ben çıkıyorum iyi geceler kızlar[/QUOTE
iyi geceler tatlım
evet tatlım arada kaynamış görmedim bende bi süredir nete giremiyordum çünkü yeni geldm evimeee.
ateş ölçmenin piri oldun o zman
keşke olmasaydık ama nasibimizde beklemek varmış işte..
arada ölçmüyorum ama gelene gidene yardımcı oluyoz işte
hizmet yapıyoz
ayrılmayın tabi canımmm. benimkide hiç peşimden ayrılmıyo valla. hep göbüşümü yani bebişini seviyo. adamcağız nasıl bekleyecek doğumu merak ediyorum.
maşallah canım menim Allah ağzınızın tadını bozmasın
ben çıkıyorum iyi geceler kızlar
az işim vardı kapadım neti,şimdi yatıcam da bi bakım dedim canım :) ama çıkıyım yarın iş var size iyi muhabbetler yarın görüşürüz inşallah.
ayyy sorma yaaa benim eşimde ilk öğrendiğimizde "hemen doğsa olmaz mı " demişti yazık. gerçekten insan sabırsızlanıyor. ama tadını çıkaralım bu dönemlerin ohhhhh
ben gerçekten tadını çıkarıyorum. çok şükür miğde bulantım yok. hiçbişeyden tiksinmiyorum herşeyi yiyiyorum. inşallah hep böyle devam eder. 2 arkadaşım daha hamile onlar çok kötü bulantı iştahsızlık halsizlik hepsi var. keşke herkesin hamileliği benimki gibi geçse
iyi cnm Allah daha iyi etsin tez zmanda şişko oltatlım biz de çıkalımmı kimse kalmadı kaçak hatunlar gittiler. benim de gözüm bulanık görüyor bu günlerde hamilelikten sanırım. senden de oldumu bilmiyorum ama yarın doktora sorucam rahatsız oluyorum.
neyse tatlım Allah rahatlık versin size çok öptüm yarın yine gel
birde içine boşalma yapmasın bebek geliştikçe yüzünde lekeler kalırmış duymuştum sevgicim yanlışım varsa düzelt aşkımmm
ayyy çatladım ortadan ikiye yarıldım sankiiiii hıh bikerem beni kimse sormamış bile ne kıskancammmmmmm pıffff
kimsecikler yukkkk tmm tmm bidaha girmicem anca bensizz muhabbet edin siz hıh
kızlar yarın parkeleri alıyoruz inşallah bir aksiliik olmazsa:124::124::124::124:. bugün almaya gittik ama kapalıydı maalesef. ama yarın alıcaz. ondan sonra ben evimin temzliğine başlıycam inşallah.
hepinizi yardıma bejkliyorummmmm:130::130::130:
şiimdik biraz yatıcam akşam görüşürüz yineeeee tontişlerimmmmmm:13::13:
valla öle duydum bana öle sölenmişti her ihtimaale karşılık kulağında bulunsun işte yani şöle 7-8-9 aylığa yakın hele hiç boşalma olmamalıymış bide netten araştırayım senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?