merhaba kızlarr
nasılsınızz
aaaa yeşil gelmişşşş cnnmm nasılsınnn bebiş nasıl nerelerdesinnn
merhba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın napıyosun? mersindeydim yine annemlere gitmiştim :)
bende iyim cnmmm bayadır gelmyordunnn oyüzden merak etmiştim gülümm
ohh ne güzell boll boll annene gidiyorsun keyfini çıkar cnmm
canlarım ben çıkıyorum yine uyku bastırdı valla öpüyorum hepinizi kocamannnniyi geceler Allaha emanet olunnn
hee olduu sen ye ye şişko ol ondan sonra gönlümü al.sen bana niye şişko diyosun azcık daha boyum olsa mankennn gibi kızım ayollllllkendi koca göbüşünü görünce hepimizi şişko sanıyosun dimi, yolarım kız seni oraya gelirrrrr sinirlendim hayır bunu söyleyen ilk kişi sen diilsin ondan yaneee,tamam biraz kilo almış olabilirim ama valla şişko diilim yaaaaa hadi gönlümü al şimdiii
iyi akşamlaarrr kızlar napıyosunuz yahuu nasılsınız???????
biz iyiyiz üçlü testimizde iyi çıktı çok şükür
amaninnnn yine kimseler yok. neyse ben buralardayım merak etmeyin. çıkarken ışığı kapatırım
nazo niye geç kaldın kuzum erken gelde sohbet edek
beni de seviyon muuuuu
günaydın cnmmmmm
aynen tatlım
efsunlu başak
sağol annemmmmm hediye de getirmeyi unutmayın yükte hafif pahada ağır
hürrem 3. çocuğu bulunca bizi bıraktı
yok kuzum bugün gidicez de bekliyom hala kaçta gidicez bilmiyom birasdan gideriz heralde.
ayy erkekte mi klomen kulanıyorAllah şifa versin kuzum. inşallah tez zmanda gelir melekin
kızzzzz çatlak karıı nbrsenin topike uğrayacaktım ama fırsatım olmadı. zati myhoş karısı bana bi çay bilem ikram etmez diye düşüdüm gelsem iikram edermydn
ohhhhhhh çok şükürrrr kuzucum çok sevndmmmmmm. sen bayağı büyütüün bebişi maaşallahh tatlım ismi bellimi bebeişimizin
günaydın herkeseeeeeee
ooooooooo başakcımbüyüyor Allahın izniyle canım sen bile büyüttün bak kocişinin yanına dönmüşsün :) bebiş erkek olunca isim bulmakta zor oluyor canım babası hergün bakıyor isimlere ama oğluna bi isim bulamadı bakalım beklicez sen naptın tatlım nasıl gidiyor ikili test yaptırdınmı?
ay evet yaaa yeşiim nerdeyse doğuracam benimkininde hala bi ismi yok dr diyoki onu çağırırken ismiye çağırın diye doğduğunda anlasın diyo hiç karar veremiyoz daha doğrusu ortaya bi isim bile koyamıyoz. çınar koray ayaz poyraz tunç isimler güzel ama kararsızım...
desene yandın kızım sen artık nefes aldırmazlar
Allah razı olsun müminin mümine duası makbulmüş. birbirimize dualarımız çok önemli
biliyorum silersin sen çalışkan bi karıya benziyon
hemde nasıl
kız bu arada bugün bizde halvet var anacım
aspirine başladım ya bu ay adet bitmek bilmedi
bizimki duvarlara tırmanıyor
abovv 15gün mü sürdü kızzzzzzsadece bu ay mı böyle sürdü. .
işinizi erken bitirin de sohbete gel akşam . ööle geceye bırakmayın
hee olduu sen ye ye şişko ol ondan sonra gönlümü al.
nedenmiş ooo az yeeeee
sen şişko görmemişsin bende bi basen varr allah allah aynı kağpıdan iki kişi geçemioss nerdeyse kızzz göbüşümde oldu nasıl vercem ben bunları uf puf hadi banada şişko de ...
şaka annem şaka sen şişko diilsin ki sadece biras göbüşün çıkmş biras kalçalar fırtlamış birascıkta baldırlar kendinden geçmiş.. azcıkta yanaklar coşmuşolur o kadar bi tanem sen bööle de güzelsin:112::112::112:
bak karıya güya gönül alıcakkk dumancımmm şimdi bu karı göbeği çıksın sende ona şişko de döttü göbeği büyüsünnde bizde şişko diyelim yeterkiiii bebiş sağlıklı olsun
ohhhhhhh çok şükürrrr kuzucum çok sevndmmmmmm. sen bayağı büyütüün bebişi maaşallahh tatlım ismi bellimi bebeişimizin
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
herkese güzel bi gün olsun
yeşilim güsel annemmm benim nasılsın tatlımmm tünaydınnnnn kısss hiç sesin soluğun çıkmıooo neler kurcalıon bakim orda görüommm seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?