men geldimmm kızlar cenazemizi defnettik rabbim nur içinde yatırsın toprağı bol olsunn allahım annelerimizi babaalarımızı kardeşlerimizi kısaca sevdiklerimizi bize bağışlasınnnn
canım herşeyde bi hayır vardır yaa üzülme allahın bi bildiği vardır henüz bebiş vermemekte muhakkakkafanda karışık zaten senin bi ara ayrılmayı düşünüyodun sankim belki öyle bişey olursa böylesi şimdilik daha hayırlı senin için yada bebişin gelmek için durumunuzun düzelmesini falan bekliyodur belkim allahım en hayırlı zamanında nasip etsin herkeze bebişlerini bizimkide öncesinde iyikide olmamış bebişim olsa şimdik o doğana kadar aralıkta 700liralık kredimiz bitmiş olcak bayaa rahatlayacaz neyseki allahım şimdiden sonra nasip eyler bizede inşallah
canım hoşgeldin. başınız saolsun arkadaşım.
ayy hamişmisin kız seen? amanııın hemde korunduğunuz haldeeneyse canım yaa herşeyde bi hayır vardır bebiş istiyodun sonuçta dimi ay kan testi yaptırda bizede haber ver biran önce yaa merak ettim vallaa?
hmm hamiş olabilirsin canım o halde biran önce gidip bi kan testi yaptır sonucu bizede haber ver mutlaka merak ederizbu arada nekadardır evlisin ne kadar zamandır uğraşıyonuz peki bebiş için canım? :26:
başınız sağolsun kuzum yaa allah rahmet eylesinof yaa 1 hafta göremiycezmi yani seni buyalaydaa topik zaten sakinledi bide sen olmayacan dahada ühü iştee..
ağlamaaaaaanaber tatlımm...sevinçten ses yokmu hala???
hayırlı geceler.ve Allah rahmet etlesin.başınız sağolsun.hayırlı pazarlar...
başınız sağolsun canım... iyi geceler...
tatlım adetine bikaç gün varken de çıkabiliri erken döllenme filan varsa...ben genelde adetimden önce öğrenmiş olurum hamile olduğumu:) yinede kan testi için adetini bekleyebilirsin tabe
bende öyle düşünüyorum canım.hele bi adet bi geciksin inşallah hayırlı sebeple de sonra hemen kan testi yaptırcam tabi o gün bi geliverirse :18: inşallah döllenmiştir yumurtam ve yavrum yavaş yavaş yerleşip büyüyodur.Rabbim daima hayırlısını versin herkese...
inşallah canım benim annelik güdüleriii başlıor sanki dimi psikoloji etkilenmezde hamişsindir gerçekten her belirtiyi tatlı bi şekilde yaaşrsınnnn
hoşbulduk canım sen sağol allah razı olsun nasılsın bakimmm annecikkkkk kız sen ne zaman doğuruon belinaysu sanırım senden bişi yazmanı beklior konuyu unutttum ama jelldi sanırım kullanışı ile ilgili
Eki Görüntüle 408579 Eki Görüntüle 408580
kızlar bu testi biraz önce yaptım silik de olsa ikinci bi çizgi var.bat 9 mayıs ama bekleyemedim.inşallah bu test doğrudur ve boşa çıkmaz bu mutluluğum
hmm iyi bari canım yoksa senden mahrum kalıcaktıkyok kızzz biz geldik evimize kayınvalide kaldı taziye evinde eşim işlerimiz var dedi 7 sinde gideriz dedi iii dedim o nerde ben ordaaa
buydayım canım faceten oyun oynuyodum sıkıntıdan naapiimyah kimse yok dionuzz gelioruzzz yazan da yuk hıh lüsüm işte gelmiom ben
ay vallaa baya baya var canım çizgin hamiş olma şansın yüksek bekleyebilirsen adet tarihinin geçmesini bekle bekleyemezsende yarın gidip kan testi yaptır onda kesin çıkar canımEki Görüntüle 408579 Eki Görüntüle 408580
kızlar bu testi biraz önce yaptım silik de olsa ikinci bi çizgi var.bat 9 mayıs ama bekleyemedim.inşallah bu test doğrudur ve boşa çıkmaz bu mutluluğum
aamiiin inşallah hepimizede versin...rabbimden dileğim sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın.inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. (amin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?