evettt kesinlikle arada uzak kalmak aşkı taze tutuyo hem sende kendini iyi hissediyomussun değişiklik olunca...[/QUOTE]kız ben kendime çok şaşaırıorum zatennn nasıl evde duruorum diee arada 3 aylığına ist a gidip eski işyerime yardım ediorum patronum çağırıo kışın gdiorum ama öle ii gelioki hem maddi açıdan hem de sosyal açıdan evde kös kös oturmuorum yaniiii eşim özlesinn diee arada gerekio bölesiii
taktım kız kim sölede takmadımı allah seni emiii
ben sölim canım 19 u 19 unda da olmazsam bennn kafayı yicemmm sürekli tarihmi değişirmiş ayolll noluo bana bilmiomki kızz menopozamı giriom şu gencecik yaşımdaaa gencim güselimmmm daha çocuk doğurcektimmmm
aman gelecekse gecikmesin yaa sonra insan umutlanıyo inşallah gelmez tatlım. bu arada sakıncası yoksa merak ettim eşinle aran nasıl babalığı hakediyomu
kuzum senin yaşın kaç kaç yıllık evlisin resimdeki evladınmı ilk çocuğun diilmi karnındaki. ne zmandır bebiş istiyodun niye olmuyodu. daha önceleri hangi topklerdeydin neden buraya gelmiyodun.
bunların cevabını alırsam seni yakından tanımş olcam
hadiskocuum hatırladım tatlım.... adanalı ne çok kız tandım burdaaa ne güzel:)
kısçeler benim uyku halim devam ediyor yavaş yavaş çıkarım şimdiden iy geceler öptüm hepinizi.
kısçeler benim uyku halim devam ediyor yavaş yavaş çıkarım şimdiden iy geceler öptüm hepinizi.
geçmiş olsun tatlım yorma kendini başakda birazdan kaçar gibi geliyo onun atrtık uyuması lazımmm...iyi geceler..kaç bakalım sende nese bende kafamı tutamıorum kulağımın ağrısından sohbet edeyim dieee dik duruomm başakkk duy kızzz duyy bak topik yalnız kalmasın dieeee nelere razı kalıommm
anladım şekercim anladım, karışık hikaye ama özün bartınlı:)ben adanalı değilim kızzz bartınlıyım istanbulda büyüdümmmm sonra adanaya yerleştim eşim adanalı yaniii okiş mafişş
geçmiş olsun tatlım yorma kendini başakda birazdan kaçar gibi geliyo onun atrtık uyuması lazımmm...iyi geceler..
anladım şekercim anladım, karışık hikaye ama özün bartınlı:)
allah be ne güsel sölüo ben bu kadını seviom anacım valla dün kimse sormamışkiii didim bi gün dhaa girmim dayanamadım çatladım resmen sevinçte demiş zaten geçmişi okyup çatlayın dieee onu bi bulummmm --canım yaa hatırlıomusun senle yapmıştık galiba ovulasyon testiydi dimi adet günümü belirlemiştik netten 12 si çıkmıştı olmadım 19 unu beklicemmm yani düzensizleştiği iiçinmi böle bi sonuç verdi dersin
coraspirin neden kullanılıyor tatlım
waaowww sara hatuncum gelmişşş hoşgeldin kuzum tatilin nasl geçtiiiii
bende kuzum bende memnun oldm duydumkii hamişliğini yeni öğrenmişsinn hayırlı uğurlu olsunnnn. bende o yollardan geçtiğm için biliyorm. iğneler batmalar çok oluyor bu dönemde. adet lacakmış gibi hafif sancılar giriyor. ve yoğun bi uyuma isteği oluyor. ben bütün gün uyurdum bide gece uyurdum o dönemde. ama geçti artık o kadar uyumuyorum. deri döküntüleri başlar sende de
aynen tatlımmm özüm karadenizzzz öpüorum hepinizi başakçım sende fazla ayakta durmaa hamişler kendinizeee bebeişinize dikkat edin saracım sende dikkat et kndine bu ayyy nolck görelimmmmmm iyiy geceler hepinize kızlarrr
amin cnm inşallah. sevdiğin için de vazgeçemiyosun dimibabalığı hakediomu sorusu çok derinlere
indriri bende bi konuşmaya başlarsammm sabah ederiz
kız beni de haketmio aslında ama bilmiorum ikilemdeyim hep başakkkçım
çok istiyooo bazen diorum sen beni hastaneye götürmeye acizsin bebeğimizi
nasıl götürceksin bak hala kulak ağrıısı çekiorummm ve evdeyimm düşün
her erkek baba olmayı ister hakeder bakar sorumluluğunu alırr
ama eviliğin sorumluluğu yükü ağır gelioo ben onada suç bulmuorum
aileden gelio herşey çok yüz verilmişşşş birde zamanında anlatmıştım
inşallah bundan sonra iş kısmetide açılcak allahım hayır etsin sonumuzu
ohh aferin hatun bi nefeste hepsini yanıtlamışın. aslında seni denemk istemiştim bakalım sorularımın hepsine yanıt vericekmi diyeeee:130::130::130:25 yaşındayım.temmuz da 1 yılı doldurcam evlilikte.resimdeki benim küçüklüğüm.karnımdaki de ilk bebişim.nisan başından beri bebiş istiyodum çok şükür çok bekletmedi yavrumuz ve Rabbimin de hikmetiyle düştü rahmime.daha önce başka bi topikde değildim aslında üye olalı epey olsa da yazmaya fırsatım olmuyodu sürekli takip ettiğim 3 topik falan var ama yine de çalıştığım için ancak fırsat bulup ara yazabiliyorum canımm.başka sorular varsa hemen yanıtlayabilirim
dün akşam gelmişti o bikeremkızlar seraycımız vardı bizim bide o nerelerde gören bilen varmı
ayy gül reçelimii harika yaa hemde organikkk. çok şanslısın organik yiyecek bulmak çok zor artık bulanları çok şanslı görüyorumcanım bende seni seviyorum tatlı bacım menim
ovulasyon testini, beraber yapmadık netten başka biriyle yapmışındır ama geçen ay ayın 19 unda regl aolduysan bu ayda o tarihte olman lazım inşallah olmazsın da gelir bebeğin
hoşbulduk canım nasılın özlemişim başakcım seni
tatilim güzel geçti kayınvalidemler vardı yedik içtik eğlendik kayınvalidem gül reçelini çok sevdiğimi bildiği için bahçesinde kendi yetiştirdiği güllerden reçel yapmış getirmiş çok güzeldi
sende evine geçiyomuşsun hadi gözün aydın evinde güle güle otur inşallah
başak hamileymişsin görünce çok sevindim. allah tamamına erdirsin..
ohh aferin hatun bi nefeste hepsini yanıtlamışın. aslında seni denemk istemiştim bakalım sorularımın hepsine yanıt vericekmi diyeeee:130::130::130:
çok yeni evlisin çok şükür hiç bebiş hasreti çekmemişsinnn Allah'a şükürler olsunnn olmayanlara da nasib etsinnnnn. listeye koyakmı seni
koyak bacım benim için sorun yookkamin herkese nasip eder inşallah Allah...kimseye aratmasın umutları boşa çıkarmasın Rabbim
ayy gül reçelimii harika yaa hemde organikkk. çok şanslısın organik yiyecek bulmak çok zor artık bulanları çok şanslı görüyorum
inşallah ablacım hepinizi bekliyorum unutmayın hayırlı olsuna gelirsiniz artıkama eli boş gelmek yok yükte hafif pahada değerli hediyeler bekliyorum hadisssssss kızzzzz duy dediklerimiiiiii
koyak bacım benim için sorun yookkamin herkese nasip eder inşallah Allah...kimseye aratmasın umutları boşa çıkarmasın Rabbim
amin inşallah. ya çok kimseyi tanımadığım için bir de çok sohbet edemiyorum vakit olmuyor.kızzz kaçakk nerelerdeisn sennnnn çok sağol tatlımmmm Allah razı olsunn gelip yazmana sevndm çok sağol Allah olmayanlara da nasib etsinn. sen nelerelerdesin bakemmmm hangi topiklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?