Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sewinncc, seray0307+, hacer_31

kızlar ses verin bakem sizde geçmişimi okuyorsunuz bacılarrrr

ay bu sevinci yine yolacam şimdi ben yokken gelio ben varken görünmüo saklanıomu neee

kızım anneler gününü kutladık alla allaaaaa pikniğe felan gittik kocam ve oğlum bana birer tane ayakkabı almışlar en beğendiğimden çiçekler felan çok güzel bir gün geçirdik darısı başlarınızaaaaa

ben demedimmi çatlamıştır bu diyeeeeee

BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayibeten inneke semi ud-Dua'

BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr'

1.Duanın manası: Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla.Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
2.Duanın manası: Ey Rabbim işimi kolaylaştır , zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.

LÜTFEN BOL BOL OKUYUN ARKADAŞLAR.. ALLAH KABUL ETSİN

hadiskoooooooooo nerdesiiiinnnnnnnnnnnnn
ayol her sabah hürrem gelirdi ne oldu acaba merak ediyorum:26::26:

Arkadaşlar benim eşimin sperm sonucuna göre sayı ve dölleme yeteneği iyi fakat hareketleri yavaş çıktı ve klomen kullanıyor 2.5 aydır. Benim durumumda olup hamile kalan var mı acaba ??

nazo niye geç kaldın kuzum erken gelde sohbet edek
günaydın canlarım sizi seviyorum...
beni de seviyon muuuuu
günaydınnnnnnnnn
günaydın cnmmmmm
oooo geçmişi bi okuyayım dedim maşallah başak geldiği nasıl belli oluyor. bak topik dolmuş.yaaa
aynen tatlım
efsunlu başak
ayyy süper yaaaaa hade bakalım rastgele geliriz kız temizliğe koşa koşa sen kendini yorma aman dikkat bacımm
sağol annemmmmm hediye de getirmeyi unutmayın yükte hafif pahada ağır
hadiskoooooooooo nerdesiiiinnnnnnnnnnnnn
ayol her sabah hürrem gelirdi ne oldu acaba merak ediyorum:26::26:
hürrem 3. çocuğu bulunca bizi bıraktı
başoşşş parkeyi aldınızmı kız merak ettimde
yok kuzum bugün gidicez de bekliyom hala kaçta gidicez bilmiyom birasdan gideriz heralde.
Arkadaşlar benim eşimin sperm sonucuna göre sayı ve dölleme yeteneği iyi fakat hareketleri yavaş çıktı ve klomen kullanıyor 2.5 aydır. Benim durumumda olup hamile kalan var mı acaba ??
ayy erkekte mi klomen kulanıyor Allah şifa versin kuzum. inşallah tez zmanda gelir melekin
herkese selamlar nasılsınız kızlar

sara ablam nasılsın görüşmeyelii

kızzzzz çatlak karıı nbr senin topike uğrayacaktım ama fırsatım olmadı. zati myhoş karısı bana bi çay bilem ikram etmez diye düşüdümgelsem iikram edermydn

başoşşş hoşgeldin canımm hediye getiririz anacım pahada ağır olanından
hürrem valla bıraktı bizi yoksa başına bir işmi geldi Allah korusun her sabah uğrardı
yok anacım kayboldu resmen
ayy doğal ağaç görünümlü parkeler var bi akrabamız almış bayıldım
çok koyu renk alma tozu çok belli ediyor çok heyecanlı yaaaa
kendinide fazla yorma haaaaaa
bu arada ikili test ne zaman canımcım

neyse ben çıkıyorum kızlar kociş gelecek yemek yicezz
gelebilirsem ilerleyen saatlerde uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…