Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende iyim cnmmm bayadır gelmyordunnn oyüzden merak etmiştim gülümm
ohh ne güzell boll boll annene gidiyorsun keyfini çıkar cnmm

evet canım akşam yemeğinden sonra zaten pilim bitiyor rsmen uyukluyorum şimdide öyle uykum var yine :) o yüzden pek gelemiyorumda evet yakın olunca gidiyoruz sıksık :)

canlarım ben çıkıyorum yine uyku bastırdı valla öpüyorum hepinizi kocamannnn iyi geceler Allaha emanet olunnn

amaninnnn yine kimseler yok. neyse ben buralardayım merak etmeyin. çıkarken ışığı kapatırım

hee olduu sen ye ye şişko ol ondan sonra gönlümü al.
nedenmiş ooo az yeeeee

şaka annem şaka sen şişko diilsin ki sadece biras göbüşün çıkmş biras kalçalar fırtlamış birascıkta baldırlar kendinden geçmiş.. azcıkta yanaklar coşmuş olur o kadar bi tanem sen bööle de güzelsin:112::112::112:
iyi akşamlaarrr kızlar napıyosunuz yahuu nasılsınız???????
biz iyiyiz üçlü testimizde iyi çıktı çok şükür

ohhhhhhh çok şükürrrr kuzucum çok sevndmmmmmm. sen bayağı büyütüün bebişi maaşallahh tatlım ismi bellimi bebeişimizin

sevmez olurmuyum başağım sen bu topiğin gülüsün. ama göbüşlü gül

günaydın herkeseeeeeee

ohhhhhhh çok şükürrrr kuzucum çok sevndmmmmmm. sen bayağı büyütüün bebişi maaşallahh tatlım ismi bellimi bebeişimizin

ooooooooo başakcım büyüyor Allahın izniyle canım sen bile büyüttün bak kocişinin yanına dönmüşsün :) bebiş erkek olunca isim bulmakta zor oluyor canım babası hergün bakıyor isimlere ama oğluna bi isim bulamadı bakalım beklicez sen naptın tatlım nasıl gidiyor ikili test yaptırdınmı?

ay evet yaaa yeşiim nerdeyse doğuracam benimkininde hala bi ismi yok dr diyoki onu çağırırken ismiye çağırın diye doğduğunda anlasın diyo hiç karar veremiyoz daha doğrusu ortaya bi isim bile koyamıyoz. çınar koray ayaz poyraz tunç isimler güzel ama kararsızım...

dimi ya nikocum erkek olunca zorlaşıyor sanki isim bulmak kız olsaydı hazırdı isim seninki artık anlıyodurda ismiyle çağırmak gerekir :))))) çınar çok güzel canım kuzenimin oğlunun adıda çınar çok beğeniyorum ben bizde emre yağız yiğit barış özgür ataberk ........... vs bi sürü isim var akılda ama aynen kararsızız dahada değişir heralde :)

desene yandın kızım sen artık nefes aldırmazlar

yandımki ne yandım ay bayılazammm ne mal insanlar bunlar yahhhh görümcee tek iş yapmaya gelmiş kız kardeşi süslenmiş püslenmiş işimizin arasında anasını alıo anne gel bana fal baktıralım hey allahım bebeğe kim bakıcaksa sinirlendim bıraktım işi gücü yapsınlar anasıda oturuo izlio ben bu karıyı boğacam az kaldı

Allah razı olsun müminin mümine duası makbulmüş. birbirimize dualarımız çok önemli

biliyorum silersin sen çalışkan bi karıya benziyon

kızz başakkkk bu karııı süpürgeyle uçuodu zamanındaa bi iş yapıodu bi iş maşallah biz daha başlamadan o bitirmişti yaz temizliğini hızına yetişene aşk olsun tütütü maşallah yani bn tembelimm birazz:)))) çaka çaka bende geliommm kısss

hemde nasıl
kız bu arada bugün bizde halvet var anacım
aspirine başladım ya bu ay adet bitmek bilmedi
bizimki duvarlara tırmanıyor

abovv 15gün mü sürdü kızzzzzzsadece bu ay mı böyle sürdü. .
işinizi erken bitirin de sohbete gel akşam . ööle geceye bırakmayın

eee aspirinnn işte kolay söktürdünden gitmek bitmek bilmemiş benimki gelcekmi aceppp

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar

herkese güzel bi gün olsun

günaydın canımm nasılsın sanada güsel günler olsun nettirion gııı

yeşilim güsel annemmm benim nasılsın tatlımmm tünaydınnnnn kısss hiç sesin soluğun çıkmıooo neler kurcalıon bakim orda görüommm seniiiii

yeşilim güsel annemmm benim nasılsın tatlımmm tünaydınnnnn kısss hiç sesin soluğun çıkmıooo neler kurcalıon bakim orda görüommm seniiiii

hadiyecim iyiyim tatlım yemek yiyorum acıktım :) gel beraber yiyelim sen napıyosun tatlım?

Selam hatunlarım nasılsınız?beni özledinizmi ben sizi çok çok çokkkkkkkkkkkkkkkk özledim biliyorum nerde bu neden girmiyo diye merak ediyorsanız söyleyeyim canlarım annemde kalıyoruz bilenleriniz vardır söylemiştim ananemi kaybetmiştik o yüzden annemi yalnız bırakmak istemedik kaldık geldim evime gelir gelmez size bakayım dedim iyimisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…