ay bu sevinci yine yolacam şimdi ben yokken gelio ben varken görünmüo saklanıomu neee
evet yaaa keşke c.tesi olsaydı bu haftasonu ne güzeldi...upuzun geldi... halvete devam en kısa zamanda güzel haberlerle gelicem inş.öyle hissediyorum :)))
allah be ne güsel sölüo ben bu kadını seviom anacım valla dün kimse sormamışkiii didim bi gün dhaa girmim dayanamadım çatladım resmen sevinçte demiş zaten geçmişi okyup çatlayın dieee onu bi bulummmm --canım yaa hatırlıomusun senle yapmıştık galiba ovulasyon testiydi dimi adet günümü belirlemiştik netten 12 si çıkmıştı olmadım 19 unu beklicemmm yani düzensizleştiği iiçinmi böle bi sonuç verdi dersin
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım
herkese selamlar nasılsınız kızlar
sara ablam nasılsın görüşmeyelii
hadiskooooooooooooooo nbr canım?
ayy iiiyim canım sen nasılsınnn şuan görümceler bendede
ayy iiiyim canım sen nasılsınnn şuan görümceler bendede
nazo niye geç kaldın kuzum erken gelde sohbet edekselamlar
günaydın canlarım sizi seviyorum...
günaydınnnnnnnnn
aynen tatlımoooo geçmişi bi okuyayım dedim maşallah başak geldiği nasıl belli oluyor. bak topik dolmuş.yaaa
sağol annemmmmm hediye de getirmeyi unutmayın yükte hafif pahada ağırayyy süper yaaaaa hade bakalım rastgele geliriz kız temizliğe koşa koşa sen kendini yorma aman dikkat bacımm
hürrem 3. çocuğu bulunca bizi bıraktıhadiskoooooooooo nerdesiiiinnnnnnnnnnnnn
ayol her sabah hürrem gelirdi ne oldu acaba merak ediyorum:26::26:
yok kuzum bugün gidicez de bekliyom hala kaçta gidicez bilmiyom birasdan gideriz heralde.başoşşş parkeyi aldınızmı kız merak ettimde
ayy erkekte mi klomen kulanıyorArkadaşlar benim eşimin sperm sonucuna göre sayı ve dölleme yeteneği iyi fakat hareketleri yavaş çıktı ve klomen kullanıyor 2.5 aydır. Benim durumumda olup hamile kalan var mı acaba ??
herkese selamlar nasılsınız kızlar
sara ablam nasılsın görüşmeyelii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?