kızlar benim uykum geldi ben kaçar...muhabbetinizi özlemişim...toplanalım hep böle yine:) öperim hepinizi iyi geceler.
hadi yaa tırstım bak ama zaten gebelikte bebiş için verilen ilaçlar hariç ne ilaç içmeli nede bitki çayı falan noolur noolmaz bi çok ağrım olursa mecburiyetten minoset yutardım heralde :26: neysem bende hareketli görünce sevindim valla ama çok kalamıycam 3te yatıp 9da kalktım bugün uykum var yaa halsizdim bütün gün oyüzdende yatıp bi güzele alayım bugün uykumu bari
dimi allah hayırlısını versin allahım versin diye hiç korunmadık biz iyikide korunmamışız vallaa baksana 1 sene olcak nerdeyse daha gelen giden yok en hayırlı zamanını bebkliyo bebişim inşallah çok bekletmez bizi hayırlısı olsun hakkımızda
hahah dimi şok olurdu bebiş habire dürtüldükçe huysuzlanırdıbabasını hep kötü hatırlardı heralde bebiş
hamileyken en zararsız ilaç parol cnm.günde 5 taneye kadar kullanabiliyosun abartıp hatta... tabiii biz çok fedakar anneler oldugu için çok hasta olsakda bişey içmeye korkarız giib geliyo bana öyle oluyodu dayanıyodum bi şekilde... hakkımız ödenemez vallaa:)
sağol annemmmmmmm iyiki girdin tabiii azıcık daha sabret uykusuz kalıver erken mi kalkıyon artın nedir:26::26::26::26:geldim bebeğim geldim uykum var ama senin aramıza dönüşün şerefine girdim
hmm sanmıyom değdiğini yaa sonuçta gebelikte son 3-4 haftaya kadar falan rahatlıkla ilişkiye girilebiliyor ilk 3 ay düşük tehlikesi olmadığında sanmıyomki ta oraya kadar gitsinhem kese falan var değemezki istesede bide sanırım bebeklerin ilişki hoşuna gidiyomuş sanırım babayı hissediyo falan ya ondanmı ne?
heheh benimkide olabilir karakolda nöbetçi ya bugün girdimmi gene diye dedektiflik yapıyo olabiliryok len nerden bulsun kocalarımız burayıı
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc, basakss+, NewArch, selvi84, Bengisu87+
kızlar ziyaretçiler 5 e çıktı demekki hepimizin kocişleri burda
anlasa kaç yazar, hem ilerde sormaz anne ben nasıl oldum diye
ooo gözlerim yaşardı burayı böyle kalabalık görmek ne güzel.
kız herkese yasak değil o bazen bebek çok altta oluyor kanama felan oluyor rahim ağzında açıklık felan oluyor o yüzden doktor yasaklıyor
yoksa 9 ay devam
bu arada bebiş çişini yapıyor canım tekrar gerş yutuyor amniyos sıvısı senin yediklerin ve içtiklerinle yenileniyor sürekli kokma bebeğine bişi olmuyor ama belli bir haftadan sonra oluyor bu doğa olayıbaşka sorunuz valla bende doktor olmuşum haberim yok
doğru anlasa iyi olur ilerde bizi yormaz sorularıylaama ben hiç sormöadım annemlere yaaaa soran varmı ki
peki çişi dışarı annenin çişiylemi atılıyor
hıı o sanki bilmiyo nasıl oldugunu oraya nasl geldiğini,kandırmayın çocuguuuuu:))
benimki yanımda garantiye aldım aramızda 1 casus var kızlaaarr...
kız hatta o gaz çıkarınca sen geğiriyosun :)) seviyorum ben bu kızı yaaaaa.... ama diğer konuyu bende merak ediyorum çişini yapıyomu bebek? kakasını yutanı duymuştum ama diğerini duymadım hiç.
kız servis işte napcan dolanıyoruz öyle heryeri
aynen tatlım ağlamaklı oluyor insansanırım benim şeref,ime yavvv şımarıcam şimdik
bende bebek kakasını yuttuğunu biliyomda o günün geçincemi oluyomuş sadece ben son haftalarında oluyo diye biliyodum bayada tehlikeli dimi yutması :18::18: ay allah korusun yaa çişini nezaman yapmaya başlıyo acabaa? :26:kaka yapmıyor canım sadece çiş sonrada döngü başlıyor onu geri yutuyor
kaka olayı doğuma yakın bebeğin günü doluyor doğmuyor bir türlü
ısrarla normal doğumu bekleyen ve sezeryan olmayan akıllıların başına geliyor
bebek artık ilk kakasını yapıyor Allah korusun yutuyor felan sakıncalı tabi böyle şeyler
bende öpüyorum canım hoşçakal dikkat et kendine iyi geceleerkızlar benim uykum geldi ben kaçar...muhabbetinizi özlemişim...toplanalım hep böle yine:) öperim hepinizi iyi geceler.
ay yazık yaa içmesin çişini falan kıyamaamoooooo maasallah butun kizlar toplandik toplandikkk :))) basakkkkkkkkkkkkk hosgeldin bitanemmmmmm....nasilsin bebia nasill...buarada bebis cisini icinse bulundugu keseye yapio ayrica o kesedeki amniyon sivisinida icioayyy cok guzel yaaa maasallah cici anneye...iliskide ii geliomus bende problemli old.icin yapmioduk yapamioduk korkudan...bise diende olmadi...dr olan ablama sordum yapacaksiniz tabi bebekde mutlu olur salgilanan mutluluk hormonuyla dedi
oooooo maasallah butun kizlar toplandik toplandikkk :))) basakkkkkkkkkkkkk hosgeldin bitanemmmmmm....nasilsin bebia nasill...buarada bebis cisini icinse bulundugu keseye yapio ayrica o kesedeki amniyon sivisinida icioayyy cok guzel yaaa maasallah cici anneye...iliskide ii geliomus bende problemli old.icin yapmioduk yapamioduk korkudan...bise diende olmadi...dr olan ablama sordum yapacaksiniz tabi bebekde mutlu olur salgilanan mutluluk hormonuyla dedi
yani sabahleyin nmillet uyurken kalkıp götürmüştü beni terminale onu dmek istedim
bu arada çok çalştınmı sınava
heyyyy başakkk hanım hoşgeldiniz bu arada. çok özlettiniz kendinizi :)) nasıl gidiyo hamişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?