommmmm iiyiydi geçen yazmıştıda annesindemiş hala
başak olmazsa olmazımız oldu bide hamişşş yaa o heycan ona yetiodur artıkın inşallah evine geçerde rahat ederrr.kaçıncı ayındasın canım senn son aylaramı yaklaşıosun ayak şişmesi felannn hayırlısıyla bi avazda doğrurusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?