ee peki nasıl öğrendinn hamişliği eşine nasıl sööledinnnn
ben sana gül reçeli getireyim hemde yükte ağır hem pahada malum organik
başakcım bacım ben çıkıyorum yine uyku felaket bastı yarın okul ve nöbet var yani yorucu bir gün malesef.Rabbim bebeklerimizi daima korusun bize bağışlasın.dikkat et kendine.iyi geceler canımmm
başakcım erenayefeden haberin varmı kaç ay oldu yok ortalarda
amin inşallah. ya çok kimseyi tanımadığım için bir de çok sohbet edemiyorum vakit olmuyor.
canım ben zaten her zaman ateş ölçmedeyim başka sabit bi topiğim yok.. eskilerden bi ben kaldım orda ben de olmasam topik soracak adam bulamıycak yani o hesap
seni de tesadüfen görmüştüm geçenlerde çok şaşırdım sevindim ve yazmıştım ama görmemişsindir arada kaynamıştır.
yok ablacım umudumu yitirdim artık 3 ay oldu gelmeyecek bence
valla eşim bütün süreci biliyo zaten berarber öğrendik diyebilirim.benim adete daha 3 gün vardı.bi test yapalım dedi geçen pazar yaptık silikti 2.çizgi.pazartesi kan tahlili yaptıralım yine de dedi 175.2 çıktı değer.çok sevindik..kısacası birlikte öğrendik sürpriz yapma gibi bi imkanım olmadı daha sonrakilere inaşşah kısmetse
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr
çok neşeli esprili biriydi neden haber vermeden gittiki inşallah önemli bi sorunu yoktur :26::26::26::26::26:
slm annecikkkkkk nasılsın hiç gelmiyon sennnnn tatilin nasl geçtiiii
selam canımm. sabah bi çıktık evden anca geldik eve tatlım. kocişle kahvaltıya gittik sonra kayınvalideye hediye aldık.kocişim bana hediyecik aldı. sonra arkadaşlarla beraber kağıt oynadık dışarıda. ve sonunda evdeyizzzzz. ama ütü yapıcam şimcik.senin nasıl geçti günün
ayyy benim de bugün anneler günüm kutlandı arkadaşlarım ve eşim tarafından çok güzel bir duyguymuşşşş
biz de dışarı çıktık bi ara marketten bana bişiler aldık yiyebildiğim şeyleri. herşeyi yiyemiyorum çünkü. hep evde geçiriyoruz geldiğimden beri biribriimizi çok özlemişiz ayrılmıyos evin içinde
ayyy benim de bugün anneler günüm kutlandı arkadaşlarım ve eşim tarafından çok güzel bir duyguymuşşşş
biz de dışarı çıktık bi ara marketten bana bişiler aldık yiyebildiğim şeyleri. herşeyi yiyemiyorum çünkü. hep evde geçiriyoruz geldiğimden beri biribriimizi çok özlemişiz ayrılmıyos evin içinde
az işim vardı kapadım neti,şimdi yatıcam da bi bakım dedim canım :) ama çıkıyım yarın iş var size iyi muhabbetler yarın görüşürüz inşallah.kızlar benm 10 dakka işim var ayrılmayın sakın. hadisko duman nerdesiniz yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?