Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

men geldimmm kızlar cenazemizi defnettik rabbim nur içinde yatırsın toprağı bol olsunn allahım annelerimizi babaalarımızı kardeşlerimizi kısaca sevdiklerimizi bize bağışlasınnnn

aynen öle canım bende diorum zaten rabbim eyelrse güsel eyler sebepsiz değildir hiçbirşeyyy umarım düzelirde bebiişimiz hayatımız güsel etkilerr borçlu bile olsan rabbim rızkıyla gönderio merak etme canım

canım hoşgeldin. başınız saolsun arkadaşım.

hoşbulduk canım sen sağol allah razı olsun nasılsın bakimmm annecikkkkk kız sen ne zaman doğuruon belinaysu sanırım senden bişi yazmanı beklior konuyu unutttum ama jelldi sanırım kullanışı ile ilgili

yok kızzz biz geldik evimize kayınvalide kaldı taziye evinde eşim işlerimiz var dedi 7 sinde gideriz dedi iii dedim o nerde ben ordaaa

ağlamaaaaaa naber tatlımm...sevinçten ses yokmu hala???

du bakim bide ben seslenimmm kankeytomaa kankeytoooooooooo canım aşkımmmm bi bi bitane arkadaşımmm benim nirdesn hamiş oldunu öğrendinde yurtdışınamı kaçtın yoksa hahah köşeyi dönen kaçar yaaaaa kız meraktan çatlatma insanı haaa bu ay bende aynıısını yaparım sonraaa

hayırlı geceler.ve Allah rahmet etlesin.başınız sağolsun.hayırlı pazarlar...

allah razı olsun canım senden saolasın ama çok üzüldüm yaşlıydı ona rağmen üzüldüm 80 yaş üzeri insanlar ameliyattan zor kalkıo ve morluklaırnı görünce çok kötü oldummm kanım canım da olmasaaa insan dayanamıo annm babam aklıma geliooo

kızlar bu testi biraz önce yaptım silik de olsa ikinci bi çizgi var.bat 9 mayıs ama bekleyemedim.inşallah bu test doğrudur ve boşa çıkmaz bu mutluluğum

hoşbulduk canım sen sağol allah razı olsun nasılsın bakimmm annecikkkkk kız sen ne zaman doğuruon belinaysu sanırım senden bişi yazmanı beklior konuyu unutttum ama jelldi sanırım kullanışı ile ilgili

daha çok varrrr doğurmama :)) ekimde. jeli 2 ml uygulama aparatına sıkılıyor. ve sonra kendimize uyguluyoruz. sonrasında 15 dakika bekleyip ilişkiye giriliyoo

rabbimden dileğim sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın.inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. (amin )

yok kızzz biz geldik evimize kayınvalide kaldı taziye evinde eşim işlerimiz var dedi 7 sinde gideriz dedi iii dedim o nerde ben ordaaa
hmm iyi bari canım yoksa senden mahrum kalıcaktık
yah kimse yok dionuzz gelioruzzz yazan da yuk hıh lüsüm işte gelmiom ben
buydayım canım faceten oyun oynuyodum sıkıntıdan naapiim
ay vallaa baya baya var canım çizgin hamiş olma şansın yüksek bekleyebilirsen adet tarihinin geçmesini bekle bekleyemezsende yarın gidip kan testi yaptır onda kesin çıkar canım ay hadi mutlu haberlerini bekliyoruz

canım bu benim yaptığım testti bende bata 3 gün varken yapmıştım

Eklentiler

• $08022012338.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…