Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oooooo maasallah butun kizlar toplandik toplandikkk :))) basakkkkkkkkkkkkk hosgeldin bitanemmmmmm....nasilsin bebia nasill...buarada bebis cisini icinse bulundugu keseye yapio ayrica o kesedeki amniyon sivisinida icio ayyy cok guzel yaaa maasallah cici anneye...iliskide ii geliomus bende problemli old.icin yapmioduk yapamioduk korkudan...bise diende olmadi...dr olan ablama sordum yapacaksiniz tabi bebekde mutlu olur salgilanan mutluluk hormonuyla dedi

kızlar benim uykum geldi ben kaçar...muhabbetinizi özlemişim...toplanalım hep böle yine:) öperim hepinizi iyi geceler.

heyyyy başakkk hanım hoşgeldiniz bu arada. çok özlettiniz kendinizi :)) nasıl gidiyo hamişlik

hamileyken en zararsız ilaç parol cnm.günde 5 taneye kadar kullanabiliyosun abartıp hatta... tabiii biz çok fedakar anneler oldugu için çok hasta olsakda bişey içmeye korkarız giib geliyo bana öyle oluyodu dayanıyodum bi şekilde... hakkımız ödenemez vallaa:)

benimde mesela başım çok ağrır ama bir tane bilem içmem ağrı kesici bebeğime kıyamam

sağol annemmmmmmm iyiki girdin tabiii azıcık daha sabret uykusuz kalıver erken mi kalkıyon artın nedir:26::26::26::26:

bebeğin hoşuna gittiğini ilk kez duydummmm
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc, basakss+, NewArch, selvi84, Bengisu87+

kızlar ziyaretçiler 5 e çıktı demekki hepimizin kocişleri burda

peki çişi dışarı annenin çişiylemi atılıyor

doğru anlasa iyi olur ilerde bizi yormaz sorularıylaama ben hiç sormöadım annemlere yaaaa soran varmı ki

merak etme benimkisi sormaya başladı hatta kardeşi neden yokmuş hani alacaktık neden almıyoruz siz beni kandırıyorsunuz felan sanki manavdan alacaz delimi ne

zamane sorar canım hazırlıklı ol öyle laflar ederki donar kalırsın

hadi canımmmmm cidden mi kız şaka mı yapıyosun bak kandırma beni safım zati inanıyom herşeye ben bu aralar çok geğiriyorum çocukum çokmu gaz lı

bende bebek kakasını yuttuğunu biliyomda o günün geçincemi oluyomuş sadece ben son haftalarında oluyo diye biliyodum bayada tehlikeli dimi yutması :18::18: ay allah korusun yaa çişini nezaman yapmaya başlıyo acabaa? :26:
kızlar benim uykum geldi ben kaçar...muhabbetinizi özlemişim...toplanalım hep böle yine:) öperim hepinizi iyi geceler.
bende öpüyorum canım hoşçakal dikkat et kendine iyi geceleer
ay yazık yaa içmesin çişini falan kıyamaam

annemmmmmmm çok mutlu oldum seni görünce inan kiiiii gitme noolurrrrrr. tlfdan mı giriyon hala net bağlatsana eve pc mi yok kuzummmm. ben yollayım sana biriniev hatu8nluğu nasıl bakalımmm. halvetler ne hızda devam ediyor.
bu arada ilişkiyle bebeişin mutlu olduğu kesin galibaa şoktaym

peki çişi dışarı annenin çişiylemi atılıyor

Amniyon sıvısının kaynağı temel olarak bebeğinizin akciğerleri ve böbrekleridir. Bebek bu sıvıyı yutar ve plasenta yardımıyla içeriği sizin dolaşımınıza geçer. Öte yandan bebeğinizin çıkardığı idrar amniyon sıvısının önemli bir kaynağıdır.

heyyyy başakkk hanım hoşgeldiniz bu arada. çok özlettiniz kendinizi :)) nasıl gidiyo hamişlik

ayyyyyyy kuzucummmmm sorma yaaa bende çok özledm inan kiiiiii hamişlikkk güzelllll. deri döküntülerini... yok yere bel ağrısını... mide rahatsızlığını... baba adayımızın attığım adıma kadar takip etmesi unutturuyorrrrr

siz nasılsınızzz bakalım kızı iyice büyüttün maaşllahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…