Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet tatlım arada kaynamış görmedim bende bi süredir nete giremiyordum çünkü yeni geldm evimeee.

ateş ölçmenin piri oldun o zman

keşke olmasaydık ama nasibimizde beklemek varmış işte..
arada ölçmüyorum ama gelene gidene yardımcı oluyoz işte
hizmet yapıyoz

keşke olmasaydık ama nasibimizde beklemek varmış işte..
arada ölçmüyorum ama gelene gidene yardımcı oluyoz işte
hizmet yapıyoz

evet cnm topluma hizmette çok önemli ee senin nasıl gidiyor çalşmalar tedavi görüyomusun yoksa kendi haline mi bıraktınız

Son düzenleme:
ayrılmayın tabi canımmm. benimkide hiç peşimden ayrılmıyo valla. hep göbüşümü yani bebişini seviyo. adamcağız nasıl bekleyecek doğumu merak ediyorum.

ayyy sorma yaaa benim eşimde ilk öğrendiğimizde "hemen doğsa olmaz mı " demişti yazık. gerçekten insan sabırsızlanıyor. ama tadını çıkaralım bu dönemlerin ohhhhh

maşallah canım menim Allah ağzınızın tadını bozmasın

ben çıkıyorum iyi geceler kızlar

sağol ablacım Allah razı olsun kimsenin tadı bozulmasın daha iyi olalım inşallah.

hayırlı geceelr şekerim yarın görüşmek üzere.

eşim yarın işe başlıyor artık gündüzleri de gelirim sohbetb ederiz çok öptümmm

az işim vardı kapadım neti,şimdi yatıcam da bi bakım dedim canım :) ama çıkıyım yarın iş var size iyi muhabbetler yarın görüşürüz inşallah.

tamam şişko hatuncumm yarın görüşürüz inşallah ihmal etme biziiiii. abovvv şişko didim sana neden bilmem diline ööle geldii acaba şişkomusun merak ettim

ayyy sorma yaaa benim eşimde ilk öğrendiğimizde "hemen doğsa olmaz mı " demişti yazık. gerçekten insan sabırsızlanıyor. ama tadını çıkaralım bu dönemlerin ohhhhh

ben gerçekten tadını çıkarıyorum. çok şükür miğde bulantım yok. hiçbişeyden tiksinmiyorum herşeyi yiyiyorum. inşallah hep böyle devam eder. 2 arkadaşım daha hamile onlar çok kötü bulantı iştahsızlık halsizlik hepsi var. keşke herkesin hamileliği benimki gibi geçse

iyi cnm Allah daha iyi etsin tez zmanda şişko ol tatlım biz de çıkalımmı kimse kalmadı kaçak hatunlar gittiler. benim de gözüm bulanık görüyor bu günlerde hamilelikten sanırım. senden de oldumu bilmiyorum ama yarın doktora sorucam rahatsız oluyorum.
neyse tatlım Allah rahatlık versin size çok öptüm yarın yine gel

canım bende olmadı hiç ama sor bakalım doktoruna ne diyecek. görüşürüz yarın tatlım. ben zatrn hergün mutlaka geliyorum canım merak etme. öprüm seni ve bebişini

slmlar günaydınlar anne adayları rabbim hepimizde kolayca hamiş kalmak nasip etsin inşallahhhhhh

oooo geçmişi bi okuyayım dedim maşallah başak geldiği nasıl belli oluyor. bak topik dolmuş.yaaa

birde içine boşalma yapmasın bebek geliştikçe yüzünde lekeler kalırmış duymuştum sevgicim yanlışım varsa düzelt aşkımmm

kesinlikle yanlış alakası bile yok töbe estağfirullah öyle olsa bizim çocukların yüzüne bakılmaz olurdu

kimsecikler yukkkk tmm tmm bidaha girmicem anca bensizz muhabbet edin siz hıh

ayyy süper yaaaaa hade bakalım rastgele geliriz kız temizliğe koşa koşa sen kendini yorma aman dikkat bacımm

valla öle duydum bana öle sölenmişti her ihtimaale karşılık kulağında bulunsun işte yani şöle 7-8-9 aylığa yakın hele hiç boşalma olmamalıymış bide netten araştırayım senin için

gızzz git deliiii o bebek zarın içinde korunuyor steril tertemiz koca karılar kandırmış kızım seniiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…