Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beklemeyi düşünüyorum canım ama korkuyorum da.adet ile düşebiliyormuş ya Allah korusun.umarım öyle olmaz.çarşamba inşallah adet olmam da perşembe de hemen gidip kan testi yaptırırım...dualarınızı eksik etmeyin inşallah daha kesin ve hayırlı sonuçlarımı da paylaşırım sizlerle

peki hamilemiydin canım yani hamile misin şu an :)
evet canım hamile ksel arkadaşımız ve oda gebeyken yaptığı testti
ay evet yaa haklısın d
şebiliyo öyle bencede bekle bakalım bazen yerleşme kanamalarıda olabiliyo ama kan gelirse kısa sürerse falanda korkma sonra tamammı üstünede görebiliyo insan

offff yaaa bu tobiğin sessizliği beni sıktı artıkın valla bidaha gelmiyecem yaaa amannn offf....

daha çok varrrr doğurmama :)) ekimde. jeli 2 ml uygulama aparatına sıkılıyor. ve sonra kendimize uyguluyoruz. sonrasında 15 dakika bekleyip ilişkiye giriliyoo

desene yeni hamişsin hemen hemen ben sadece hamiş oldunu biliodum şekerim belinaysu geldinde unutmassam sölerim

yavyummmmmm ben iyiyim valla sen nassın bakennnnn buralar boştamı kalıcaktı tühtühtüh demek başak dolduruomuş burayıııı şeytan tüyü mü var kız sendeeee başakkkkkk :)))

valla canım yaaa o annesine gitti kimse gelmez oldu buralara bende iyiyim canım ne yapim ayaklarım şişiyo bu aralar bide miğde asidi yukarı çıkıyo onun dışında iyi sayılırım.

valla canım yaaa o annesine gitti kimse gelmez oldu buralara bende iyiyim canım ne yapim ayaklarım şişiyo bu aralar bide miğde asidi yukarı çıkıyo onun dışında iyi sayılırım.

başak olmazsa olmazımız oldu bide hamişşş yaa o heycan ona yetiodur artıkın inşallah evine geçerde rahat ederrr.kaçıncı ayındasın canım senn son aylaramı yaklaşıosun ayak şişmesi felannn hayırlısıyla bi avazda doğrurusun

iyiyimm çok şükürrrr sizler nasılsınızz varmı yeni hamişş haberlerii bende gidip geliyorum başağı görürüm diye demek dönmedi daha umarım onunda iyi geçiyodur hamileliği

yok anacım en son hür hamiş kalmıştı işte bende bu ay veririmiyim bu haberi hiç bilmiommmmm iiyiydi geçen yazmıştıda annesindemiş hala

7 ci ayıma girmek üzereyim canım valla gerçekten zor kasık ağrılarım oluyo bi aksilik olmadan doğurayım sezeryan normal umursamıyorum valla ama tabi isteğim normal doğum. darısı senin başına canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…