Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ee peki nasıl öğrendinn hamişliği eşine nasıl sööledinnnn

valla eşim bütün süreci biliyo zaten berarber öğrendik diyebilirim.benim adete daha 3 gün vardı.bi test yapalım dedi geçen pazar yaptık silikti 2.çizgi.pazartesi kan tahlili yaptıralım yine de dedi 175.2 çıktı değer.çok sevindik..kısacası birlikte öğrendik sürpriz yapma gibi bi imkanım olmadı daha sonrakilere inaşşah kısmetse

başakcım bacım ben çıkıyorum yine uyku felaket bastı yarın okul ve nöbet var yani yorucu bir gün malesef.Rabbim bebeklerimizi daima korusun bize bağışlasın.dikkat et kendine.iyi geceler canımmm

başakcım bacım ben çıkıyorum yine uyku felaket bastı yarın okul ve nöbet var yani yorucu bir gün malesef.Rabbim bebeklerimizi daima korusun bize bağışlasın.dikkat et kendine.iyi geceler canımmm

inşallah cnm hayırlı geceler sizee.

bende tlfla konuşuyodum affedin geç yazdımmmmmmmm

evet tatlım arada kaynamış görmedim bende bi süredir nete giremiyordum çünkü yeni geldm evimeee.

ateş ölçmenin piri oldun o zman

eşin bayağı ilgiliymiş demkkii. benm eşim hayatta bilmezdi adet günümü tabiiki. benm adetim 6 gün geciince yapmıştım idrar testini. net iki çizgi çıktı testi hala saklıyorum.
sonrada kan verdim 3170 çıktı değerim bebk doğdu doğacakmış öğrendiğimdeben biras sabırlıyım da. hemen test yapmam . hatta 3 yıldır evliyim hiç korunmadım. ve yaptığım ilk idrar testiydi

çok neşeli esprili biriydi neden haber vermeden gittiki inşallah önemli bi sorunu yoktur :26::26::26::26::26:

inşallah yoktur . hep derdi zaten burdan ayrılmam. sadece eşim izin vermezse girmem. ama onu da ikna eder yine gelirim diye.

bende çok merak ediyorum kötü bişi yoktur inşallahh. koca totolu arkadaşımızdı evde akşama kadar bitki çayı içiyodu. ne işi var neden girrmiyoo:84::84::84ooo

slm annecikkkkkk nasılsın hiç gelmiyon sennnnn tatilin nasl geçtiiii

selam canımm. sabah bi çıktık evden anca geldik eve tatlım. kocişle kahvaltıya gittik sonra kayınvalideye hediye aldık.kocişim bana hediyecik aldı. sonra arkadaşlarla beraber kağıt oynadık dışarıda. ve sonunda evdeyizzzzz. ama ütü yapıcam şimcik.senin nasıl geçti günün

ayyy benim de bugün anneler günüm kutlandı arkadaşlarım ve eşim tarafından çok güzel bir duyguymuşşşş

biz de dışarı çıktık bi ara marketten bana bişiler aldık yiyebildiğim şeyleri. herşeyi yiyemiyorum çünkü. hep evde geçiriyoruz geldiğimden beri biribriimizi çok özlemişiz ayrılmıyos evin içinde

kızlar benm 10 dakka işim var ayrılmayın sakın. hadisko duman nerdesiniz yavvv

ayrılmayın tabi canımmm. benimkide hiç peşimden ayrılmıyo valla. hep göbüşümü yani bebişini seviyo. adamcağız nasıl bekleyecek doğumu merak ediyorum.

maşallah canım menim Allah ağzınızın tadını bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…